- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
hayırlısı neyse o olsun canım kısmet bu işler biyerlerde muhakak kısmetim var
ve ben inanıyorum kısmetim bi gün mutalak karşıma çıkacaktır sadece ben sabrediyorum....
Ben çıkıyım bari artık gidiyim ağda yaptırıyım :jeyyar:
ohh kuaförüne benden selam söle dediklerimi unutmasınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Speedyy heyecan durumları nasılkaydirigubbakcemile3 heyecanopuyorumnanaktan
Benim isteme günümü de 31 ocaktan 6 şubata kaydırdık ayy korkuyormuyum biraz neeyvahedigeldismile
İsteme günü giyeceğim elbisemi buldum yarın gidip alıcam hayırlısıyla altına da ayakkabı bakıcaz yaaa çokk heyecanlıyımmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Kızlar saçıma isteme günü düz fön mü çektirsem yoksa uçları dalgalı fön mü ne dersinizolumunekankayizsmile
Allah tamamına erdirsin Speedy güzel koşuşturmacalarını takip ediyorum.
Aman elin ayağın dolaşıcaksa o gün heyecan eksik olsun nazar değmesin opuyorumnanaktan
Çoğu hazırlığı tamamlamışsındır bencede artık mola vermeyi hakettin:teselli:
Oyyyy canım benim hadi bakalım Allah herşeyi içine sindirsin, inşallah herşey istediğin gibi olsunSöze 1 hafta 5 gün kaldı :teytey::teytey:
İstemeye ise Tam 5 Gün:teytey::teytey:
Hala hastalanmadım yaw laelaelaelaelae
Oyyyy canım benim hadi bakalım Allah herşeyi içine sindirsin, inşallah herşey istediğin gibi olsun
Temizliği de bitirmişssiniz oh biz daha yeni başlıcazmafoldumben
Evet canım tabi öyle daha zor ben sınava hazırlanıyorum şu anda Annem de Ev de ama yine de zor ya bide dip köşe yapılıyor ya malumaklinialirimsmile
Bitti canım ama çok yoruldum sizde de evdeki herkez çalışıyor.
Biz mecbur böyle yaptık annemde bende çalışıyoruzz eee 1 haftada yine kirlncek
artık son gün yine yaparız Allahtan cumartesi ikimizde evdeyizkaydirigubbakcemile5
Söze 1 hafta 5 gün kaldı :teytey::teytey:
İstemeye ise Tam 5 Gün:teytey::teytey:
Hala hastalanmadım yaw laelaelaelaelae
Evet canım tabi öyle daha zor ben sınava hazırlanıyorum şu anda Annem de Ev de ama yine de zor ya bide dip köşe yapılıyor ya malumaklinialirimsmile
Gömleğin niye olmadı ki canım?? Bak Adil Işıkta çok güzel gömlekler var Bende Dün İstemede giyeceğim ayakkabımı aldım Ataköyden %50 indirim vardı aklında olsun
speddyim canım benm bence sen stres yapıyorsun ya bu aralar ondan hastalanmıyor olabilirsin bi sözü istemeyi felan atlat eminim herşeyin üstesinden geldikten sonra olacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?