• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sir ağdayı çıkarmak için ???

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
kızlar sir ağda aldım ama yağını almadım:sinifsinif:

ağdayı yaptıktan sonra bacaklarımda hep kalıyo yapış yapış banyo yapıyorum yıne cıkmıyo onu nası cıkarabılırım ?????
:1ninca:

Vazelinle çıktığını duymuştum canım ama denemedim ne kadar doğru bilmiyorum.
Ama en iyisi yağını edinmen olacaktır

kendi yağını almadıysan canım,
bebe yağı yada zeytin yağı aynı işlemi gerçekleştiriyor.
deneyebilirsin:)

Vazelin de işe yarıyor ben de bir kere yağın bittiğini bilmiyodum denedim baktım gerçekten çıkıyor...

yaa bende yaşadım bunu ve sonuca sinir olup sir agdayı kutusuyla çöpe attım bi türlü çıkaramamıştım sonuçta zamanla çıktı -tatlicadiarzu- bu arada carrefoursa da sir agda seti satılıyordu agda ısıtıcı yagı falan herşeyi dahil 50 tl ama şimdi bitti sanırım bende pişman oldun almadığıma

canım bebe yağı sür o çıkartıyo gerek yok yağından almana o kadar para verme :20:
yumuşacık oluyo hem bacaklarınn :21:

bıse sormak ıstıorum kıslar sır agdanın bantları varya onlardan bıyık bolgesıne yapıstırdıgımda cekerken cekılmıoo cıldıme yapısıyor agda kısmı dedım belkı ben yapamıorum kardesım yaptı yıne aynı oldu.. :( bı yerde mı yanlıs yapıyorum acaba.. bacagıma denedım orda sorun olmadı hemen cekınce cıkıyor..

kuaförlerde aldıktan sonra bi yağ sürüyolar ama ne yağı bilmiyorum
vede çok yumuşak yapıyo

normal bir yağlı kremlede pamuğa sürüp sildinmi çıkartıyo.ben bıyık bölgemde kalan artıkları tüy azaltıcı kremle çıkarıyodum bi taşla iki kuş:))))

bıse sormak ıstıorum kıslar sır agdanın bantları varya onlardan bıyık bolgesıne yapıstırdıgımda cekerken cekılmıoo cıldıme yapısıyor agda kısmı dedım belkı ben yapamıorum kardesım yaptı yıne aynı oldu.. :( bı yerde mı yanlıs yapıyorum acaba.. bacagıma denedım orda sorun olmadı hemen cekınce cıkıyor..

iyi ısıtmalısın sert kalırsa güzel almıyor.birde elinle iyice yapıştır dudağına elinle üstüne sürttür.sora dudağını gerip korkmadan hızlıca çekmelisin sen çekemiyorsan rahat kardeşin çeksin.bide dik çekmemeye çalış yatay şekilde çekmelisin

En iyi çıkarma yöntemi Ağda yağlarını kullanmaktır. Ossion yahut Vivet ağda yağı hem ekonomik hem de kaliteli... Depilissima almak da biraz pahalı olabilir.

bencede sir ağda yağı ben depilisismanın sir ağda yağını kullanıyorum çokda memnunum sir ağda yağı saddece ağdayı çıkarmak için kullanılmaz sıvı yağ ile çıakrın demiş bazı arkadaşlar sir ağda yaı içerisindeki e vitamini ve mineraller sayesinde ağda sonrası tahrişi kızarıklığı en alt seviyeye indirir morarmalara sivilcelre karşı cildi korur. Bide bu açıdan düşünün. O yüzden iyi bir sir ağda yağı kullanılmasını öneririm ben depilisismanın yağı 1 litre ben 4 aydır kullanıyorum daha çeyreği bitti bana 1 sene yetecek çokda pahhallı değil bence.

Back