İlacı düşünün bence , ben de sabah kalkıp bugün içmeyeceğim sigara diye güne başlardım ama öğlen olunca resmen ağzımın suyu akardı sigara için
. Eğer gerçekten bırakmak istiyorsanız yardım olarak ilacı kullanabilirsiniz. Umarım siz de bırakırsınız , çok üzülüyorum özellikle kadınların içtiğini görünce. Cilt konusunda şunu söyleyeyeyim kuzenim de bıraktı ilaçla ve o sigarayı içmez sanki yerdi
. Çok pahalı kremler kullandı ise yaramadilar. Sigarayı bıraktıktan sonra güneş kremi, nemlendirici ve bol su ile cildi düzeldi , insanlar görünce yüzüne renk gelmiş , bişey mi yaptırdın dediler
İlacı düşünün bence , ben de sabah kalkıp bugün içmeyeceğim sigara diye güne başlardım ama öğlen olunca resmen ağzımın suyu akardı sigara için
. Eğer gerçekten bırakmak istiyorsanız yardım olarak ilacı kullanabilirsiniz. Umarım siz de bırakırsınız , çok üzülüyorum özellikle kadınların içtiğini görünce. Cilt konusunda şunu söyleyeyeyim kuzenim de bıraktı ilaçla ve o sigarayı içmez sanki yerdi
. Çok pahalı kremler kullandı ise yaramadilar. Sigarayı bıraktıktan sonra güneş kremi, nemlendirici ve bol su ile cildi düzeldi , insanlar görünce yüzüne renk gelmiş , bişey mi yaptırdın dediler.
Insallah tek bir ilacmı var sigara bırakmak icin en etkilisi hangisi