• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ŞIRINGA İLE HAMİLELİK ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şırınga vs vs.. Bir sorun yoksa bence yapma.
Çevreni önemsemek yerine, eşine ve kendine değer verip bu sorunu çözme odaklı gitsen daha sağlıklı olur sizin için. Çocuk olduktan sonra 'ilk zamanlar' gibi ilişki yaşamak zor oluyor çünkü..
Allah gönlüne göre versin.
amin cümlemizin..

Tabi ki de tedavi gerekecek bir durumdayım.. Şu da soru işareti vajinismusum madem o şırıngayı nasıl içime alabiliyorum???
E yani. Burda vajinismusu yenenlerin çok güzel yazıları var onları okuyabilirsin cesaret olur. 3.5 sene savaştım ben tedavi oldum yenilendim hafifledim resmen inşallah sen de biranönce kurtulursun

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hiç olmazsa çocuğumuz olsunda milletin ağzını kapatalım..düşüncesindesiniz..Ama bu yanlış Dertli deliye dönmüş derler ..yaptığınız delilik olur. ilişkiye girememe gibi bi sıkıntısı olmadığı halde çocuğu olmayan kadınlar bile çocuk sorulunca çok üzülüyorlar ..kocasıyla İlişkiye giremediği halde çocuk sorulması çok daha ağır her iki durumu da yaşadım..çocuğu olmayan kadınların derdi 1 ise Vajinismus olan kadınların derdi 2 oluyor(geçmiş vajinismıstum) .. ben tedavi oldum ve psikolog bana bi takım sorular sordu sorulardan biri çocuğunuz var mıydı? Şaşırdım yok hayır ben vajinismusum..dedim
Hastalarımızın bir kısmı kendi yaptıkları aşılama yöntemiyle hamile kalmış olabiliyor daha sonra çözüme ulaştırmak için geliyor o yüzden sordum demişti.. yani kişi çaresiz kalınca her yöntemi doğru çıkar yol görüyor ..
Ama Sonuç öyle ya da böyle tedavi oluyorlar.
O yüzden önceliğin tedavi olmak olsun sonra doğal yoldan dene hamile kalmayı .
Hadi diyelim bu şekilde hamile kaldın ve aksilik oldu kürtaj işlemi gerekti ? Nasıl olacak vajinismıs derdin kafanda daha büyüyecek yapma böyle
Benim yukarıda linkini gönderdiğim konumu oku lütfen 🙏🏼 Eminim uygulamaya geçersen derdine derman olacak yazdıklarım ..

Vajinismus olan bir kişi şırıngayı içine alabilir mi?
Vajinismus dereceli bir hastalık kimi vajinasına bakmaya tahammül edemez kimisi parmağını bile alabiliyor vaziyettedir.
Senin derecen nedir?
Jinekolojik muayene oldun mu?
Şırınga ile hamileleik yöntemini aklından çıkar
Diyelim ki hiç bir aksilik olmadan oldu sezaryen ile aldın çocuğunu kucağına peki vajinismus problemi ne olacak? Eşin ne zamana kadar sana anlayışlı ve sabırlı davranacak?
İlerleyen zamanlarda sana diyeceği şey şu olacak Sen hamile kalmayı benimle ilişkiye girmekten daha çok istedin . Lütfen vajinismusu yen.

Neden tedavi olmayı denemiyorsunuz? o_O Belki de hemen düzelecek bir seviyedesiniz. 3 senedir hiç doktora gitmediğinizi varsayarak söylüyorum.

aynen ben de buradaki bir cevaba onu söyledim. amdem vajinismusum. ilişkiye giremiyorum ama şırıngayı aldım hisstemedim. eşim yaptığında canım acıyor..
Demek ki ipler senin elinde olunca ilişkide korkunu yenebiliyorsun. Sonuçta şırınga plastik daha çok can yakar. Bunu yapabiliyorsan parmak çalışması da yapabilirsin çözersin umarım bu problemi canım

Demek ki ipler senin elinde olunca ilişkide korkunu yenebiliyorsun. Sonuçta şırınga plastik daha çok can yakar. Bunu yapabiliyorsan parmak çalışması da yapabilirsin çözersin umarım bu problemi canım
Parmak çalışması yaptım; ama sadece 2 parmağıma kadar alabildim. Eşim dokununca canım acıyor. kendim yapınca o canımın acısını çok hissetmiyorum ya da önemsemiyorum..

Eşime Allah bir başka sabır vermiş.. Usanmış içten içe ama beni ürkütmekten de korkuyor. Çevremdekileri susturmak için değil.. Kendim anne olmayı çok istiyorum. Anne olursam da çevremdeki seslerden de kurtulacağım..
Yanlış anlama ama eşin de bir insan. Sabrı var amenna da bir gün bir noktada biterse ki bitecektir o zaman ne olacak? Tedavi olmadığı için eşinden ayrılmak zorunda kalan çok kadın tanıdım. Evliliğin temel taşlarından biri de seks nihayetinde. En basitinden eşlerin ilişkisini sağlamlaştırır. Hele bir de bunu çözmeden bir şekilde çocuk yaparsan çok sağlıksız bir evlilik yaşantısı oluşabilir.

Neden tedavi olmayı denemiyorsunuz? o_O Belki de hemen düzelecek bir seviyedesiniz. 3 senedir hiç doktora gitmediğinizi varsayarak söylüyorum.
Eşim çok ke dedi ; ama doktor fobim var. Normal zamanda hastalandığımda da doktora gitmek istemiyorum.

Yanlış anlama ama eşin de bir insan. Sabrı var amenna da bir gün bir noktada biterse ki bitecektir o zaman ne olacak? Tedavi olmadığı için eşinden ayrılmak zorunda kalan çok kadın tanıdım. Evliliğin temel taşlarından biri de seks nihayetinde. En basitinden eşlerin ilişkisini sağlamlaştırır. Hele bir de bunu çözmeden bir şekilde çocuk yaparsan çok sağlıksız bir evlilik yaşantısı oluşabilir.
Kesinlikle haklısınız..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hiç olmazsa çocuğumuz olsunda milletin ağzını kapatalım..düşüncesindesiniz..Ama bu yanlış Dertli deliye dönmüş derler ..yaptığınız delilik olur. ilişkiye girememe gibi bi sıkıntısı olmadığı halde çocuğu olmayan kadınlar bile çocuk sorulunca çok üzülüyorlar ..kocasıyla İlişkiye giremediği halde çocuk sorulması çok daha ağır her iki durumu da yaşadım..çocuğu olmayan kadınların derdi 1 ise Vajinismus olan kadınların derdi 2 oluyor(geçmiş vajinismıstum) .. ben tedavi oldum ve psikolog bana bi takım sorular sordu sorulardan biri çocuğunuz var mıydı? Şaşırdım yok hayır ben vajinismusum..dedim
Hastalarımızın bir kısmı kendi yaptıkları aşılama yöntemiyle hamile kalmış olabiliyor daha sonra çözüme ulaştırmak için geliyor o yüzden sordum demişti.. yani kişi çaresiz kalınca her yöntemi doğru çıkar yol görüyor ..
Ama Sonuç öyle ya da böyle tedavi oluyorlar.
O yüzden önceliğin tedavi olmak olsun sonra doğal yoldan dene hamile kalmayı .
Hadi diyelim bu şekilde hamile kaldın ve aksilik oldu kürtaj işlemi gerekti ? Nasıl olacak vajinismıs derdin kafanda daha büyüyecek yapma böyle
Benim yukarıda linkini gönderdiğim konumu oku lütfen 🙏🏼 Eminim uygulamaya geçersen derdine derman olacak yazdıklarım ..
Çok teşekkür ederim..

Merhaba Arkadaşlar,
3 yıllık evliyim ve eşimle ilk gece ilişkiye girerken bir kere tam girdi gibiydi ve ben korkunca eşim bıraktı. Sonrasında hep korkttum. Vajinismusum.. Hala da ilişkiye giremiyoruz. Çevremdekilerin hep bir baskısı var üzerimde..Ne zaman çocuk yapacaksın ? diye söylenip durduklarında ; ben de şua n düşünmüyorum deyip bu söylemleri kenara bırakıyorum o an. Ben de çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.
Geçen gün araştırmaya kalktığımda şırınga ile hamile kalanlar olmuş.Ben de denedim. Fakat reglime 8 gün kala bu yöntemi denedim. Yumurtlama dönemini kaçırmış oldum.
Reglim 05.10.2020 de olacak. ben 27.09.2020 de bu yöntemi denemiş oldum. Hamile kalma ihtimalim olur mu acaba?
Çok üzüldüm :( Neden vajinismus için bir tedavi görmeyi denemek yerine çocuk sahibi olmanın peşine düştünüz.. Olmaz ki böyle.. Sağlıklı bir çözüm değil.. O yöntemle de hamile kalan nasıl olmuş şaşkınım 😱 ama yapmayın bir daha denemeyin.. Evliliğinizi normal bir evlilik yapmanın peşine düşün.. Böyle anormal bir durumda bir de bebek olursa çok mu iyi olacak?? Aklım almıyor nasıl tedavi olmadınız birsürü kadın var bunu yenen.. Bakın gerçekten mantıklı bir fikir değil siz üzülürsünüz sonra. eşiniz şimdi idare ediyor sizi çok seviyor belli ki ama inanın olmaz ilişkiye girmeden olmaz.. Klişe şeyler demeyeceğim size hepsini zaten biliyorsunuz eminim ama olmaz ya ne diyebilirim ki🥺Adam yarın öbür gün senin tercihindi sen istemedin çabalamadın der Allah korusun boşanma, aldatma falan olursa kimse çıkıp size hak vermez bir de çocuk yapmışsın aferin derler.. Ben sizi kırmak istemem ama lütfen mantıklı düşünün.. Bu bir eksiklik değil bu bir hastalık ve tedavisi birsürü yöntemi var çaresiz birşey değil.. Bir taraftan da kızıyorum size nasıl beklediniz 3 yıl..

Parmak çalışması yaptım; ama sadece 2 parmağıma kadar alabildim. Eşim dokununca canım acıyor. kendim yapınca o canımın acısını çok hissetmiyorum ya da önemsemiyorum..
O zaman kontrol sende olunca canın acımıyor ılıskı de de kontrol sende olsun esinin penısı senin elinde olsun sen kontrol et o hıc karısmasın esinin parmakları ile de calısma yap ama o hıc mudahele etmesin boyle boyle beynin kontrol bende diyerek rahatlıyor ve birde bakıyorsun ıs bıtmıs

Eşime Allah bir başka sabır vermiş.. Usanmış içten içe ama beni ürkütmekten de korkuyor. Çevremdekileri susturmak için değil.. Kendim anne olmayı çok istiyorum. Anne olursam da çevremdeki seslerden de kurtulacağım..
Bir şey soracağım
İlişki nasıl oluyor ?
Yani 3 senelik evlisiniz ama ilişki hiç girmiyorsunuz doğru mu anladım ?
Eşiniz ne diyor bu duruma

Soruya gelince önce bu hastalığı yen sonra çocuk

Merhaba Arkadaşlar,
3 yıllık evliyim ve eşimle ilk gece ilişkiye girerken bir kere tam girdi gibiydi ve ben korkunca eşim bıraktı. Sonrasında hep korkttum. Vajinismusum.. Hala da ilişkiye giremiyoruz. Çevremdekilerin hep bir baskısı var üzerimde..Ne zaman çocuk yapacaksın ? diye söylenip durduklarında ; ben de şua n düşünmüyorum deyip bu söylemleri kenara bırakıyorum o an. Ben de çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.
Geçen gün araştırmaya kalktığımda şırınga ile hamile kalanlar olmuş.Ben de denedim. Fakat reglime 8 gün kala bu yöntemi denedim. Yumurtlama dönemini kaçırmış oldum.
Reglim 05.10.2020 de olacak. ben 27.09.2020 de bu yöntemi denemiş oldum. Hamile kalma ihtimalim olur mu acaba?
Geçmiş olsun bebek yapmaktan önce sağlıklı ilişkiye öncelik vermeniz hem sizin hem eşiniz için en iyisi olur zaten bir sağlık probleniz yoksa bebiş kendiliğinden gelir. Başkarı için bebek yapmayın önce sadece kendiniz için vajinusmus problemini çözün gerisi gelir

Back
X