- 19 Ekim 2018
- 166
- 184
-
- Konu Sahibi Lithyumpro
Sadece annem var acaba birilerini cagirsammi arkadaş akraba çok yanlız yanlız mi kalırız 2kisiNormal kıyafet vardı bende normal makyaj günlük makyajın yani
Annen baban kardeşin abin ablan varsa o eşin sen bu kadar bide hoca
Bir iki arkadaşın olabilir canım bende sadece ailem vardı o kadarSadece annem var acaba birilerini cagirsammi arkadaş akraba çok yanlız yanlız mi kalırız 2kisi
Konunuzu okuyordum bende şimdi2 şahit imam ve eşinizle birlikte kıyılıyo. Normal günlük kıyafetden bi tık özenli giyebilirsiniz. Eve fazla kişi çağırmayın hatta kimseye nikahım olacak bile demeyin yani batıl inanç ama herkes iyi niyetli olmayabilir mesela küçükken küs işareti yaparız ya eğer nikah esnası biri elini öyle yapar yada yüzüğüyle oynarsa nikah kabul edilmezmiş. İmam geldi karşısına oturuyosunuz yerde bu arada dizlerinizin üzerine iki elinizi bacağınıza koyuyosunuz ve dua başlıyo önce mihir soruluyo daha sonra dua sonra size kabul ettiniz mi diye 3 defa soruluyo ardından dua ve bitti. İkramlığa gerek yok ama mesela bizim imamımız (Daha resmi nikah olmadı) para vs kabul etmediğinden ikram olarak tatlı yaptırmıştır 1 kg. Başka sorunuz varsa yardımcı olabilirim
Konum oldu pandemiKonunuzu okuyordum bende şimditesekkurler
Aa takak nedirbenim nikahimda da kardesimin nikahinda da hoca odadakileri disari cikartmisti, yani misafiriniz olsa bile odada sadece sahitler oluyor, basinizda örtü olsa yeter, oje makyaj falan bizim hocalar takilmamisti öyle seylere, mehrinizi ve 1 talak hakkinizi unutmayin diyede bir hatirlatma yapayim.
Muhtelif soğuk drinkler çıkın aklımdanBizim düğünden sonra oldu kim vardı bilmiyom. Kalabalık doluştu evimize nikah kıyıldı toz oldular 20 dk içinde. Kimseye gerek yok. İkramlığa gerek yok. Belki nezaketen imam beye soğuk bir drink ikram edebilirsiniz.
Muhtelif soğuk drinkler çıkın aklımdan
talak simdi aciklarsam dini konuya girer mi bilmiyorum, esinize 3 talakla baglanirsiniz ve esiniz sizi üc talakla bosarsa bosanmis olursunuz, ancak bir talak hakkinizi nikahta alirsaniz esiniz sizi siz istemeden bosayamaz.Aa takak nedir
Salondan sonra mı oldu aslında oda iyi fikir zaten eve gitmeden önce hoca kapıda dua ediyor 2dk nikahda olur su bunu değerlendirelim ben bıBizim düğünden sonra oldu kim vardı bilmiyom. Kalabalık doluştu evimize nikah kıyıldı toz oldular 20 dk içinde. Kimseye gerek yok. İkramlığa gerek yok. Belki nezaketen imam beye soğuk bir drink ikram edebilirsiniz.
Benim onum eksik kalmıştalak simdi aciklarsam dini konuya girer mi bilmiyorum, esinize 3 talakla baglanirsiniz ve esiniz sizi üc talakla bosarsa bosanmis olursunuz, ancak bir talak hakkinizi nikahta alirsaniz esiniz sizi siz istemeden bosayamaz.