Gebeliğe Hazırlık ŞIRINGA İLE HAMİLELİK ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mezezeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
45
20
38
35
Merhaba Arkadaşlar,
3 yıllık evliyim ve eşimle ilk gece ilişkiye girerken bir kere tam girdi gibiydi ve ben korkunca eşim bıraktı. Sonrasında hep korkttum. Vajinismusum.. Hala da ilişkiye giremiyoruz. Çevremdekilerin hep bir baskısı var üzerimde..Ne zaman çocuk yapacaksın ? diye söylenip durduklarında ; ben de şua n düşünmüyorum deyip bu söylemleri kenara bırakıyorum o an. Ben de çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.
Geçen gün araştırmaya kalktığımda şırınga ile hamile kalanlar olmuş.Ben de denedim. Fakat reglime 8 gün kala bu yöntemi denedim. Yumurtlama dönemini kaçırmış oldum.
Reglim 05.10.2020 de olacak. ben 27.09.2020 de bu yöntemi denemiş oldum. Hamile kalma ihtimalim olur mu acaba?

Vajinismus tedavisi neden olmuyorsunuz? Seks olmadan evlilik olmuyor maalesef. Bu saçma töntem oldu da tuttu diyelim. Problemi asla çözmeyeceksiz. Sırf çevreniz mutlu olsun diye çocuk yapılmaz.
Tabi ki de evliliğin bir amacı da seks. Bunda hem fikirim.. Tedavi olmaktan da korkuyorum. İnsan çaresiz olunca da böyle yöntemler denemiş oluyor.
Çocuk isteğine gelince çevrem istediği için değil kendim istiyorum....

3 sene olmuş..Korkularınızı yenmenin vakti gelmiş. Siz korkuyorsunuz ama eşinizide düşünmeniz gerek. Onun fikirleri ne? Evlilikte cinselliğin rolü çok önemli. Açıkçası bu durumda ben olsam boşanmayı düşünürdüm. Çünkü herhangi bir çaba yok. Çevredekileri susturmak için çocuk yapmak istiyorsunuz üstelik.

Bu probleminizi çözmelisiniz. Oldu da gebe kaldınız diyelim. Ailenizi daha da yıpratır bunu ötelemek. Hamilelik lohusalık çocuk küçüktü derken zaman geçer. E adamı da bu kadar sabretmek zorunda bırakmak gibi bi hakkınız yok. Herkes anne olmak ister bekarken bile istenir bu. Ama temeli tamamlamadan kat çıkmaya çalışıyorsunuz. Emin olun seks çok güzel bir şey. Burda bu problemi çözen arkadaşlar var onlar size yardımcı olacaktır. Ben etiketleyeyim birini o size yol gösterir kafanıza takılanı ona sorabilirsiniz.
jnci gel canım.

Bu yöntem çok saçma. Sperm hava ile temas edince bozuluyor zaten. Siz aşılamayı evde yapmayı denemiş siniz resmen. Üzgünüm ama yumurtlama günü dahi olsa tutacağını düşünmüyorum. Kaldı ki hamilelik olunca vajinal muayene olmanız gerekebilir çatı muayenesi var sonra. Oldu da gebelik oldu diyelim diğer söylediğim şeylerle nasıl başa çıkacaksın. Önce Vajinusmusa çare bulun sonra bebek işini düşünün. Bu sadece erteleme hastalığı kaçış yok bi şekilde tedavi şart

Eşime Allah bir başka sabır vermiş.. Usanmış içten içe ama beni ürkütmekten de korkuyor. Çevremdekileri susturmak için değil.. Kendim anne olmayı çok istiyorum. Anne olursam da çevremdeki seslerden de kurtulacağım..

Haklısınız ... Çok teşekkür ederim..

Bu şırınga yöntemini yeni duydum ama mantıklı gelmiyor bana çok riskli geliyor ya spermin yapısı bozulurda çocuğunuz sakat olursa
Tedavi olun bence

Bu yöntemle çok hamile kalmış insan var. Onlardan cesaret alıp da bu yöntemi denedim..

Yettim

Allah eşinize bir başka sabır verdi diye adamı sabır taşına çevirmek mi lazım?
Taşta olsan bir gün çatlarsın. Üzüldüm eşinize gerçekten. Güzel huyları bile tolere eden bir insan var karşısında. Tedavi olmadan çocuk sahibi olmak çok mantıksız. Önce huzurlu bir yuva sonra çocuk.

Bu şırınga yöntemini yeni duydum ama mantıklı gelmiyor bana çok riskli geliyor ya spermin yapısı bozulurda çocuğunuz sakat olursa
Tedavi olun bence
Çok araştırdım. Dna sı bozuk olanları zaten dışarı atıyor. Kabul etmiyor. Spermleri çevresinde koruyan sümüksü bir yapı var. O yüzden korunaklı. Doktor bile spermleri 15 dk da bana ulaştırın diyorsa test için bir şey olmayacağın düşüncesindeyim.

Vajinismus problemini çözmeden olmaz hayatım . Ne zamana kadar eşin ve sen buna sabredebikeceksiniz ki sen benim konuma gel yardımcı olayım sana

Çevrenizdeki sesleri bir kenara bırakıp mantıklı düşünün. Hamile kalmak cinsel hayatınızı extra kötü etkileyecek. Vajinismus sadece cinsel birliktelik korkusu değil aynı zamanda jinekolog korkusudur da. Hamile kaldın doktor alttan muayene edecek mesela. Hadi diyelim doktor konusunu hallettin cinsellik yine sorun olacak. Önce vajinismus tedavisi olmalısın. Benimkiler de çok konuşuyordu neler neler duydum delirttiler beni. Çok zor bir süreç seni anlıyorum ama inan şu ya da bu yöntemle hamile kalmak çözüm değil

Şırınga vs vs.. Bir sorun yoksa bence yapma.
Çevreni önemsemek yerine, eşine ve kendine değer verip bu sorunu çözme odaklı gitsen daha sağlıklı olur sizin için. Çocuk olduktan sonra 'ilk zamanlar' gibi ilişki yaşamak zor oluyor çünkü..
Allah gönlüne göre versin.

Bizim yerimizde başka insanlar olsaydı çatırdayan huzursuz bir yuvası olurdu. Seks önemli çünkü.. Çok şükür ona rağmen yuvamız huzur dolu elhamdüllillah. Bu da benim hayattaki en büyük şansım sanırım

Ya ben ciddi ciddi merak ettim mesela ilişkiden korkuyosun şırıngayı nasıl soktun? Crinone jel var progesteron içeren onu sokamıyodum valla vajinismus değilim oysa ki.

Tabi ki de tedavi gerekecek bir durumdayım.. Şu da soru işareti vajinismusum madem o şırıngayı nasıl içime alabiliyorum???

Ya ben ciddi ciddi merak ettim mesela ilişkiden korkuyosun şırıngayı nasıl soktun? Crinone jel var progesteron içeren onu sokamıyodum valla vajinismus değilim oysa ki.
aynen ben de buradaki bir cevaba onu söyledim. amdem vajinismusum. ilişkiye giremiyorum ama şırıngayı aldım hisstemedim. eşim yaptığında canım acıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…