Sipaydi ye Yardım lütfen

aslıcıım bitanem zaten bu eklediim orkide çiçeği hayatım bi çok yerdede varmış mor orkide bence sanada çok yakışır öyle masrafa felanda girmene gerke kalmaz taçmış tokaymış boşver bence o zımbırtıları onları düğünmünde takarsın bence tatlım opuyorumnanaktan

Şu iki saç modelinede bayılıyorum. Ben büyük ihtimal nişanda bu ikisinden birini yaptırcam. ıkincisi olursada yine üst tarafı kabartırırım.
Aslıhan seçilin söylediği orkide fikri de çok güzel olur senin için.

aslım sorma yaa
geçen hafta ben hiçç yoğun değilmişim kızlar çağırdı da ondan uğradım
gidiem yine =(

87 Numara Allık

Gri tonlamalaı Farlarım.5Li Palet

Pudramm

Göz altı düzenleyici 2 numara

Siyah ve Lacivert Simli Göz kalemi.

319 ve Kırmızı Ojelerim.

Kırmızı-Kahve-Pembe Rujum.

Siyah MAskaram

Avon Ürünleri

El yüz kremim

şeftali ve çilek duş banyo köpüğü

Roll-on

dudak nemlendiircii.

makyaj temizleme.

yine duş jelim 1 adet

şampuan

sondaki 3lü şampuan-bakım kremi-sprey

parfumum.

Extra fırçam-aynam-tarağım-tırnak makası takımım alındı aklınızda olsun diye ekledim

Son düzenleme:

araştırıcam canım mutlaka sağol fikir için :lepi:

bende bu modellerı cok beyenıyorum sorucam benım sacıma nasıl gıder dıye
evet cnm arastırcam bakalım

kız sipit flormar ürünlerimiz aynı ben duş jeli almadım bitek aklıma gelmemişti onun dışında göz kremim el kremim yüz kremim manikür setim aynam kirpik kıvırma makasım parfümüm vb.ürünler vrdı makyaj sandıımın içinde flormar hariç bütün ürünler alışverişten sonra alındı

güle güle kullanmayı kısmet etsin Allah canım

Bizimde bi set daha var o yetişecek mi bilmiyorum Avondan sonraki katalogtaymş sipariş vermiş annem neyse napalım hiç önemli değil. :roflol::roflol:

Güle Güle kullanmak nasip etsin Rabbim.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…