- 20 Mart 2009
- 2.991
- 0
- 36
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #1.581
http://www.luyano.com.tr/tr/default.asp şimdide bu linke bak spedyy şimdi anlarsın... sempatiksalakcinni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy canım bu kadar olur ben bu gri kedililerden bi sürü ürün aldım pasta tabağını aldım, çatal bıçak takımını aldım kavonoz içinde birde mandallı. kavonozunu aldım çok güzelll bunlarrrropuyorumnanaktancanım yaa bak ürünlerimize tıkla sonrada o kedili çıkan şeye tıkla o zaman açılıo
Benden 1 gün sonra ne güzel canım yaw
Canımcım nasıl heyecan durumları dicem ama sen zaten heyecanlanmıyosun benim gibi ne güzelllBenden 1 gün sonra ne güzel canım yaw
kız yarın ayın 30 u değil mi nasıl bi gün sonra oluyoı senden
Canımcım nasıl heyecan durumları dicem ama sen zaten heyecanlanmıyosun benim gibi ne güzelll
Bizde temizlik yapıyoruz ne zor kız tarafı yaaa oh biz uğraşalım erkek tarafı bi giyinsin süslensin gelsin ohh ohhhsempatiksalakcinni
Bu arada tarihim değişti 5 şubatta geliyorlarmışkaydirigubbakcemile2
delikafadulden
heeee doğru yaw :kedi:eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni
İyiyim az kaldı işte zaman canım bayanssulusmile
Eve gidip bende yapıcam tek depilsin yarında keyifli olamk için erken kalkmamdelikafadulden
Sağol sağol bitanem gidiyoruz desene Babamın suratı da asık ya fena sıkıştırıcak aşkımı yazık onakaydirigubbakcemile3
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim sositososito:lepi::Saruboceq:
sen kitledin kuzum kendini eyvahh yani sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Sağol sağol bitanem gidiyoruz desene Babamın suratı da asık ya fena sıkıştırıcak aşkımı yazık onakaydirigubbakcemile3
Sipidi saçın nasıl olucak yarın??