- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.341
Hımmm senin belli yani ikisi de tamam nişan için araya alalım seni de az kalmışş kaydirigubbakcemile3
evet canım sevinirim 09,05,2010 sonra düğüne hepberaber hazırlanırızopuyorumnanaktan
Sağol canımm evet iyi olmuş okumann]
evet canım bende oyle :)
hoşgeldin aramıza
Gul iyi Sabretmişsin 935 sayfa oku oku bitmezzz
valla öyle canım ama merak olunca bide dikkatimi ceken konu alkisalkisalkis arkadaşlar falanda bikez girip çıkmamaları çok hoşuma gitdi ne güzel fikirlerinizi paylaşıyorsunuız ii dostluk kurmuşsunuz bu sayfalara kadar gelmişsiniz ben okumaktan sıkılırmıyım hiç :dance: benide aranıza aldıgınız için çok mutluyum
eeee Gul Ozaman seninde az kaldığına göre sana da soralım...
Nerede olacak nişanın neler yaptınız ne aldın ne giyeceksin saçların nasıl olcak anlat bizeee..
gül hoşgeldinn a.s. a.s.
canım benin nişanım evde olucak düğün tarihim çok yakın oldugu için salon tutmadık mle beraber bütün magazaları gezdik 4 tane kıyafet begendim onu sözlüme gösterdik ailesi falan bir tanesine begenmiş c.tesi günü alişverişe çıkıp o abiyeyi olıcaz koyu pembe üzeri simli tül geliyor tam göğüs kısmınn altında gümüş işlemesi var ayakkabımıda gümüş rengi alıca çantada öyle sacım abiyem çok açık olmadıgı için dagınık topuz yaptırıcam ama model henüz yokakannehirakannehir bohcalarmıda yavaş yavaş hazırlıyoruz
dün pastamında şiparişini verdik beyaz olacak 2katlı üzerine gül ve incilerle süslenecek:)onuda karar verdik
Anladım canım tabikide sizin arası yakın olcak boşuna masraf olur 2 kez salon hihoyyyt
Hayırlısı olsun ama bohça için biraz geç kalmışşsınız bence eee nezaman getir götür olcak ohaoldumsmileohaoldumsmile
PAstanı da afiyetle yiyin canım hihoyyythihoyyyta
evet genelde bu tarafta oyle oluyor sonradan gıdıyor
canım onlar hazır olsunda saç karar verirsin kuafordekılerde yardımcı oluyorlar fikir açısından bu bohça işleri zahmetli oluyor
benımde şuan tarih belli değil beklememiz gereken bazı şeyler var o yuzden bende fikir olma açısından bakıyorum buralara :)
evet canım bende ağır ağır alıyrum bazı şeyleri bakalım nasip herşey ama secenekler sınırlı gezıp dolasıcam olmazsa izmire giderim sevgilim bodrumda zaten orayada gıdebılırım ama orda burdakılerın 2 kat fazla fıyatı araştırıp alıcam artık napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?