Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kesin uğrayın yaa biz uzun zamandır gitmiyoduk ama bizimkilerin aldıklarını görünce dibim düştü be çok güzel kaşık takımları falan almışlar hatta el koymayı bile düşünüyorum şu fuar bi bitsin hele :jeyyar:
hem çok uygun hemde çok güzel biz mesela 6lı bardak aldık günlük kullanmak için 2 YTL Daha bi sürü günlük tabaklar falan var ama almadım ben daha zamanım var
ya bende almam şimdi bi tabaklar almışlar 3,5 liraya sitede var 5,95 yazıyo ama indirimdeymiş tealight mum almışlar kokulu kokulu bi sürü :asigim: sonra 2 takım 6 kişilik kaşık çatal takımı almışlar tablolar vazolar aydınlatmalar falan
Kızlar bunu nişan içinmi diktirsem. Bu dün paylaştığımıda düğün için mi yaptırsam kat kat. Çok kararsız kaldım bu üçünün arasında =( Şu aşağıdakiler çok mu abartı olur ya