- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.221
Vallahi ikisi de olsa hiç fena olmaz hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Nişandan sonra direk tatile çıkmak istiyorumm bende aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ozaman bende nişanlanmak istiyorum ne olcek şincikkk hihoyyyt
bulalım ozaman be yavru kuşumm :)
icele incele :) ayol 26 yaşında 1 75 boyunda hanım hanımcık karadenizli bir kızın var şurda sen listene bak bende arkandan gelim yoksa böyle giderse evdekilere vasiyetimi verdim mezar taşıma aynen şu yazdırılcak " Açılmadan Geri İade" :)))
şaka bi yanada biliyomusun en hayırlı en güzel bir günde nişanlanıyorsun RABBİM tüm işlerinizi hep böyle hayırlı getirsin hep gül ve hem ne mükemmeline layık ol tatlım...
:roflol::roflol::roflol: amin canım Allah sana benimkilerden çok daha iyisini nasip etsin
Aslıcım neredesin bakalım sen aklinialirimsmile sesin çıkmıyor kaçma aklinialirimsmile
şimdiden nişan ayakkabısın altına yazmaya başla adımı evlenene kadar anca bulurum :)
icele incele :) ayol 26 yaşında 1 75 boyunda hanım hanımcık karadenizli bir kızın var şurda sen listene bak bende arkandan gelim yoksa böyle giderse evdekilere vasiyetimi verdim mezar taşıma aynen şu yazdırılcak " Açılmadan Geri İade" :)))
şaka bi yanada biliyomusun en hayırlı en güzel bir günde nişanlanıyorsun RABBİM tüm işlerinizi hep böyle hayırlı getirsin hep gül ve hem ne mükemmeline layık ol tatlım...
:roflol::roflol::roflol: amin canım Allah sana benimkilerden çok daha iyisini nasip etsin
Aslıcım neredesin bakalım sen aklinialirimsmile sesin çıkmıyor kaçma aklinialirimsmile
sen iste yazarım tabi :sm_cool::sm_cool:
Bak bizim ailede bekar erkek çok bilesin delikafadulden
Ona göre gel yani bulursun nişandan :roflol::roflol::roflol:
pırlanta en önce seninkiydi dimi bebeeem dur dur speedy önce pırlanta yazsın sonrada senn :) ayy ecee sende unutma beni datlum :) bakalım kiimin ayağı uğurlu gelicek :)
Sipaydi ye Yardımdaki Nişan Listemiz
:teytey:21.05.2010 Cuma Pirlanta_a :teytey:
:teytey:04.06.2010 Cuma Speedy_Gonzales :teytey:
:teytey:15.06.2010 Salı Ece :teytey:
Gamzecim ilk önce benim nişan var ama nişan ayakkabısına da yazılırmı acaba? Yazılırsa yazim yazılmazsada yazim ben belki olur sırnaşık şey
kesin nişandayım hatta misafirleri ben karşılarımm sen hiç zahmet etmee hayır hayır olmaz valla yorulmayın ben hepsiyle özenle ilgilenirim" Sırf sizin için yani desinlerki nekadar misafirperver kız tarafı" :)))
yaz gitsin pırlantam yahuuu ne olcekkk ha düğün ha nişan belki düğününüze kadar bende kavalyemle gelirim kaydirigubbakcemile3
:teytey:guclubacismile
İnşallah canım. Hayırlısı olsun.
Gamze çalışıyomusun?
pırlanta sende gelcen dimi yavru kuşum nişana?
kuşum ben 1 sene oldu çıkalı işten yönetici asistanlığı yapıyordum şirinevlerde özel bi şirkette, çıktıktan sonrada ayağım kırıldı alçı falan olayları derken giremeddm bi türlü ve şuan bodrumda tatildeyyim dönünce artık iş araştırmaya başlicam hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?