- 20 Mart 2009
- 2.991
- 0
- 36
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #7.301
sağolun kuzualrımmm işallah akza bela olmadan zamanla herşey yoluna girer :kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Aslıhancığım. Bende taç almayı düşünüyorum güzel bişi bulursam =)
Kırmızı kıyafetime uygun =)
günaydın tatlım nasılsın
bak bu taç konuştuğum bayanın tasarımı 55 tl diyor
4.levent maslak tarafında bide bayrampaşa davutpaşa caddesinde yeri varmış dükkanı yani
bunun morunu ıstıyom beeennn :) nısan tepsılerıde yapıyomus bu bayan :)
canım bu bayanın başka el emeklerinin resimleri filan varmı? linki filan. Güzelmiş senin bu yolladığın resimlerde. Sen saçını nasıl yaptırıcaksın nişanda? Ben normal taç şeklinde bişey düşünüyorum eğer olursa.
canım bu bayanın başka el emeklerinin resimleri filan varmı? linki filan. Güzelmiş senin bu yolladığın resimlerde. Sen saçını nasıl yaptırıcaksın nişanda? Ben normal taç şeklinde bişey düşünüyorum eğer olursa.
Teşekkür ederim canım. Ben gelinlikte beyaz beyaz çiçekler düşünüyorum şimdilik.
İlk önce euromoda ya bi bakim. Aklıma yatan bişi olursa alırım.
Bide nişan tepsisi olayı var. Hem kendim yapmak istiyorum hemde korkuyorum güzel bişi yapamazsam diye =))
aslıhan canım ben yarın izin aldım haftasonu full yani eminönünde olucaz biz kısmetse.
bol bol bakarım merak etme.
tamam canım benım :)
tsk ederm :)
sen ne dusunuyosun canm bu cıcegı takıcaksın dmı senın ıcın yapılan
cok hos olmus o yaw :)
bnm nısanlıgımnda var cıcegı ama
elımde degl
nısanlgı teslm alnca alıcam onuda
nısana bı hfta kala yanı
gosterırım sıze resmını beyenırsenız takarm
nısan tepsısı hakknda ne dusunuyosn cnm
ben geldim kızlar geçmişi okutmaın bana
neler konuştunuz bi özet geçiverin lütfenn gidicem zaten az sonra
aslı tamam bakarım ama eminönünden bulabilirsin toplu alıcaksın tanesi 1,5 yada 2 YTL den havlu alabilirsin canım kesinliklee. biliyorum yani onlara olduğunu...
önemli yok kuzum yaw .
işte aslıhan saçına çiçek ve yüzük tepsisi bakıyor
diğer aslı ise dağıtmak için havlu bakıyor
bende aval aval bakıoyorumm :roflol::roflol:
kürkçü handa havlu bulabilirsin geçen hafta gttim işte yine bakarım ama 1 YTL vardır be şekerimm. 750 YTL bile vardır değişiyor hatta 1 YTL ürünü senden toptan alacağın için daha uyguna kesinlikle alırsın.
Tül içinde toptan alacaksın sonra keseceksinn....