- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.161
Biz onunla çıkmaya başladıktan 3 ay sonra sözlü gibi olduk. Daha yeni tanıştık 1 ay sonra annesiyle tanıştırdı. Sonra hemen benim annemle tanışmak istedi. sonra o bize ben onlara. bayramlarda dayılarına amcalarına falan gittik. Bizim işte Geçen eylül ekimde bi yüzük takılmadı kısmet olmadı. Bu zamanaymış. Aradan 1 buçuk sene geçti. Aileler bu süre zarfında iyice kaynaştılar. 21 Mayısta Sözlü değil Nişanlı olucaz. Şimdiye kadar herkese sözlüyüm falan diyodum. =)) Cumartesi tamamen sözlü oldum =) Tabi nişanlanınca herşey daha bi ciddi olucak. İnşallah değişmez kendi ve ailesi...
Aileler ne ise o olur değişmez tabi yine de bilemem :sm_confused::sm_confused:
Nişandan sonra herşey tamam oluyor işte ŞenizŞeniz
Tek korkum aynı evin içine girince kötü olurmu herşey, Hani kayınvalideyle oturucam ya. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için :asigim:
Canım bilmiyorum benim fikrime göre gerek yok ev üstüne ev olmazlmaz:
ama sizin durum farklı işte kayınvaliden hasta eee bırakmakta olmazlmaz:
Bide şu önemli ömür boyu mu bu böyle bi süreliğine mi eeee sende yeni evli olacaksın.
Bunları iyi düşünmen ve en iyisi şekilde yasine anlatmak lazım Şeniz
O da herşeyin farkında bilincinde. Ömür boyu beraber oturucaz. Çünkü yasinin başka kardeşi yok. Bizimda yapıcak başka bişeyimiz yok. Anadır yani sonuçta. İlerde bizimde ne olacağımız belli değil. Napalım Allah başımızdan eksik etmesin ve geçim versin inşallah. mirmirmirmir
Nese sipadim. Siz onlara bohça götürdünüzmü?
Vardır bi çaresi canım takma kafana şimdi den :Saruboceq:
Canım biz mayıs ortası gibi götürcez büyük ihtimalle kaydirigubbakcemile3
Mayıs 16dan sonra kayınvalidem nişana gidicek onun için o geldikten sonra kaydirigubbakcemile3
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Hepsinin resmini çek paketler açılmadan =)
ya 2 kez farklı profillerden resimsiz ve bilgisiz bir profille farklı isimle açmış belli olmuyorki
hiç bir şey yapamaz dedi hasan ne desin..
ilk başta biraz tuhaf oldu falan ama bende anlattım olsa olsa bu olabilir benim yok öyle başka şüphelendiğim biri dedim msjlardan falan odur diye tahmn edıyorm dedm bşey demedi yani arayalm dedı once sonrada bosver sevıyesıne ınmeyelm tehdıt ettıde bızde korktuk aradk dye dusunmesn dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?