Sıradan ve monoton bir hayat mı yoksa dertli tasalı ama hareketli bir hayat mı?

Artık evlenmeye bile korkar olduk, sonu gelmiyecek diye...Hassas kişiliğin olduğu sürece nerde olsa üzülcek birşeyler bulursun...

Güzelim daha dur yolun başındasın.21 yaş ne ki?.senin şu an (ileride rahat yaşamak kafaya takmamak için)deli gibi ders çalışıp kariyer planlaman,kendini geliştirmen gerek.
Haklısınız bazı şeyler için üzülmeyi bırakıp derslerime ve hayatıma yoğunlaşsam iyi olacak galiba :)

Her şeyi kadere bağlamayı sevmem açıkçası yanlışlarımın tercihlerim sonucu olduğunu bilmek ondan ders çıkarmam için daha iyi bir seçenek

Hiç hırslı değilim aslında maalesef çok çabuk pes ediyorum her seferinde :)

Artık evlenmeye bile korkar olduk, sonu gelmiyecek diye...Hassas kişiliğin olduğu sürece nerde olsa üzülcek birşeyler bulursun...
Evet çok haklısınız insanın en büyük düşmanı hassas kişiliğiymiş ne yazık ki. Değişmek, gelişmekte o kadar zor ki.

nerede adrenalin varsa orada ben varım.
piknik yapanları korkutmak icin ormanda köpegimle kosuya cıktık ben de elimde su tabancasıyla kosarken dustum ayagımı kırdım falan
böylesi daha zevkli, buna gece kılık degistirip ex sevgiliyi takip etmek, pusuya yatmak, taksiye binip öndeki arabayı takip et demek de dahil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…