- 3 Eylül 2009
- 4.497
- 8
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #8.841
yanıyor canım acayıp sıca boğucu sıcağı var valla iyi hoş ama sıcağı çok bunaltıyor klava:
yok canım benim hiç gelmedim ama çok duydum çok sıcak olduğunu falan filan kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanıyor canım acayıp sıca boğucu sıcağı var valla iyi hoş ama sıcağı çok bunaltıyor klava:
yok canım benim hiç gelmedim ama çok duydum çok sıcak olduğunu falan filan kaydirigubbakcemile3
Canım benim nişan Feriköy Kurtuluş arası bi yerde olucak. Erzincan Leventpınar köyünün derneğinde. Bu feriköy mezarlığının karşında Bim var. Onun alt katı delikafadulden Kurtuluş son durak olması lazım. Cuma akşamı olucak. Saat 6 30 - 7 gii başlar
hmm anladım canım bulurum yaa
tarih neydi canım 28imiydi
iyi iyi iş çıkışı gelirm yakın :)
haklısın aslıcım ama elimizden birşey gelmiyor malesef
PIRLANTA hayırlı olsun şimdiden canım cokta az kalmış be güzel darısı benim başıma
Çok sevinirim canım. =)) Nişanlında gelebilirse beraber gelin isterseniz =) Davetiye işi bizim kesinleşmedi güya geçen hafta bastırıcaktık kavga ettik ya olmadı. Bakalım kısmet
Teşekkür ederim canım. Heycan başladı.
o zaman problem yok canım :) dayanırsın
aslıcım evlilik tarıhınız cok güzel 10.10.2010 :)
canım cuma akşamı olduğu için tek gelirim cumaları hasanların mesaisi var
cumartesi falan olsaydı beraber gelirdk
davetiye için bildiğiniz bi yer varmı?
peki kesin 28 i dmi
bizde 10/10/10 düşünüyoruz cnm inş.olur =)
Yok kız ne 28 i
21 Mayıs Cuma.
bizde 10/10/10 düşünüyoruz cnm inş.olur =)
inş.Kızlar böyle özel tarıhlerde cok yogunluk oluyor
kızlar bırakın önce söz+nişan tarihlerinizi konuşun sonra düğünü...
ay sorry benımkınden 2 hafta sonra heee
ay super guclubacismile
ınsallah cnm tsk ederm
evet cnm ya yogunluk cok oluo bole tarıhı kımse kacırmak ıstemıo cnku
ben öyle tarihte evlenmek istemem sanırım
ben öyle tarihte evlenmek istemem sanırım