- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #7.481
eeee aslı canım sen ne yaptınn...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar bugün ben ilk defa işe arabamla geldim yehuuuuuu :teytey: :sm_cool:
spedyimmmm seni haketten çok özlemişiz kız sen bi yerlere kaybolma sakın kaydirigubbakcemile
ohooooooo canım tüm ist. satın almışsın hepsini güle güle kullanın :lepi:
ohhhh chance 21 arkadaşımızda nişanlanmışşşş darsıı benim başıma dermişimmmmm :Saruboceq:
günaydın canlarım nasılsınız
özet geçin bakim bana haftasonunuz nasıl geçti :)
Evet canım iki taraf içinde mükemmel oldu tartışma flana hiç bişey çıkmadı bayanssulusmilebayanssulusmile
bu haftasonun da alyans+takılarımız olacak olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
eeee aslı canım sen ne yaptınn...
günaydın kızlar bugün ben ilk defa işe arabamla geldim yehuuuuuu :teytey: :sm_cool:
spedyimmmm seni haketten çok özlemişiz kız sen bi yerlere kaybolma sakın kaydirigubbakcemile
ohooooooo canım tüm ist. satın almışsın hepsini güle güle kullanın :lepi:
ohhhh chance 21 arkadaşımızda nişanlanmışşşş darsıı benim başıma dermişimmmmm :Saruboceq:
günaydın canlarım nasılsınız
özet geçin bakim bana haftasonunuz nasıl geçti :)
ayyyy ben bugün çok mutluyum şebnem die bi arkadaşım var benim onu çokkkkkk seviorummmm
buradaydı daha önce sonradan nişanlandıı için ist.a yerleşti bende onu çok özlemiştim bugün da ank.da toplantısı varmış ank.ya geldi öğleden sonra hem yemek yicez hemde hasret gidrricez ohhhhhh opuyorumnanaktan
ayyyy ben bugün çok mutluyum şebnem die bi arkadaşım var benim onu çokkkkkk seviorummmm
buradaydı daha önce sonradan nişanlandıı için ist.a yerleşti bende onu çok özlemiştim bugün da ank.da toplantısı varmış ank.ya geldi öğleden sonra hem yemek yicez hemde hasret gidrricez ohhhhhh opuyorumnanaktan
mükemmel bi haftasonu geçirdim canlarm
birazdan resimleri paylaşıcam
anlıycaksınız nedenini :jeyyar:
çok seviyorum sizi uleee :asigim:
3 hafta 5 gün :lepi:
cumartesi bende bir tarfiğe girdim kafayı yiyodum hem ayacıklarım çok yoruldu hemde sygsızı insanlar yüzünden bende ona bun açağırdım selektör attım korna bastım biraz bende maganda oldum elimde olmadan maalesef ya bu inasanların trafikte bayana hiç sasygıları yok onlar bana nasıl davranıyolarsa bende onlara o şekil davrandım artık hayatta yapmayacağım şeyleri cumaretsi günü yaptım dünde öyle yorulmuşumki öğlenelere kadar uyudum öğleden sonra kalktm 3 te kahvaltımı yaptım sonra düğün çorbası yaptım kek yaptım mutfağımızı tenizledimmm sonrada ütü yaptım en sonda baktım artık üstüm başım su olmuş bende yorulmuşum kendimi hemen duşa attım sonrada üstümü giyinip kuaföre gittim fönümü çektirip geldim sonrada arka sıradakilieri izledim o zaten geç bitio 12 de de uyudum siz naaptınız bakalım haftasonu aslıcıım hoşgeldin bu arada bebeğim
Aslııı canımmm ne güzel dimi 2 gün beraber geçirmek hakan bu haftasonu da bizde kaldıı ayrı yatsakta çok güzel oluyor..
Yaaa müthiş bişey. Benim kayınvalidem çok anlayışlı. Bi ara gitti uzandı ağrılarım var geçer biraz diye. Bizde sarılıp belgesel izledik. :kedi: Keşke bitmeseydi hafta sonu hemen geçti. Şu sağlık sorunları da olmasaydı daha güzel olucaktı. Bunada şükür ama.