Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kızımın adını ipek koydum .Sizin gibi düşünüyordum bence aynı.Tanidiklarda olmasın.Kimseyi hatırlatmasın.Anlami soylenisinde olsun .Kimse anlamı ne diye sormasin.Yasli ,çocuk ,genç bir söyleyişle anlasın ve kızımın adini s oyledigimde çok güzel tepkiler aldım,alıyorum .Yaşlılar da çok beğeniyor .Orta yaşlılarda .Bir soyleniste anlaşılıyor ve Türkçe bir isim ..Çok güzel isimler var. Ama sıkıntı şu. Bir isim beğeniyorum karar veriyorum. Biri bir şey söylüyor saçma sapan vazgeçiyorum. Bir de koyacağım isim yakınlarımda ve tanıdıklarımda olmasın istiyorum. Türkçe isimleri çok beğeniyorum. İstiyorumki biri kızımın adını sorduğunda anlamı ne demesin. Direkt anlasın. Yaw çok şey mi istiyorum
Anlatabiliyorum değil mi
Benim anladığım siz klasik isimlerden olsun istiyorsunuz ama herkeste olmasın diyorsunuz bana pek mümkün gibi gelmedi klasik isimlerden Elif'i çok severim. Çok zarif hoş bir isim benceee :) Hep göbek adı olarak kullanılıyor ama dümdüz Elif benim dediğim.Çok güzel isimler var. Ama sıkıntı şu. Bir isim beğeniyorum karar veriyorum. Biri bir şey söylüyor saçma sapan vazgeçiyorum. Bir de koyacağım isim yakınlarımda ve tanıdıklarımda olmasın istiyorum. Türkçe isimleri çok beğeniyorum. İstiyorumki biri kızımın adını sorduğunda anlamı ne demesin. Direkt anlasın. Yaw çok şey mi istiyorum
Anlatabiliyorum değil mi
Kızım olsaydı adı Zeynep olacaktı.Gayet anlaşılır ve çok güzel bir isim benceÇok güzel isimler var. Ama sıkıntı şu. Bir isim beğeniyorum karar veriyorum. Biri bir şey söylüyor saçma sapan vazgeçiyorum. Bir de koyacağım isim yakınlarımda ve tanıdıklarımda olmasın istiyorum. Türkçe isimleri çok beğeniyorum. İstiyorumki biri kızımın adını sorduğunda anlamı ne demesin. Direkt anlasın. Yaw çok şey mi istiyorum
Anlatabiliyorum değil mi
aylinÇok güzel isimler var. Ama sıkıntı şu. Bir isim beğeniyorum karar veriyorum. Biri bir şey söylüyor saçma sapan vazgeçiyorum. Bir de koyacağım isim yakınlarımda ve tanıdıklarımda olmasın istiyorum. Türkçe isimleri çok beğeniyorum. İstiyorumki biri kızımın adını sorduğunda anlamı ne demesin. Direkt anlasın. Yaw çok şey mi istiyorum
Anlatabiliyorum değil mi
Evet İpek ismi güzel gerçekten düşünülebilir. Nasıl olsa birbirimizi tanımıyoruz koyabilirimBen kızımın adını ipek koydum .Sizin gibi düşünüyordum bence aynı.Tanidiklarda olmasın.Kimseyi hatırlatmasın.Anlami soylenisinde olsun .Kimse anlamı ne diye sormasin.Yasli ,çocuk ,genç bir söyleyişle anlasın ve kızımın adini s oyledigimde çok güzel tepkiler aldım,alıyorum .Yaşlılar da çok beğeniyor .Orta yaşlılarda .Bir soyleniste anlaşılıyor ve Türkçe bir isim ..
Zeynep ismini o kadar severim ki gerçekten. Ama etrafımda çok Zeynep var malesef. Yakın arkadaşım da kızının ismini Zeynep koydu. Yoksa gerçekten çok güzel isim Zeynep.Kızım olsaydı adı Zeynep olacaktı.Gayet anlaşılır ve çok güzel bir isim bence
aylin
hilal
melike
burcu
damla
Aklıma bunlar geldi.Bencede şirin güzel bir isim degil. İlla babasıyla uyumlu olsun istiyorsanız f ile başlayan isimlere bakabilirsiniz.
İnci de hoş Şu an burada sizlerden gelenlerden hoşuma gidenler İpek Damla İnciİnci koyun
İsim bulamıyorum ne koyiyymmm
Ben öyle düşündüm. Saçmalığa bakmadım. Babasının aşkı olsun istedim. Herkesin düşüncesi farklı. Bu kadar yorumdan sonra vazgeçtim zaten.Eşinizin ismi Ferhat diye kızınıza şirin ismimi koymanız cok sacma bence.
BillurMerhabalar. Eşimin adı Ferhat. Nasip olursa bir kızımız olacak. İsmini Şirin koymak istiyorum. Sizce Şirin isminin önüne nasıl bir isim düşünsem ? Fikir verebilir misiniz?