• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şirin çatı katım :)

çok begendim.gerçekten çok zevkli ve özenli

güzel olmuş hersey.
ama çok erken değilmi? ev düzmek için...
kız kardeşim nisanın 7sinde düğünü var ve evine esyası daha yerlesmedi.
düğüne 2hafta kala yerlestircez mobılya ve ceyizi...

güzel olmuş hersey.
ama çok erken değilmi? ev düzmek için...
kız kardeşim nisanın 7sinde düğünü var ve evine esyası daha yerlesmedi.
düğüne 2hafta kala yerlestircez mobılya ve ceyizi...

Benimde evim daha düzülmedi zaten sadece çatı katı bu:) asıl dairem alt tarafta eşyalarım alındı ancak henüz eve getirtmedik.

mobilyalarını gördüm hepsini aşkla kullan canım hepside güzel ben koltuklarını çoook beğendim ama:16:

çatı katında mobilyalarında çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş

çatı katının alıcısı özeldir, ben de oldum olası çatı katı hastasıyım. ev almayı düşünüyoruz ve benim sırf bu çatı katı aşkım yüzünden uzun süredir ev bulamıyoruz. evler hep eski, eski evler hep aynı tip oluyor (terassız ve çatı katsız), yeni evlerde var teras çatı dubleksi ve çatı katı, ama yeni evler de çok pahalı....

açmazda kaldık, bulamadık bir türlü ev.

sen şanslısın, bulmuşsun, evinin iç dekorasyonu da harika ötesi olmuş. Allah mutlu huzurlu sağlıklı çocuklu uzun ömürler versin evinizde :71:

Bayıldım ya :16: tam hayalim tam ben çok zevklisiniz
Rabbim güle güle oturmayı mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli bir yuva nasip etsin inşallah :16:
Darısı tüm kavuşamayanların başına aaamiiin :71:

gerçekten çok beğendim modayı yakından takip ettiğin ayrıca zevkli biri olduğun çoook belli ama sanki çatının üstündeki ahşap kısımları da beyaza boyasanız harikaaa olacakmış bizde dubleks ev almayı planlıyoruz ve nedense şu ahşap çatılara takık durumdayım :34:

bayılıyorum ben siizn bu çatı katına.tavanı felan çok hoş.hemen bir tane dubleks alası geliyor insanın

canım çok güzel olmuş bayıldımmm :) ikeadan parçalar gördüm hepside zevkli seçimler olmuş allah huzurla oturmayı nasip etsin

çok güzel bir ev tam istediğim gibi. sıcak, çok sevimli. zevkinize bayıldım :)

Vaaaaaoovv mükemmel :31: Güle güle oturmak nasip olur inşallah. Mutluluğunuz daim olsuunn :31:
Tam aklımdakii gibi bayıldım :16:

Back
X