Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beynimdebitirdim 1 hafta 1 hafta sonra elim boslukta gibi oluyo elimi agzimi oyaliycak bisey bulsam belki birakirim ama ne yemek abur cubur pek aramam istahli biri degilim ama sigarayi birakinca istahlanirim kilo alirim diyede korkuyorumbende kullanıyorum maalesef bir kaç denedim bırakamadım hiç bir şey etki etmiyor bırakmanın tek yolu önce beyinde bitirmen gerekiyor cnmm
Ayy insallah bende birakirim ama kiloda almak istemiyorum ilaci doktor mu verdi kendinizmi aldinizBen ve annem champix adlı ilaçla bıraktı , baştaki aşırı isteği ve yoksunluk hissini yokediyor. Ama tabiki ilaç bittikten sonra içmemek benim kararım. Önce bağımlı olduğunuzu kabul etmeniz lazım , bağımlılık bitmez. Bir sigara içersem tekrar başlayacağımı biliyorum. İlk başlarda biraz kilo alımı oldu ama olsun. nefes aldığımı hissetmeye başladım, cildim düzeldi , ağzımın tadı geldi. Bağımlı geçen yıllarıma ve harcadığım paraya acıdım. Bir de sigara içmek aslında çok vakit alan biseymiş, bir sürü vaktim kaldı. Umarım hepiniz bu illetten kurtulursunuz.
Çay sigara yada her an her saat hic farketmiyo cok iciyorum yaSigarayı en çok ne yaparken içiyorsunuz?
Ben uzun telefon görüşmeleri ve çay içerken çok içiyordum. Bunları da bırakınca daha kolay oldu.
Bıraktınmı hamile kalınca helal olsun vallaHamile kalmak
Hayatta sigarayı bırakamam diyordum. Champix içtim kutu kutu yinede tık yoktu. Şimdilik içmiyorum. Ama anneme göre doğumu yapayım ilk isteyeceğim şey olacakmış.
İşin şakası cidden öyle bir illetki bırakabilenin önünde saygıyla eğiliyorum
3-5 kilo alınır verilir, spor yapar verirsiniz. Önemli olan rahat nefes alabilmek. Ben merdiven çıkamıyordum . Şimdi pilates yapıyorum . Kendim aldım ilaci ama şimdi doktorlar yazıyor sanırım .Ayy insallah bende birakirim ama kiloda almak istemiyorum ilaci doktor mu verdi kendinizmi aldiniz
Bıraktınmı hamile kalınca helal olsun valla
Çayı neden bırakamayasınız?Çayı bırakamam ki telefonla cok konusmuyorum ne yapcagimi bilemiyom elim sigaraya gidiyo elimi oyaliycak bisey lazm sakz sevmiyom agzim agriyo elektronik sigara denedim olmuyo
Hic sorma ya yürümek işkence sanki yaşlı gibi tıkanıyom hemen3-5 kilo alınır verilir, spor yapar verirsiniz. Önemli olan rahat nefes alabilmek. Ben merdiven çıkamıyordum . Şimdi pilates yapıyorum . Kendim aldım ilaci ama şimdi doktorlar yazıyor sanırım .
Yok burda bi arkadaş hamileyken bırakmış ben hamile degilim beni çürüttü yedi bitirdi sigara ya göz altlarim kiristi cildim cok kuru ve cansız disardan öyle demiyolar ama hep nemlendiriyorum yine kuruÇayı neden bırakamayasınız?
Bir önceki konunuzu da okudum bebek istediğiniz için bırakmak istiyorsunuz değil mi?
Aslında bırakabilmek için başka motivasyona ihtiyacınız yok.
Ben burada birinin yorumunu okumuştum. “Sigara anne karnındaki bebeği eritiyor” diye. Üç gün zorlanacaksınız. Sonrasında hiç sigara içmemişsiniz gibi canınız istemiyor
Hic sorma ya yürümek işkence sanki yaşlı gibi tıkanıyom hemen
Aynen öyleyim suan birde dişlerimden igreniyorum en cok agzımda ki sigara kokusundan tut elime sinen kokusuna kadar hatta her sigaradan sonra elimi yıkarım ama icimde bisey istiyo acikiyom gibi sigara ya aclik unutuyorum hic gelmez aklima yemek cok kremler kullaniyorum ben pes etcrm artk yillardir gozalti yuz nemlendirivi kullaniyorumbosu bosuna para dokmusumyine ayni yineBen 30 yaşındayken yaşlı dedeler gibi öksürüp , balgam çıkarıyordum . Gece öksürük krizi geliyordu. Biraz fazla konuşunca sesim catallasiyor , öksürmeye başlıyordum. Bırakalı 7 yıl oldu , biraz cilt bakımı ve kremlerin yardımı ile 7 yıl öncesinden daha genç duruyorum .
Aa konular karıştı.Yok burda bi arkadaş hamileyken bırakmış ben hamile degilim beni çürüttü yedi bitirdi sigara ya göz altlarim kiristi cildim cok kuru ve cansız disardan öyle demiyolar ama hep nemlendiriyorum yine kuru
Valla haklısin sabahlari camur gibi aha disimi fircaladim yine o agzimdaki tuhaf koku tat yinede suan sigara istiyo icim sigara kullanmiyorum biraktim demek cok isterim ailede akrabada tek sigara icen benim malesef erkekler bile icmiyo ailede bi benAa konular karıştı.
Vallahi şöyle söyleyeyim o zaman, param cebime kaldı. Cildim parlak, ağzımın tadı güzelleşti sabahları çamur gibi olmuyor.
Bir de “sigara kullanmıyorum” demek çok coolmuş