- 5 Eylül 2008
- 11.791
- 1
- 37
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #7.281
Ben güler teyze diyorum =))
Ozaman anne diyebilecekmiyim bilmiyorum =))
Yada güler anne derim diyemezsem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isim+anne demek istiyorum ne dersiniz? yanlış mı anlar? karşılıklı oturcaz, bi kuple resmiyet kalsın diye... az kaldıııı... p.tesi istemeye geliyolar ohaoldumsmile
Çok heycanlı sayılı gün kalmış =))
Ama nişanlığımda sorun çıktı son anda siz siz olun kızlar benim gizibi denemeden almayın mağazadan Rengi yok diye iki gün sonra getirdiler istediğim rengi bende nasılsa aynısı diyerekten aldım denemeden bi giydim off offf elbise söküldü yeniden dikiliyor resmen
Kızlar makası kurdeleyle sarmak istiyorum. Herşey güzel hoşta sardığım kurdeleyi nasıl sabitleyip tutturucam, bileniniz var mı??
isim+anne demek istiyorum ne dersiniz? yanlış mı anlar? karşılıklı oturcaz, bi kuple resmiyet kalsın diye... az kaldıııı... p.tesi istemeye geliyolar ohaoldumsmile
Ben güler teyze diyorum =))
Kızlar makası kurdeleyle sarmak istiyorum. Herşey güzel hoşta sardığım kurdeleyi nasıl sabitleyip tutturucam, bileniniz var mı??
ya valla ben de yarın hazır süslenmiş makas var mı diye çeyizcilere sorucam yoksa da bi fikirleri vardır herhalde.
chance becerikli biri olsam bi akıl vericem de, el becerim yoktur ki keşke kızlar online olsaydı...
sipaydi, çok teşekkür ederim. Ah bide anlayabilseeemmm.... Kafam o kadar dolu ki,aklım almıyoorrr...
ince kurdele aldım beyaz ve kırmızı makası beyaz kurdele ile sardım bitim kısmında bağladım iki ucunu. sarmayı alt tarafta bitirdim bağladım uzun uzun bıraktım sonra o kısımda kırmızı kurdeleyi geçirdim bağladım uzun bıraktım kurdeleyi yine püsküllü oldu. zaten eline alınca sarmak için fikir geliyo canım. biraz kayıyo birinin tutması gerekiyor.bu arada makasın sapı saracağın kurdele ile aynı renk olsun çünkü saramadığın yer olursa abes durmaz.
Böyleymiş yapılışı ama????
selam kızlar ben kaçıyorum uğrarım yine opuyorumnanaktan