- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.422
-
- Konu Sahibi papatya_34
kartuş zaten oranın her yerıne kullanılmıyor.. üst taraflarına genelde kalan yerlere de spatula ıle sürülüp kullanılıyor..
Sarkma diyorsun ,iyi hoşta sarkmayan yerimiz yok ki ,yerçekim kanunundan bu ..
ben dediğim gibi hiç karşılasmadım..kimseden de duymadım..olabilir gamyoncuiremsu
ben hayatımda ilk defa kollarıma ağda yaptırdım. başta çok temizdi çok güzel göründü gözüme. fakat bir hafta filan olacak yaptıralı dirseğimden yukarıki bölgeler pürüzlenmeye başladı. küçük küçük sivilcemsi şeyler var. kıl dönmesi filan yapmaz değil mi bu sir ağda? fisfisfis aldırmadan önce evet biraz kıllıydılar ama en azından pürüzsüzdüler. :çok üzgünüm:
güzelim ilk kez yapınca cilt reaksiyon verior. bende de oldu. şöyle bir çöüm ürettim: ağdayı yapıorum , sonra solüsyonuyla temizliyorum. sonra sölüsyonun yağı kalmasın diye dove(sabunla) yıkıyorum. üzerine de bepanthene ya da silverdin diye bir krem var o da olur, ben silverdin sürüyorum yanık ve tahrişi engellesin diye. böylece ne sivilce ne bişey, tertemiz oluyor. ve kızarmıyor.
aslında su ile temas ettirmeyin diyor ağdadan sonra ama o yağlı sölüsyonun gözeneklerimde sivilce oluşturduuna inanıyorum ve böyle yapıorum. yüzümdede aynısını uyguluyorum(bıyık bölgesinde), hiç sivilce olmuyor.
Canım bephanten sür geçicektir kanama illaki oluo ilk alışta..merak edilicek bişi yok..
Kızlar benim ürünlerim de cuma geldi, o akşam denedim ama yüzeysel kılcal damarlarda çatlaklar oldu yani deri altında küçük kanamalar. Ayrıca kotukaltı ve bikini bölgesin de yapamadım çok acıyor ve hiç çekmedi. Off ben neyi yanlış yaptım kızlar?? Kollarımı da hayatımda ilk kez aldım ve kıpkırmızı kaç gündür geçmedi yanıyor acayip ne önerirsiniz? Bende sivilcelenme olmadı ama dediğim gibi derialtında küçük kanmalar var hala geçmedi...
güzelim aynı yeri 2 kere sirle almadın dimi? her yere tek kez yapman lazım. 2. kez yaparsan derine zartar verir kızarır geçmez kabuk bağlar iz yapar