Sirarayı bıraktıran formül varmı

İlacı düşünün bence , ben de sabah kalkıp bugün içmeyeceğim sigara diye güne başlardım ama öğlen olunca resmen ağzımın suyu akardı sigara için . Eğer gerçekten bırakmak istiyorsanız yardım olarak ilacı kullanabilirsiniz. Umarım siz de bırakırsınız , çok üzülüyorum özellikle kadınların içtiğini görünce. Cilt konusunda şunu söyleyeyeyim kuzenim de bıraktı ilaçla ve o sigarayı içmez sanki yerdi . Çok pahalı kremler kullandı ise yaramadilar. Sigarayı bıraktıktan sonra güneş kremi, nemlendirici ve bol su ile cildi düzeldi , insanlar görünce yüzüne renk gelmiş , bişey mi yaptırdın dediler.

En etkili ilaç hangisi birde benim bu el alıskanligida var elimi biseyle oyalalmam lazm cekirdek yesem sevmiyom kilo aldirmiycak elimi oyalycak bisey lazm

Honeybee bu ilaçm tanmı kullandiniz daha etkilisi varmi

Eklentiler

• Screenshot_20210620-120423_Chrome.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 45
En etkili ilaç hangisi birde benim bu el alıskanligida var elimi biseyle oyalalmam lazm cekirdek yesem sevmiyom kilo aldirmiycak elimi oyalycak bisey lazm
Kilo alacaksınız , çünkü yiyeceklerin tadı değişecek. Elma daha bı elma gibi gelecek... Ama kilo halledilir , ben yürüyüşe başlamıştım kilo alınca. El alışkanlığı oluyor ben bir süre çay ve kahveye dadandim , sonra onlari da azalttım. Umarım başarırsınız, sağlıklı günlere kavusursunuz

Merhabalar. Ben bekarım , yani hamilelik olmaz. Ve champixe aile doktorumuz izin vermedi(tahlillerden dolayi) . Neyse. Ben birakmayi başaran hanimlarin düşüncelerini, hani bir sigara yak hissi geldimi kendilerini nasil düşüncelerle frenleyebildiklerini ogrenmek isterim. Çünkü sigarayi gercekten birakmak istiyorum

Yumurta kalitesini çok düşürdüğünü öğrenince bıraktım ben. İlerde olmasını istediğim bebeklerimin engelli olmasını istemedim. Ya da hiç olmayıp hasretini çekmeyi.

Yumurta kalitesini çok düşürdüğünü öğrenince bıraktım ben. İlerde olmasını istediğim bebeklerimin engelli olmasını istemedim. Ya da hiç olmayıp hasretini çekmeyi.
Ben çocuk sevmem. Hamilelikte hiç istemiyorum. Zaten evliliğe karşıyım.
Benim sorunum 9 yildir sigara içiyorum ve artık yürüyüş yapamıyorum, önce çarpıntı sonra baş dönmesi. Zaten ailemle yaşıyorum maalesef, iş yeri kapandı koronada. Sürekli evde otur, yuruyemiyorum da. Ama böyle giderse bırak yürümeyi, uyuyamam bile.
Tek korkutan beni tıkınıp tıkınıp eski kilom olan 85 e çıkmak...
Tüm gün uyusam mı ilk günler ya da akliniza ne öneri gelirse lütfen yardımcı olursanız hanımlar çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…