Sıra geldi dini nikahimiza ama

Bizim düğünden sonra oldu kim vardı bilmiyom. Kalabalık doluştu evimize nikah kıyıldı toz oldular 20 dk içinde. Kimseye gerek yok. İkramlığa gerek yok. Belki nezaketen imam beye soğuk bir drink ikram edebilirsiniz.
Merve allah seni almasın gece gece ne güldüm 🤣🤣 imam beye bir alkolsüz mohito lütfen

Merve allah seni almasın gece gece ne güldüm 🤣🤣 imam beye bir alkolsüz mohito lütfen
20200815_022453.jpg

Herifle beraber çekmişiz pantolon gömlekleri, resmen ateş ediyoruz modaya.😎
Başımda bi baş örtüsü, onun ailesi benim ailem camide kıyıldı.
Bu kadar yani

Çok basit bir işlem. Ben gayet gündelik giyindim. Kafama da ordan rastgele ninemin eşarbını verdiler. Hoca dua etti. Parasını aldı gitti bu. Herkes de amin dedi. Fatiha okudu o kadar. Ne tabağı ne majyajı 😁
Paraylada nikah kıyan imamda ne bileyim iki dua ediyon para mı alınır Allah sevap yazar dicem normal nikaha 500 tl verdiğim aklıma geldi 🤣

Herifle beraber çekmişiz pantolon gömlekleri, resmen ateş ediyoruz modaya.😎
Başımda bi baş örtüsü, onun ailesi benim ailem camide kıyıldı.
Bu kadar yani
Bence bu gece ben anlatayım detaylı. Soktular beni banyoya abdest alacakmışım. Sabah 8de evden çıkmışım ben gece 12 olmuş. Kafamda 380 tane dikiş var türbanda. Gözümdeki takma kirpikler buterfly effect sebebi. Kolumu yukarı sıvıyamıyorum. Tüm bunları geç. Ter totomdan akıyo. Ben abdest filan alamam dedim. Dediler mesh et filan. Neyse elimi ayağımı yıkadım 50 kat tülün üstünden başımı ısladım. Halam yanda sormak istediğin bi şey var mı diyo. Kendini sıkma filan. Ulan dedim içimden siz bi gidin ben burda destan yazıcam ne sorusu. Neyse kıyıldı nikah gittiler. Başörtüyü makasla kestik çıkardık. Köfte ekmek almışlar onu gömdük. Eşim diyo ki soğan yicen mi yiyim mi? Ben de dedim bugün yemeyelim yea ilk gecedir. 🤪🤪 Bu da böyle bir anımdır. Bizimkisi bir aşk hikâyesi. :KK70: :KK70:

Bence bu gece ben anlatayım detaylı. Soktular beni abdest alacakmışım. Sabah 8de evden çıkmışım ben gece 12 olmuş. Kafamda 380 tane dikiş var türbanda. Gözümdeki takma kirpikler buterfly effect sebebi. Kolumu yukarı sıvıyamıyorum. Tüm bunları geç. Ter totomdan akıyo. Ben abdest filan alamam dedim. Dediler mesh et filan. Neyse elimi ayağımı yıkadım 50 kat tülün üstünden başımı ısladım. Halam yanda sormak istediğin bi şey var mı diyo. Kendini sıkma filan. Ulan dedim içimden siz bi gidin ben burda destan yazıcam ne sorusu. Neyse kıyıldı nikah gittiler. Başörtüyü makasla kestik çıkardık. Köfte ekmek almışlar onu gömdük. Eşim diyo ki soğan yicen mi yiyim mi? Ben de dedim bugün yemeyelim yea ilk gecedir. 🤪🤪 Bu da böyle bir anımdır. Bizimkisi bir aşk hikâyesi. :KK70: :KK70:
Süper 🤣🤣 başlangıç ben yaptım siz yapmayın gibi sonu ayrı süper 🤣🤣

Mrblar ay sonu düğünüm var resmi nikahimiz oldu sıra geldi düğün öncesi dini nikah seremonisi ne ama gelin görün ki ben daha önce hiç bir dini nikahta bulunmadim ailemde de genel olarak dini nikah pek olmaz sadece resmi nikah kıyılır.Simdi
Ben kimleri cagirmaliyim ? (Evde olucak) yada birileri cagirilmalimi ?
Ne giymeliyim nasıl giyinmeliyim ? Makyaj , oje vs olsunmu ?
İkramlık hazırlayalım mi ? Gün tabağı gibi olurmu mesela ?
Süreç nasıl işliyor ilerliyor neye dikkat etmeliyim yapan arkadaşlardan biraz fikir biraz aydınlanma istiyorum. 🙏 Dertlerinizin arasına benide kattiginiz için simdeden teşekkür ederim.
Kimseyi çağırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Saçma olur bence. aileden bir iki kişi olsun yeter. Kimsenin çağırmadın diye bozulacağını sanmam. Kimsenin gelmek isteyeceğinide sanmam bir kutlama vs değilki bu.

Bence bu gece ben anlatayım detaylı. Soktular beni banyoya abdest alacakmışım. Sabah 8de evden çıkmışım ben gece 12 olmuş. Kafamda 380 tane dikiş var türbanda. Gözümdeki takma kirpikler buterfly effect sebebi. Kolumu yukarı sıvıyamıyorum. Tüm bunları geç. Ter totomdan akıyo. Ben abdest filan alamam dedim. Dediler mesh et filan. Neyse elimi ayağımı yıkadım 50 kat tülün üstünden başımı ısladım. Halam yanda sormak istediğin bi şey var mı diyo. Kendini sıkma filan. Ulan dedim içimden siz bi gidin ben burda destan yazıcam ne sorusu. Neyse kıyıldı nikah gittiler. Başörtüyü makasla kestik çıkardık. Köfte ekmek almışlar onu gömdük. Eşim diyo ki soğan yicen mi yiyim mi? Ben de dedim bugün yemeyelim yea ilk gecedir. 🤪🤪 Bu da böyle bir anımdır. Bizimkisi bir aşk hikâyesi. :KK70: :KK70:
Biz de kokoreç yedik düğün sonrası nabeeeeerrrrr

Benimki düğün ve nilahtan hemen önce olmuştu, ben abdest almıştım , gelinlik vardi bende .odada 2 şahit ve imam oluyor. Evliliği anlatti iste mehirden bahsetti , ne istiyorsun dedi bisey istemiyorum dedim. Imam yazdi biseyler onda kaldi yazdıkları:)) bAsim kapalıydı . Ikramlik birseye gerek olmadi. Ama gelecek kişiler varsa yapin biseyler olabilir

Mrblar ay sonu düğünüm var resmi nikahimiz oldu sıra geldi düğün öncesi dini nikah seremonisi ne ama gelin görün ki ben daha önce hiç bir dini nikahta bulunmadim ailemde de genel olarak dini nikah pek olmaz sadece resmi nikah kıyılır.Simdi
Ben kimleri cagirmaliyim ? (Evde olucak) yada birileri cagirilmalimi ?
Ne giymeliyim nasıl giyinmeliyim ? Makyaj , oje vs olsunmu ?
İkramlık hazırlayalım mi ? Gün tabağı gibi olurmu mesela ?
Süreç nasıl işliyor ilerliyor neye dikkat etmeliyim yapan arkadaşlardan biraz fikir biraz aydınlanma istiyorum. 🙏 Dertlerinizin arasına benide kattiginiz için simdeden teşekkür ederim.

ailende bu yoksa neden sen yapıyorsun ki?
dini nikah diye bir şey kitapta geçmez zaten yıllar boyu hurafe gibi bugünlere gelmiş. nikah duyurma demek zaten resmi nikah bunu yerine getiriyor pekala..

X