Sir ağda,sir ağda kullanımı,sir ağda makinası hakkında bilgiler

• Konu Sahibi papatya_34
ben netten alamadığım için arkadaştan aldım...

• Konu Sahibi papatya_34
buraya daha önce de yazmıştım. bu çetinkaya mağazalarından birinde görmüştüm komple set, 135tl idi. koşarak uzaklaşmıştım :)))) bu cuma yakındaki yerleri de bi geziyim anadolu yakasındakiler için iyi bi kamuoyu araştırması olur hem..

• Konu Sahibi papatya_34
bu arada o küçük uçlu çok iyiymiş ya. kızlar istanbulda direkt gidip alabileceğimiz bi yer varmı bu setleri?

december bazı yerler kargoda kapıda ödeme alıyorlar. o şekilde sor dene belki kapına getirince kargoya ödersin, kargoda satıcı firmaya öder.

• Konu Sahibi papatya_34
december bazı yerler kargoda kapıda ödeme alıyorlar. o şekilde sor dene belki kapına getirince kargoya ödersin, kargoda satıcı firmaya öder.

bak bu iyiymiş be bacım niye düşünemedim CADIARZU

• Konu Sahibi papatya_34
güzellik uzmanı olan sensin. sen söyle alkisalkisalkis

işte sonuc ne olduysa ona göre birşey yazacaktım bende :))

ben kesinlikle TANAÇAN'I öneririm ki biz bunu kullanıyoruz ..
tabi profesyonel kombine ısıtıcılarından

kartuşları ve ısıtıcılarını bulabılırsınız bir çok yerde ya sitesinden de bakabılırsınız

tavsiye ettigim her kişi de menmun kaldı :)

DEPILISSIMA da denebilir Tanaçan da ikisi aynı şey..

a.s.

• Konu Sahibi papatya_34
Sumak teşekkür ediyoum canım, ben de Tanaçan aldım, daha gelmedi kalım nasıl ben de çok merak ettim. Canım madem kullanıyorsunuz bişi sorucam, koltukaltı ve bikini bölgesine nasıl uygulamamı tavsiye edersin?

• Konu Sahibi papatya_34
koltuk altını kendın yapabılır mısın bılmıyorum ama baskası cekse daha rahat olur sanırım.

koltuk altını ıkıye böl..once yukarıya yapıstır cek sonra kaln yere ..fazla dagıtmayaya calıs..

bir de koltuk altında cıkıs yonlerı bazen ters oluyor mesela yukarı taraflarda ki tüyler yukarı bakıyor asagıdakıler karısık bakıyor ..

yapıstırdıgın yönün tersıne cekıceksın..yanı yukarı bakıyorlarsa tüyler asagıya dogru..

bikini bölgesini de once ıkıye ayır..
ve agda bezını parcalara böl ,mesela ince uzun yada cok ınce olmadan bırazcık uzun..
hepsini birden degılde parca parca al yarıya böldüğün yeri..orası da 5 kerede fılan bıter en fazla..

daha sonra alt taraf daha kolay..orası 3 kerede bıtıyor ..arka kısımları da ayna yardımıyla yapabılırsın ..

aslında anlatması cok zor.. umarım yardımcı olabılmısımdır :)

• Konu Sahibi papatya_34
sumak bu kartuş ağdanın bikini bölgesinde sarkma yaptığı doğrumu peki?

• Konu Sahibi papatya_34

Canım çok teşekkür ediyorm alkisalkisalkis , bir an evvel gelse de yapsam hihoyyyt

• Konu Sahibi papatya_34
yok yani ben hiç öyle bir durumla karsılasmadım..sarkmış bir yer ile :)

ama sen ıstersen kartus yerıne eritip spatula ıle sürebılırsın ..

• Konu Sahibi papatya_34
ama bunlar kalıp ağda gibi donmuyo die biliyorum..

• Konu Sahibi papatya_34
kalıp agda gıbı donmuyor derken fisfisfis

ben kartusu bır salca kutusuna yada kullanmadıgın bır kaba dök ,oradan spatula ıle sür bezle cek demek istedim..
ya da sir agdalar kutuda var alimunyum paketlerde onu parcalara bolerek ,keserek bir kapta eritip spatula ıle sür demek istedim..
sir agdalar elle ceklıyor bezle ckeılenı de var..

• Konu Sahibi papatya_34
ben hep sir ağda kullanıyorum ve ağdamı kendim yapıyorum..
cildim hassas olduğu için bezle kullanılanlara reaksiyon veriyor ..
kıpkırmızı sivilceler ve dehşet kaşınma!! kaşırsan da su topluyor..
pudralı sir kullanıyorum ben.. ( şu an vi-vet var..bitsin tanaçan deniycem )
evde ağda makinam var ( konserve ağdaların ısıltıldığı ) onda ısıtıyorum spatula ile ağda yapacağım bölgeye sürüyorum accık bekledikten sonra çekiyorum..
çok kuruyunca düzgün çekilemiyor ..
işim bitince de sir ağda yağıyla kalan sir parçalarını temizliyorum..
ertesi gün başlayıp 6 akşam devam eden karınca yumurtası yağı seansım ile en az 2 ay rahatım :)))
ohh miss

• Konu Sahibi papatya_34
kalıp ağda deniyomuş ona hani bezle çekilmeyenine.. spatulayla sürülüp beklenilirip ağdanın ucu kaldırılarak çekilenine.. bezle çekmek sözde sarkma yapıyomuş deri orda inceymiş. rivayetten ibaret bu bilgim tabi fisfisfis

• Konu Sahibi papatya_34
şöyle toparlayalım o zaman , elle çekilen sir ağdanın adı Kalıp Sir Ağda veya Folyo Sir ağda diye geçiyor.

veya Sir el ağdası da denıyor bunlar elle çekiliyor..elle çekileceği için fazla geniş sürülmezse çekimde zorluk yaşanmaz..

folyo agda gıbı olanlarda sir ağdadır ama içindeki hammadde den dolayı bıraz degişiklik gosterıyor.

el alıskanıgına göre tabi bezle cekılen tenekelerde ki ağdayı yada kartusları kullanılır..

sarkma olmuyor ,yani ben hiiiç karsılasmadım..

karıstırmıs olabılırim ..arasıra ders calısıp arasıra foruma bakıyorum -tatlicadiarzu-

• Konu Sahibi papatya_34
peki tşkler. Allah zihin açıklığı versin :))

bu arada tanaçan ürünlerini satan bi yer buldum maltepenin göbeende gidip orayla konuşcam yarın.. hadi çüss..

• Konu Sahibi papatya_34
YA KIZLAR BİŞEY SORCAM BİKİNİ BÖLGESİNİ EPİLATÖRLEMİ YOKSA AĞDA BANTLARIYLAMI ALIINDIĞINDA DAHA GEÇ ÇIKAR TÜYLERfisfisfis:çok üzgünüm:

yok yani ben hiç öyle bir durumla karsılasmadım..sarkmış bir yer ile :)

ama sen ıstersen kartus yerıne eritip spatula ıle sürebılırsın ..
Canım zaten şimdi belli olmuyor o ilerki yaşlarda sarkma görürsün.Hangi kuaföre sorarsan sor (iyi kuaför)Kartuş kullanmaz oraya.....

ama bunlar kalıp ağda gibi donmuyo die biliyorum..
Evet kartuş donmaz...
Bende kendim yaparım makinam var ağdam depistar,makinam angel.....
Ama karınca yumurtası yağı denemedim onu deneyim bari.....

bezle çekerken kuvvet uyguluyorsun canım ilerki yaşlarda sarkma yapıo...
YA KIZLAR BİŞEY SORCAM BİKİNİ BÖLGESİNİ EPİLATÖRLEMİ YOKSA AĞDA BANTLARIYLAMI ALIINDIĞINDA DAHA GEÇ ÇIKAR TÜYLERfisfisfis:çok üzgünüm:
Tabikii ağda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…