- 10 Temmuz 2009
- 19.069
- 1
- 34
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Evet ÖYle olucak diye bi ton falan koyusu işte a.s.
yaa mükemmel olucaksın o günn prensesimm benimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ÖYle olucak diye bi ton falan koyusu işte a.s.
yaa mükemmel olucaksın o günn prensesimm benimm
Hala Hastalanamadım Çıldırıyorum.
sipaydi canım tercihlerin çok güzel. çok beğendim ben hepsini. Mevlam tamamına erdirsin.
aayy ben senin yerine hastalandım canım
birde öksürüyorum düşün şuanki halimi
valla bende geçtiimiz haftasonu hastalandım hatta bitti bile ohoooo speddy hala hastalanacak pehhhh :umursamaz:
allah bilir bebğim sen böle stres yaparsan hasta masta olamazsın zaten akannehir
ama işallah hasta olursun da hemen atlatırsın zuzum yaaa olumunekankayizsmile
kuzum ayakabbılardan ikisinide ben çok beğendim güle güle kullan canım üstünde paralansın olumunekankayizsmile ikiside birbirinden şıkmış valla kuzum ama ben siyahı daha da çok beğendim bu aralar siyaha taktım ne alırsam siyah alıorum deliyim neyim ben yaff delikafadulden sırnaşık şey
ayyyy ben şimdiden çok heyecanlandım bide o günki resimlerini acaip merak ediorum şimdiden :asigim:söz yapılsın bak hemen ekle resimleri yoksa :mymeka:
Spaydi canım pabuçlarında çok güzelmiş kuşum hayırlı olsun hadi bakem darısı resimlerinize canım çok merak edıyom nasıl olacaksın aceba:uhm::a015:
speedy tebrikler umarım çok mutlu olursunuz biz de yakın zaman da isteme söz olaylarına gireceğiz tanışmayı atlattık fikirlerinden bir çoğunu izninle çaldım