- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- Konu Sahibi Lithyumpro
Sürme zaten çok pahalı sürersen bırakamazsın, eminim.Kokoreç ben don't ya. Ağzına sürmeyengillerdenim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürme zaten çok pahalı sürersen bırakamazsın, eminim.Kokoreç ben don't ya. Ağzına sürmeyengillerdenim.
O sarımsaksız yenmez yaİşkembe corbasi geciyomu abla:)))))
Ben büyüyünce vejeteryan olcam.Sürme zaten çok pahalı sürersen bırakamazsın, eminim.
Bol sarimsakliO sarımsaksız yenmez ya
Bende istedim de bizim imam vermedi 1 talagibenim nikahimda da kardesimin nikahinda da hoca odadakileri disari cikartmisti, yani misafiriniz olsa bile odada sadece sahitler oluyor, basinizda örtü olsa yeter, oje makyaj falan bizim hocalar takilmamisti öyle seylere, mehrinizi ve 1 talak hakkinizi unutmayin diyede bir hatirlatma yapayim.
Mrb. Camide kıydırın. Ben babam ve eşim gitmiştik iki tanede cemaatten şahit geldi. oldu bitti
Biz de annem eşim ve iki şahit vardı.Çok kısa süren birşey zaten gündelik giyin bence ve bir başörtüsü olsun yanınızda oje vs de olma daha iyi olurMrblar ay sonu düğünüm var resmi nikahimiz oldu sıra geldi düğün öncesi dini nikah seremonisi ne ama gelin görün ki ben daha önce hiç bir dini nikahta bulunmadim ailemde de genel olarak dini nikah pek olmaz sadece resmi nikah kıyılır.Simdi
Ben kimleri cagirmaliyim ? (Evde olucak) yada birileri cagirilmalimi ?
Ne giymeliyim nasıl giyinmeliyim ? Makyaj , oje vs olsunmu ?
İkramlık hazırlayalım mi ? Gün tabağı gibi olurmu mesela ?
Süreç nasıl işliyor ilerliyor neye dikkat etmeliyim yapan arkadaşlardan biraz fikir biraz aydınlanma istiyorum. Dertlerinizin arasına benide kattiginiz için simdeden teşekkür ederim.
Haykırarak güldüm reissiz bi gidin ben burda destan yazıcam
kuzenimin dini nikanını kıyan imamın karısı da ortamdaydı sebebini anlamadık, nikah bittikten sonra kadın çantasından don sütyen çıkartıp satmaya çalıştı sfensefnsjf Sıfır şakaAaa lütfen para almıyor o bizim gönlümüzden kopuyor
Zaten düğün yapacaksanız kimseyi cagirmayin aile arasında olsun. Bizim dini nikahimizi imam kıydı doğal olarak . Nikah zamanı geldi sağ olsun bitince de iyi dileklerini dualarını etti gitti. Eğer tanıdık falansa bi çay falan iciyolar abimde öyle oldu. Ben açığım pantolon giymiştim nikah zamanı başıma şal aldım .Mrblar ay sonu düğünüm var resmi nikahimiz oldu sıra geldi düğün öncesi dini nikah seremonisi ne ama gelin görün ki ben daha önce hiç bir dini nikahta bulunmadim ailemde de genel olarak dini nikah pek olmaz sadece resmi nikah kıyılır.Simdi
Ben kimleri cagirmaliyim ? (Evde olucak) yada birileri cagirilmalimi ?
Ne giymeliyim nasıl giyinmeliyim ? Makyaj , oje vs olsunmu ?
İkramlık hazırlayalım mi ? Gün tabağı gibi olurmu mesela ?
Süreç nasıl işliyor ilerliyor neye dikkat etmeliyim yapan arkadaşlardan biraz fikir biraz aydınlanma istiyorum. Dertlerinizin arasına benide kattiginiz için simdeden teşekkür ederim.
Sizce mehir olarak ne istenmeli?Soru çok güzeldi ama yorumlar üzdü beni batıl denildi alay edildi...Çok çok önemli bir konu kuranı kerimde geçiyor ... genele bakarsak biraz kapalıca giyinin...2şahit bulun ..mihir çok önemli farzı misal 25000 tl denildi..Eşiniz onu size vermek zorunda...ahirette hakkınız devam eder yoksa..rabbim yuvanıza huzur versin...
Dini nikah için gerek yok. Bir sizin birde eşinizin şahidi, imam, anne ve babalar. Başka kimse olmaz zaten. Gusül abdesti alın öncesinde. Kapalı bir kıyafet olmalı. Birde nikah esnasinda başınıza eşarp örtün.Sadece annem var acaba birilerini cagirsammi arkadaş akraba çok yanlız yanlız mi kalırız 2kisi
Mehir nikahta kadının hakkidir. Ve ne isterseniz isteyin eşiniz bunu almakla yükümlüdür..Sizce mehir olarak ne istenmeli?
Zaten mehir boşanma durumunda verilecek birşey
Uçuk rakamlar istense kınama durumu olur mu
Mesela yarım kg altın gibi
Yok benim bildiğim boşanma durumunda kadın mağdur olmasın diye verilen birşeyMehir nikahta kadının hakkidir. Ve ne isterseniz isteyin eşiniz bunu almakla yükümlüdür..
Hayır siz evliyken almakla yükümlü, boşanma durumunda da eğer almamissa o zaman devreye girer..Yok benim bildiğim boşanma durumunda kadın mağdur olmasın diye verilen birşey
Evliyken almakla yükümlü değil adam