- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.141
şirketlerde telefonda konuşan kızlar oluyor ya onun için canım sekreterlik gibi müşteri hizmetlerinde falan konusanlardan (çok iyi tarif ettim)kaydirigubbakcemile3
umarım bişey olmaz
kızlar ya başlat çubuğunuz ekranın neresinde
benimkisi sağda da ben mi çok garibim bilmiyorumkismile
eee yok mu eksikler falan arkadaşlar
aslıhan davetiyeleri dağıtıma başlamadın mı daha
Haftasonu Büyük görümcemin doğum günü abajur düşündük 2Lİ pembe ama tabi ben ilgilenmiyorum hakko da bakmıyor :jeyyar:
Benim nişan için eksiğim davetiye var şimdilik. Hala bastırmadık. Bastırırmıyız bastırmazmıyız orasıda muamma. ohaoldumsmile
O da iyiymiş. delikafadulden
Anneler günü mayısın ikinci haftası dimi. Maaşımı alınca bende hediyemi alayım koyayım kenara =)
ozaman önce karar vermen lazım canım
Sonra model kolay bulunuyor hemen davetiye sonuçta idareli bişey olmalı sempatiksalakcinni
Yasin beyin kararını bekliyorum. Şimdi bana kalsa ben bugün gidip bastırıcam. Ama ne adresi bilmiyorum. Yasinde tam bilmiyo öğreniriz, bastırırız diyo. Yani bakalım son gün dağıtırız basılırsa delikafaduldenkafamçokkarıştı
Bizim şimdi yine üstüste geldi doğum günü falan.
büyük görümce kii ben ilgilenmiycem bakalım nolcak.
teyzemin var mayıs 5 te
bide anneler günü mayıs 2. haftası ne alıcam bilmiyorum hiç.
En önemlisi anneler günü. Hem kendi annelerimiz hem kayınvalideler. Mayısta da nişan. Bizimde üst üste bakalım nolucak. Bide memleketten bütün dayılarım yengelerim geliyo. Bizim evde 20 kişi olucaz bir hafta boyunca. Kafayı yicem
sonu günü mü millet bi tarafı ile güler bilesin :mymeka::roflol:
sıkıştırman lazım erkekler hep böyle bak bi sözlen sende 1-2 hafta şikayet etceksin sositososito
lafın gelişi son günü. zaten son haftaya kalırsa bastırtmam. Yasin bey arasın herkesi çağırsın. Çokta önemli değil yani. :mymeka: Dinlemiyo lafımı. bugün yarın bugün yarın.
ben ilk günden şikayetçiyim =)))))
Benimki acayip dağınık, boşvermiş =)
Bazende çok detaycı, çok ince düşünüyo. İKiZler burçları hep böle galiba.
ikizler tanıdığım hiç yok canım.
ama şimdi sevgilisiniz ozaman sözlü olacaksınız eee herşey çok farklı olacak.
Bende mesela diyordumm eeee 1,5 yıl bu adamı tanıdım asla değişmez nolcak.
ama ne saçma kavgalar ettik çünkü artık ailene-ailesine giriyorsun hayat daha farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?