- 20 Mart 2009
- 2.991
- 0
- 36
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #8.421
günaydın canlarımmm nooluyo bakiim bauarda heee ben biraz sohbetten uzak kaldım yaffff :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benım valla mor olsun bısey olmaz ya cok hos olmus rengarenk alsaydın o zaman keske yaw madem kırmızı yoktu olsun bolede cok seker olmus mor cok uymus walla havluların adetı ne kdardı cnm? aaa 10 ekım dogmlumusun :)) ya ınsallah senınde o tarıhte nıkahın olur yaaa
canım bak resmı açmadan önce sag tıkla bırlıkte aç de microsoft office picture manager le aç sonra resımlerı sıkıstır de yukardakı menulerden .. web sayfasını seç o zman boy kucuk oluyo tamam de kaydet de
pırlanta çok güzel olmuşlar ellerine sağlık
aslış resim eklicenmi bize?
ece naber?
Günaydın Arkadaşlar.
pırlantacıım söz havluların çok şekermiş güle güle kullan bebeğimmm
yok yok yetişir
aslı iki bayram arası diye bişi var evet ben buna inanırım ama hep cuma gününe denk gelir onun için düğün yapmaya engel olacağını hiç zannetmiyorum
10.10.2010 çok hoş bi tarih benim öle tarih takıntılarım yoktur ama sen o tarz bi tarih istiosun inş istediğin dilediğin şeyler olur canım benim
iyi hilalimm senden naber :1hug:
aslım bence çok hoş ve yeterli ama tabi sen bilirsin yine de
aslım ben o açıdan demedim ya yanlış anladın sanırım
ben kendi adıma söyledim ben herşeyin önden önden hazır olmasını seviyorum ya
o yüzden şettirmiştim
Canım ya benim iş yerinde ki bilgisayarda çıkmıyo mikrosoft ofis falan. Burdaki yazılım programımız farklı ondan sanırım. Evden o dediğini denicem. Teşekkür ederim.
Canım havluları 12 lik paketler vardı. 12 tanesi 24 liraydı. Tanesi 2 liraya geliyor. Ama havlular dandik değil. Kabartma işlemeli 6 farklı renkte çiçekli falan. Biraz pahalıya geldi ama olsun bikere oluyo =)) Başka şeylerden kıstım havluları yaptım =))
Teşekkür ederim hilal. Nasılsın?
iki bayram arası olayını bizim hocamız anlatmıştı bize okulda
eskiden maddi durumlar iyi olmadığından genelde bayramlarda masraflı olduğundan aileler maddi açıdan sıkıntıya düşmesinler diye iki bayram arası düğün olmaz denmiş yani başka bir sıkıntısı yokmuş
kızlar yavvv boşverin böyle batıl inançları yok neymiş iki bayram arası evlenilmezmiş ben buna katılmıyorum insan ne zaman müsaitse ne zaman şistiyorsa o zaman evlenmeli bunlar batıl inanç...