- 27 Mayıs 2008
- 3.749
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol kuzum:kedi:
Keşke kesip dilim şeklinde de ekleseydim ,harika gözüküyordu
Lakin inanın servise açar açmaz bitti,o kadar hafif ve leziz olmuş ki..
denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar
ayrıca krem şantisine labne peyniri ve ya lor ekleyip deneyin
tadından yinmez:lepi:
Şeniz Afiyet olsun arzucom çok sağolellerine sağlık süperr
:kedi: sen kendine bak marifetlim benimkaydirigubbakcemile5ellerine sagli bitanem masallah neler neler dokturmusun ,yine bu boslukta
cok guzel gorunuyo valla
Senin de ellerine sağlık hurma fidemkaydirigubbakcemile3 baklava hemen yolliyim!ben sana demedim mi tarif eklemek yasak diye :)))
harika görünüyo cancazım bende çok sık yaparım afiyetle yeriz
dünden beri acayip baklava istiyo canım hadi hayırlısı bakalım
yarın hemen alıp yemem lazım cokacimcoook
:kedi:ay bu saatte hemde tam diete girmişken yapılmaz ama bu bana :)))))
cok guzel gözüküyor cnm ellerıne saglık zaten sen benım listemde eklısın maşallah pek bi hamaratsın :)))
Bak inan bana vallahi o gün nasıl telaşem vardı biliyor musun inciim bunu bile nasıl ne ara yaptın görseydin halimikaydirigubbakcemile3 o yüzden uyruduk süsledim idare edin..hatun bide kalkip demezmi gelisi güzel yaptim diye iste ozaman bitiyorum ya
hamarat hatunun gelisi güzeli bile bi baska oluyo masallah
benimde hazir pandispanyam bekliyo nezamandir
ve mutlaka denemeliyim canim
ellerine saglik yine lezzetli bi maharetini sunmussun bizlere canimsinnnnnnnnn
:kedi: afiyet olsun gülümliboşşşş bitirdin beniii nefis gözüküyo ellerine sağlık
canım çok istediiii amaa ya cokacimcoook
he tanıdın mıkaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin..
ben bunu bir yerden hatrlıyom:roflol::roflol::roflol:
ama varya burda yakından dahada süper :lepi:
liboşum ellerine sağlık gerçektende enfes görünüyocokacimcoook
renkler sabah sabah iştahımı kabarttı:icecream:
bişey sorcam yalnız çiğ kremamı kullandıgın yani şekersiz kremamı:uhm: öyleyse eğer hiç şeker koymadınmı sadece çilek reçeli tat verdimi çok merak ettimCADIARZU
ben senin damak zevkine kesinlikle güveniyorum eğer öyleyse ben bunu muhakkak sürekli yaparımkaydirigubbakcemile5 pastada fazla şekerli tadı sevmiyorum çünki:1no2: ama azda olmucak :1closedeyesrtası olsun yeter:lepi:
Çok sağol meralimopuyorumnanaktanaman allahım yaa bu ne güzellik nefis görünüyor
her zamanki gibi döktürmüşsün yine
ellerine sağlık
kaydirigubbakcemile5 hepimizin yaptığı şeyler canım ya..yafuuu bu liboşş harikaa yapıp yapıp ekliyor maşallah tatlım...
evet basit ötesi değil mi prensesimbende yaparim bunu canim cok kolaydir dedgin gibi sipsak ellerine saglik libyanam hamarat arkadasim benim
afiyet olsunh Pınarcık..ellerine sağlık tatlım benım cok guzel gorunuyor.ama bak bu pasta borek corekten tum hıssemı kaldır tamammı geldıgımde yok kalmadı falan dınlememmm ben payımı ısterım.opuyorum cnm allaha emanet
:roflol: deli gızsimdi senin marifetli ellerinle sipsak pasta olmusturda,benim beceriksiz ellerimle sonu gelmeyen pasta olur heralde,,,
harika,,harika,harika:lepi:a.s.cokacimcoook
Afiyet olsun frezya bacımopuyorumnanaktandöktürmüşsünn yine tatlımmmmm
çok lezzetlii görünüyooooo
canımm çektiiiiiiii cokacimcoook
ellerine sağlıkk liboşumm a.s.
evet dilimli halini de merak ettim doğrusu olsun başka zaman yaptığında çekersin canım tekrar ellerine sağlıkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
libyanam agzimin sulari akti valla bu ne canim yaa hhhmmm nefiisss görünüyocokacimcoook
her gördügümü denemek istiyorum ama bunu denemessem olmazcokacimcoook
ellerine saglik libyanam benima.s.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan Çok sağol gülüm..harika görunuyor bebeğim inşallah yapacam bende bu şipşakı ellerin dert görmesin ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3ne hatunLar war anasını satim xD
Sour cream / sahne / heavy whipped cream :Çiğ krema demek ..sahne sour cream
bu ne acaba
Afiyet olsun..ellerine sağlık canım valla çok hijyenik ve güzel gözüküyor cokacimcoook
ellerine sağlık nefis gözüküyo