- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #6.541
naber aslımm
ıyıyım canım sen nasılsın
gunaydın spedım nbr aldınmı davetıyelerı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naber aslımm
Aldık dün canım ikiye de böldük evde duruyor şimdi bakalım.
ama Resmi yok yine bu aralar çok aptalım hep unutuyorum net resmini alıcam bi ara babası scean edicek ozaman size de gösteririm.
Ya dün Yasinlere gittim ya ben. İşte yemek yedik falan. Güler teyze (kayınvalidem) işte Mayısın başında nişanlıklara bakarız. Sen, Ben, Yasin, Güler teyzenin abisinin kızı öznur bide, Güler teyzenin küçük kardeşi Gülcan teyze (40 yaş) gidip bakıcakmışız. Öznurla Gülcan nerelerde ne olduğunu biliyomuş falan. Yine ben istediğimi alıcakmışım. Beğenmezsem onların tanıdıklarına diktirebilirmişiz kalan sürede.
İkincisi de Bizim evimiz küçük. Salonda iki çekyat tv var sadece. Söz nişan bir olsun dedik o yüzden dernek tuttuk eve sığmayız diye. İsteme henüz olmadı bizim. İstemeye 20 - 30 kişi geliceklermiş. Tabure filan getirceklermiş ... sığmayız diyorum. Dert etme diyolar. Offf ya offffff Valla sabahtan beri ağlıyorum sinirden stresten, şimdi de zor tutuyorum kendimi iş yerindeyim diye.
Annem diyo ki Madem öle evde söz nişan bir yapsaydık dışarda bi yer tutulmasaydı. Ben okadar insanı iki çekyata tabureleremi sığdırayım. Napim ben diyo. Bende telefon aç söyle ozaman bugün dedim. Bugün arıcak öğleden sonra.