- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.721
naan secl bende diyorum bu ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zorla da olsa soktum kendimi listeye ilk sırayı da aldım :lepi:
Speedy kız. İyiki açtın bu topiği ya. Allah razı olsun bacım. Topikten hiç çıkasım gelmiyo başka yere =)))
Speedy kız. İyiki açtın bu topiği ya. Allah razı olsun bacım. Topikten hiç çıkasım gelmiyo başka yere =)))
:teytey:kızlar işallah hepinizin nişanı düğünü evliliği sorunsuz göze dişe gelmeden çok güzel geçer ve işallah bi ömür boyu hep beraber olursunuz:Saruboceq: :Saruboceq: kızçelerimm darısıda işallah sizi everdikten sonra bana :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey :
latife yapıyorum canım sen bana bakma kaydirigubbakcemile5aşkolsun be canım ne demek zorla.. bilmiyodum ben bilsem yazmazmıydım
kızlar peki bir şey sorscağım size. şimdi bizler nişanda bohça hazırlıyoruz ya o bohçaları nasıl sunmayı planlıyorsunuz. yani üst üste koyup bohçaya sarıp üstüne bi de kurdela mı yoksa farklı fikirleriniz var mı? biz köpük üstünee iğneleyip jelatinle sarmayı düşünüyoruz
20.20.2020 benim tarihimmmmm yaşasın spedyyyyyy :dance: :teytey:
şuna bak yaa hey alahım yaa artık kensimle bile dalga geçiorum valla :roflol: sırnaşık şey delikafadulden
kızlar peki bir şey sorscağım size. şimdi bizler nişanda bohça hazırlıyoruz ya o bohçaları nasıl sunmayı planlıyorsunuz. yani üst üste koyup bohçaya sarıp üstüne bi de kurdela mı yoksa farklı fikirleriniz var mı? biz köpük üstünee iğneleyip jelatinle sarmayı düşünüyoruz
eeee bende konu bitmez söz+nişan+düğün bu topicte gider. sonraki başlık belli...
sipaydi ile çocuk yapma.
Sipaydi ile aynı gün çocuk yapma falan :jeyyar:
biz kayınvalidemlere ilk oturmaya gittiğimizde eltim yapmıştı salata tarzı bi şey. salatalık patates havuç rendelemiş yoğurt mayonez ve biraz sarımsakla harmanlamış hepsini gayet de güzeldi cnm üstünü de az dere otu nefiss :icecream:yaa ama ben en sona kaydım bu listede
pırlanta börekle veya uğraşmalı bi pastayla uğraşamam canım çünkü cumartesi eve gitmem benim 5-6 yı buluyo
akşamdan hazırlayamam ee pazar günü sabah kalkıp annemle temizlik yaparız
zaten masaya hazırlıcaz salona ama salonun toplanması lazım
bu kış salonu çeyiz odam olarak kullandık çünkü kaydirigubbakcemile3
bana güzell bi salata tarifi verin kızlarr ya
patates salatası olabilir
geçen geldiklerinde makarna salatası daha önceki seferde kısır yapmıştık çünkü
ohhhhhh spedyyyimmm bide bu bohçanın içine şyle lavanta koyucan ohhhh mis gibi kokar valla delikafadulden