- 11 Mart 2008
- 56.600
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #1.001
speddyciim hadi hayırlısı olsun kuzum yaaaa işallah düğününüda görürüz :Saruboceq:
gözün aydınn canım hadi rahatsın artık ilaç içmene de gerek kalmadı çok sevindimm
gömleği ne yaptın bulabildin mi ?
bence resimlerden mavili olab dah sade duruyo gamze özçeliğinkinde ne olduğunu bilmiom ama bişiler gözüme battı yaa
Aynen canım benim içim rahatladı inanki istemede öyle çok önemli değildi:sinifsinif:
Gömleğii dün o soğukta aldık kuzum yaw hiç sorma su yeşili tülden gömlek yarım kollu puantiyeli hoşuma gitti aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Mavili olanı beğendim Diğeri gelinlikle taç falanda varya onda olabilir zemuszemus
iyi hadi gömlekte hallolmuş yeşil olması da güzel olmuş bak
elbiseyi istiyodun o beyaz oldu beyaz gömlek istiyodun o da yeşil oldu
ooo gözün aydın şekerimmmm ohh ne güzel bi haber buuuu kaydirigubbakcemile2
insan hasta olsa bi dert olmasa ayrı bi dert yaffff akannehir
bu arada canım fikrimi söliim hemen bence gamze özçelikin saçı daha güzel olmuş onu yaptırmanı tavsiye ederim bilirsin zevkime güvenirsin ben onu diorum şekerimmmm olumunekankayizsmile
:roflol: Bende Var bi terslik :roflol:
kuzum Öksürük için öyle her önüne geleni deneme söyleyim daha beter yaparsın kendini delikafadulden
Eğer ÖYle aman aman kötü değilsen hiç bişey içme. Ilık Su iç sadece a.s.
ya bi dünya ilaç içiyom zaten de
dün eczacı dedi alternatif bişilerde deneyebilirsin doktorların verdiği ilaçlar öksürüğünü arttırabilir dedi
bende söylenenleri araştırıyom sonra deniyom :)
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizbencede bencede delikafadulden bende aslıma katılıyorumm... olumunekankayizsmile
spedicim 2 resim paylaşmışsın bence sen beyaz bir kuğu olacağın için gamze özçelik in saç modeli ve onunki gibi beyaz tokalarla muhteşem olursun...
bencede bencede delikafadulden bende aslıma katılıyorumm... olumunekankayizsmile
Hım gögsünü yumuşatacak bişey dene.
Ben mesela öyle ilaç. ile falan kurtaramıyorum. hava veriyorlar :bbo:
oo canım sen daha kötüymüşsün yaa aman ben acile gittim mi kendimden geçerim zaten
[ı]aslı 2. Model süper kristal olan onu muhakkak sor canım [/ı]