• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sipraktin Şurup

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melda2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2007
2
0
86
46
Giresun
Merhaba anneler... 2 yaşında kızım bu zamana kadar çok fazla iştahlı olduğu söylenemezdi ama az çok yiyordu son on güne kadar... şu aralar yaygın olan ağır bir grip geçirdi ilk bir kaç gün anne sütü haricinde ağzına hiç bişey sürmedi sonra kahvaltısını yedi ve yatana kadar gün boyu onlarla yetindi. 2 yaşını doldurmasına 1 ay var ve 10 kilo hala bu kadar iştahsızlığı ve zayıflığı eşimi ve beni çok rahatsız etti doktoruna bu durumdan bahsettik oda bize sipraktin şurup önerdi alerji için verilen şurup ancak iştah açıcı özelliği olduğunu günde 3 kere yarım ölçek vermemizi söyledi ama benim içim rahat etmedi günde yarım ölçek ve 1 kere veriyorum ..iki gün oldu kullanalı ve gerçekten faydasını görüyorum...içinizde bu şurubu kullanan varsa bilgilerine ihtiyacım var...

bende işitahsızlığından dolayı aldım kızım 20 aylık 11 kilo zayıf değil ama son 2 aydır 9 saat aç kalıyor yinede yemiyor...spraktin verdi çocuk sersem gibi oldu asabileşti ve kucağımızda uyuya kalıyordu bende 2 gün verdim kestim. yemiyor sa yemesin resmen çocuğu değiştiriyor. çok uyku yapıyor ve çocukları huysuzlaştırıyor iştahını da açmadı gerçi 2 gün denedim

doktor günde 3 kere vermişti ama ben 3 kere vermiyorum dediğiniz gibi uyku çok yapıyor ben sadece akşamları yatarken tam değil yarım ölçek verdim ve çok güzel iştahınıda açtı o şekilde kullanırsanız tavsiye ederim..

bir sürü yan etkisi olan bir ilacı niçin minnacık bir bedene veriyorsunuz ki? Varsın az yesin ama kimyasallarla büyümesin,ilaç vermek çok yanlış bence

iştahsızlık için en son çözüm ilaç olmalı, konuda yazılmış bir çok kitap var işinize mutlaka biri yarayacaktır.

Back
X