- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.368
- Konu Sahibi Lithyumpro
üzülmeyin benimde eksik kaldi, amaaan beni istemeyeni ben hiiicc istemem eksik kalsin.Benim onum eksik kalmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülmeyin benimde eksik kaldi, amaaan beni istemeyeni ben hiiicc istemem eksik kalsin.Benim onum eksik kalmış
Çok mantıklıüzülmeyin benimde eksik kaldi, amaaan beni istemeyeni ben hiiicc istemem eksik kalsin.
Soğuk drink en sevdiğim Çok hoşsunuzBizim düğünden sonra oldu kim vardı bilmiyom. Kalabalık doluştu evimize nikah kıyıldı toz oldular 20 dk içinde. Kimseye gerek yok. İkramlığa gerek yok. Belki nezaketen imam beye soğuk bir drink ikram edebilirsiniz.
Merve allah seni almasın gece gece ne güldüm imam beye bir alkolsüz mohito lütfenBizim düğünden sonra oldu kim vardı bilmiyom. Kalabalık doluştu evimize nikah kıyıldı toz oldular 20 dk içinde. Kimseye gerek yok. İkramlığa gerek yok. Belki nezaketen imam beye soğuk bir drink ikram edebilirsiniz.
Bildiğiniz salondan sonra. Valla iyiydi bence.Salondan sonra mı oldu aslında oda iyi fikir zaten eve gitmeden önce hoca kapıda dua ediyor 2dk nikahda olur su bunu değerlendirelim ben bı
Birasını neyin alan öte gitsin burası mübarekli konularMuhtelif soğuk drinkler çıkın aklımdan
Merve allah seni almasın gece gece ne güldüm imam beye bir alkolsüz mohito lütfen
Paraylada nikah kıyan imamda ne bileyim iki dua ediyon para mı alınır Allah sevap yazar dicem normal nikaha 500 tl verdiğim aklıma geldiÇok basit bir işlem. Ben gayet gündelik giyindim. Kafama da ordan rastgele ninemin eşarbını verdiler. Hoca dua etti. Parasını aldı gitti bu. Herkes de amin dedi. Fatiha okudu o kadar. Ne tabağı ne majyajı
Aaa lütfen para almıyor o bizim gönlümüzden kopuyorParaylada nikah kıyan imamda ne bileyim iki dua ediyon para mı alınır Allah sevap yazar dicem normal nikaha 500 tl verdiğim aklıma geldi
Bizim gönlümüzden şeker hastası imama baklava koptu vallaAaa lütfen para almıyor o bizim gönlümüzden kopuyor
Bence bu gece ben anlatayım detaylı. Soktular beni banyoya abdest alacakmışım. Sabah 8de evden çıkmışım ben gece 12 olmuş. Kafamda 380 tane dikiş var türbanda. Gözümdeki takma kirpikler buterfly effect sebebi. Kolumu yukarı sıvıyamıyorum. Tüm bunları geç. Ter totomdan akıyo. Ben abdest filan alamam dedim. Dediler mesh et filan. Neyse elimi ayağımı yıkadım 50 kat tülün üstünden başımı ısladım. Halam yanda sormak istediğin bi şey var mı diyo. Kendini sıkma filan. Ulan dedim içimden siz bi gidin ben burda destan yazıcam ne sorusu. Neyse kıyıldı nikah gittiler. Başörtüyü makasla kestik çıkardık. Köfte ekmek almışlar onu gömdük. Eşim diyo ki soğan yicen mi yiyim mi? Ben de dedim bugün yemeyelim yea ilk gecedir. Bu da böyle bir anımdır. Bizimkisi bir aşk hikâyesi.Herifle beraber çekmişiz pantolon gömlekleri, resmen ateş ediyoruz modaya.
Başımda bi baş örtüsü, onun ailesi benim ailem camide kıyıldı.
Bu kadar yani
Süper başlangıç ben yaptım siz yapmayın gibi sonu ayrı süperBence bu gece ben anlatayım detaylı. Soktular beni abdest alacakmışım. Sabah 8de evden çıkmışım ben gece 12 olmuş. Kafamda 380 tane dikiş var türbanda. Gözümdeki takma kirpikler buterfly effect sebebi. Kolumu yukarı sıvıyamıyorum. Tüm bunları geç. Ter totomdan akıyo. Ben abdest filan alamam dedim. Dediler mesh et filan. Neyse elimi ayağımı yıkadım 50 kat tülün üstünden başımı ısladım. Halam yanda sormak istediğin bi şey var mı diyo. Kendini sıkma filan. Ulan dedim içimden siz bi gidin ben burda destan yazıcam ne sorusu. Neyse kıyıldı nikah gittiler. Başörtüyü makasla kestik çıkardık. Köfte ekmek almışlar onu gömdük. Eşim diyo ki soğan yicen mi yiyim mi? Ben de dedim bugün yemeyelim yea ilk gecedir. Bu da böyle bir anımdır. Bizimkisi bir aşk hikâyesi.
Kimseyi çağırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Saçma olur bence. aileden bir iki kişi olsun yeter. Kimsenin çağırmadın diye bozulacağını sanmam. Kimsenin gelmek isteyeceğinide sanmam bir kutlama vs değilki bu.Mrblar ay sonu düğünüm var resmi nikahimiz oldu sıra geldi düğün öncesi dini nikah seremonisi ne ama gelin görün ki ben daha önce hiç bir dini nikahta bulunmadim ailemde de genel olarak dini nikah pek olmaz sadece resmi nikah kıyılır.Simdi
Ben kimleri cagirmaliyim ? (Evde olucak) yada birileri cagirilmalimi ?
Ne giymeliyim nasıl giyinmeliyim ? Makyaj , oje vs olsunmu ?
İkramlık hazırlayalım mi ? Gün tabağı gibi olurmu mesela ?
Süreç nasıl işliyor ilerliyor neye dikkat etmeliyim yapan arkadaşlardan biraz fikir biraz aydınlanma istiyorum. Dertlerinizin arasına benide kattiginiz için simdeden teşekkür ederim.
Biz de kokoreç yedik düğün sonrası nabeeeeerrrrrBence bu gece ben anlatayım detaylı. Soktular beni banyoya abdest alacakmışım. Sabah 8de evden çıkmışım ben gece 12 olmuş. Kafamda 380 tane dikiş var türbanda. Gözümdeki takma kirpikler buterfly effect sebebi. Kolumu yukarı sıvıyamıyorum. Tüm bunları geç. Ter totomdan akıyo. Ben abdest filan alamam dedim. Dediler mesh et filan. Neyse elimi ayağımı yıkadım 50 kat tülün üstünden başımı ısladım. Halam yanda sormak istediğin bi şey var mı diyo. Kendini sıkma filan. Ulan dedim içimden siz bi gidin ben burda destan yazıcam ne sorusu. Neyse kıyıldı nikah gittiler. Başörtüyü makasla kestik çıkardık. Köfte ekmek almışlar onu gömdük. Eşim diyo ki soğan yicen mi yiyim mi? Ben de dedim bugün yemeyelim yea ilk gecedir. Bu da böyle bir anımdır. Bizimkisi bir aşk hikâyesi.
Mrblar ay sonu düğünüm var resmi nikahimiz oldu sıra geldi düğün öncesi dini nikah seremonisi ne ama gelin görün ki ben daha önce hiç bir dini nikahta bulunmadim ailemde de genel olarak dini nikah pek olmaz sadece resmi nikah kıyılır.Simdi
Ben kimleri cagirmaliyim ? (Evde olucak) yada birileri cagirilmalimi ?
Ne giymeliyim nasıl giyinmeliyim ? Makyaj , oje vs olsunmu ?
İkramlık hazırlayalım mi ? Gün tabağı gibi olurmu mesela ?
Süreç nasıl işliyor ilerliyor neye dikkat etmeliyim yapan arkadaşlardan biraz fikir biraz aydınlanma istiyorum. Dertlerinizin arasına benide kattiginiz için simdeden teşekkür ederim.
Kokoreç ben don't ya. Ağzına sürmeyengillerdenim.Biz de kokoreç yedik düğün sonrası nabeeeeerrrrr
İşkembe corbasi geciyomu abla:)))))Biz de kokoreç yedik düğün sonrası nabeeeeerrrrr