Lekeler, Çiller Sir ağda yüzünden oluşan lekeler !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ipekdeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
34
0
Arkadaşlar sir ağda yüzünden dudağımın üst kısmında kahverengi bir leke oluştu böyle bir şey başına gelen yada bundan kurtulmanın yolunu bilen arkadaşlar varmı lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum.benneyaptımki

Mrb.Benim bir arkadaşımda söylediğiniz gibi olmuştu sir ağdadan sonra koyu kahverengi bi leke oluştu.cilt doktoruna gitti ona merhem verdi ve kesinlikle güneşe çıkmamasını söylemişti.1 hafta içerisinde geçti gördüğüm kadarıyla.

sir ağda fazla sıcaksa lekeye sebep oluyor.bende de olmuştu.cildiyeye gittim expigment verdi her akşam ve sabah sürüyorum .sık sık peeling yapıyorum ve güneşe çıkarken 50 faktörlü güneş koruyucu kullanıyorum azalma oldu .geçmiş olsun

sir ağdadan sonra güneşe çıkmaman lazım....
Tüm gözenekler açıldığı için cilt çok hassaslaşıyor...
O kahverengi yara güneşin luşturduğu br yanık izi....
Silverdin diye bir yanık merhemi var onu kullanabilirsin...

benimde dudağımın üzerinde kahverengi lekeler oluşmustu ama ben sir ağda yaparken ters cektigim için bu lekeler oluştu krem falan kullandım ama cok zor geçmişti ya :KK43:

limon suyu ile sirke suyunu bir pamuga dökün kahverengi lekelere bastırarak uygulayın yanma hissedebilirsiniz her akşam sabah onu uygulayın ara ara parmagınızla bastırarak soyun ve güneşe çıkmayın ben bu dertten 4yıldır müzdarip biri olarak için şuanda en aza indirebilmek için çok şey denedim en etkili yöntem bu mümkün oldukça üst deriyi limon suyuyla tahriş edip parmagınızı ileri geri iterek soyun.ınşallah bu sorundan kısa sürede kurtulmanız dileğiyle:)

sir ağda fazla sıcaksa lekeye sebep oluyor.bende de olmuştu.cildiyeye gittim expigment verdi her akşam ve sabah sürüyorum .sık sık peeling yapıyorum ve güneşe çıkarken 50 faktörlü güneş koruyucu kullanıyorum azalma oldu .geçmiş olsun

evet expigment lekelee cok iyi geliyor.

Arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim bu konuya o kadar çok kafayı takmış durumdayım ki aynı konuyu ikinci kere açmışım farkında değilim yönetim kusura bakmasın. Şu anda kükürtlü sabunla yıkıyorum sürekli yüzüme çok iyi geldi rengi açıldı yumuşacık oldu ama lekeler duruyor TCK %15 diye birşey duydum uygulayan varmı ?

bnde bır aya yakın zamandır cılt ılacı kullanıyorum ve o yuzden cıldım cok hassaslastı ve sır agdayla bıyıklarını aldıktan sonra aldıgım yerler kıpkırmızı oldu resmn.hatta kabul bağladı.ilk 2 gun nemlendırıcı krem uyguladım daha sonrasında bepanten uyguladım ve iyi geldi.gerçi hala hafif bi iz var gibi ama o kadarı bile ii diye düşünüyorum ilk günle kıyaslarsam..

evet canım benimde olmuştu sir çok sıcak biraz bekleyin dedigim halde yapıştırdılar ve yandı tabi dogal olarak çok küçük bişey ama bıyık bölgesinde üstelikte ertesi akşam eşimin ailesi istemeye gelecekti elim agzımda dolandım durdum bütün gece..kuaför o gün sir agdanın firmasından yetkili kişileri çagırmıştı onlar özel bi karışım vermişlerdi neydi bilmiyorum ama geçirmişti bayagı şimdi belli oluyo ama silik bi şekilde sanada geçmiş olsun bepanten mavisini kullanmanı öneririm o bütün lekeleri geçiriyor ..

pardon canım sonradan aklıma geldi artık bepanthen çeşitlerinin hepsi mavi renkte ama mucize bi krem bu şiddettle öneririm sana ..sevgilerimle

saol cnm.bnmde arkadaşımın doğum günü vardı ve o akşam dışarı çıkcaktıkk bnbir dertle makyajla kapatmaya calıstım bıde yaptıktan 1-2 saat sonra fln.aşırı yandı vede acıdı ama mecburdum öle çıkamazdım.eve gelip makyajımı temızledıgımde de bembeyaz suratımda kıpkırmızı haldeydi.nys artık öle deil çok şükür :))
bnmkinin üzerinde merhem yazıo cnm oda ii gelio ama snn önerdiğin hangisi peki?

GEÇEN HAFTA TATİLE GİTMEDEN SİR İLE BACAKLARIMI ALDIRDIM VE BACAKLARIMDA AVUÇ İÇİ BÜ
Kod:
YÜYKLÜĞÜNDE DERİ DÖKÜNTÜSÜ OLDU BENDE BUNU SONRADA FARKETTİM VE GÜNEEŞE ÇIKTIM BUNLARIN ÜZERİDE YANDI ŞİMDİ BEN NE YAPACAĞIM NASIL KURULACAGIM YARDIM EDİN senağlamasenağlamasenağlama

o yara olan yere bepanten uygulamanı tavsıye ederım.bnde de aynı sorun olmustu fakat dudak ustundee bepantenle bı kac gunde gectı.
oda işe yaramazsa bnce doktora görün..

üzülme canım.belli olmaz ii gelebilir. bnce uygula sürekli bi iki gün gelişme göstermezse eğer bi doktora başvur bnce

bnm de koltukaltımda var bu lekelerden ve geçmiooooo expigmenti ille doktora gidip mi almak lazım.expigment kullanan arkadas varsa yardımcı olabilir mi.almayı düşünüorum da CADIARZU

ben sir ağda yüzünden bir gün boyunca kollarımı aşağıya indiremedim..anestol alıp sürdüm acıdan ölüyordum artık gözlerimden yaşlar geliyodu..kıpkırmızı idi koltukaltlarım..ertesi gün acısı dindi ama kırmızılık 2-3 gün sürdü..sonra soyuldu falan..
o dönem hep bepanten sürdüm..epitelizan bir krem çünkü..tamamen dokuyu tamir etti ve cilt rengim açıldı...tavsiye ederim..

X