- 20 Mart 2009
- 2.991
- 0
- 36
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #6.201
bu ne yaffff liste uzadıkça uzuyor amann maşallahhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ne yaffff liste uzadıkça uzuyor amann maşallahhhhh
kızlar bende sizin nişanlar için ankaralı namığın albümlerini indiriorum ist. gelirken getiririm ohhhhh angaralı değilim ankaralıyım ama kaydirigubbakcemile3
selam kıslar,
topiği takip ediyordum birkaç zamandır, o yüzden samimiyetimin kusuruna bakmayın. a.s.
ece, nişanlığın çok güzel, rengine ve ışıltılarına özellikle bayıldım, eminim çok yakışacak
aynı şey seçil'in arabası için de geçerli, güle güle kullan canım
aslı sizin de profil resminiz süper, ayşe özyılmazel'in albüm fotolarına benzemiş, çok güzel çıkmışsın
ve maya'cım, oh be kurtulmuşsun kaydirigubbakcemile3 hem de içine sinerek, mutlulukla sıyrılmışsın tantanadan
ben yaşanan gerginliklerden vs. şimdiden tırsıyorum da ondan dedim :) + çok güzel olmuşsun.saçın ve makyajın da çok yakışmış tabi nişanlın da :teytey:
pırlanta inan değmior herkez çöpe atacak o kesin net ve belli....
Direk ben gittim model elimdeydi zaten yaptırdım düğünde de öyle şekillilerden olucak
100 Tanesi 30 YTL çok iyi de fiyatı artmazsa tabi ıda var.
Şimdi düşünüyorum acaba nişanda nikah şekeri gibi bişeymi versek saçma ama nikah olmayacak ya
böyle herkeze anı olacak bişey istiyorum bi anda geldi aklıma.
kızlar bende sizin nişanlar için ankaralı namığın albümlerini indiriorum ist. gelirken getiririm ohhhhh angaralı değilim ankaralıyım ama kaydirigubbakcemile3
pırlanta evet 150 kişiye belki güvercin olabilir ama 500 kişi olarak hesaplarsak eper çok zor yaw herkez 2 tane falan ister öyle olmaz.
Bana kalsa düğünden sonra evime gelenlere şık bişey veriyim diyorum ama öyle de olmaz hakanın ailesi hep aydında falan kararsız kaldım akşam görüşücez ya hakanla da bi konuşyım.
Getir be canım getir lazım bize
yaw clementine asıl adın ne senin zor geliyor bu nickşutarafagitti