- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.261
aman tahtaya masaya bi yere vurkaydirigubbakcemile3, bide heryerde anlatma çekemeyenler çok biliyosun işi bitince satanlarda çok bu devirde ( daha dün gece anlattım biliyosun)
Allah korusun canım yaw :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
seni korur merak etme güzel yüreklim Şeniz
Aslıcım ayakkabı işinizi ne yaptınız sanma unuttum...
aslı aslıı ayakkabı işi ne oldu de bakemm :)
Biraz yazı yazdım geldim =))
Speedy gözünden bişi kaçmıyo maşallah =)
Ayakkabıya hafta sonu anneme kıyafet alırken bakmıştım.
Fatihte bitane beğendim. Kırmızı taşlı filan. Burnu açıktı. Bilekten bağlamalı. 90 lira dedi.
Eminönünde de baktım mağzalara ama tam içime sinen bişey bulamadım.
Bugün bi tane de flo da gördüm. Senin ayakkabına çok benziyodu. Kırmızı Topuğu Altın sarısı. 60 liray dı o da. Cumartesi veya Pazartesi halledicez hepsini inşallah.
Önemsiyorum canım sadece yoksa çok unutkanım biliyorsun.
Elimden geldiği kadari ile benim için önemli insanların yaptıklarını unutmamaya çalışıyorum..
Hallet onu da çek resmini görelim :jeyyar:
Bu arada bugün işler çok kötü yaw sıkıcı falan
aslıcım sultanahmete git çarşıya hem çok çeşit ve hemde uygun bitanemm
speedy aynen çok sıkıcı valla. bu haftanın hemen bitmesini istiyorum. izne çıkmak istiyorum yaw.
şşş dikkat edin kendinize yaaaa :sinifsinif:
bu arada bakın kızlar bu kıyafeti geeçen hafta kuzenimin düğününde giydim aynıu zamanda 2 sene önce ablamın düğünündede giymiştim bu kıyafeti kuzenimin düğünü şiçin ayrıyetten masraf yapmak istemedim hazır abiye kıyafet vardı ve 1 kere giyilmiş dolapta bekliyodu ablamın düğününden bu yana...
Vallahi canım sen ne güzel izine çıkıcaksın biz daha bura da tırmalıycaz opuyorumnanaktan
Gamze gayet güzel canım. eee kilo almadıkça problem olmuyıor
Gamze gayet hoş bi kıyafetmiş canım. Fiziğinde çok güzelmiş. Maşallah
Bende genelde ayarlıyorum bi düğüne giydiğimi başkasıa giyerken düşünüyorum ama saklamam giyerim.
senin nişanda ne gisem kafamda bi kobine var bakalımm hayırlısııı kaydirigubbakcemile3
teşekkürler pırlantammm.. sen facee kullanıyomsuun bacım kullanıyosan özel mesajla adresimi atıcam sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?