- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.401
valla sorma hemde ne balliyiz canim yaAllahtan kocalarimiz illa yemek diye tutturmuyor yani seninkide öyledir insallah dün mesela benimki msj atti isteyken daha : aksama söyle peynirli bir omlet taze ekmek ve çay diye, o bunu bile keyiften sayiyor çok mutlu oluyorum he
Bende eve gittim bi güzel kendimle ilgilendim dus aldim saclarima bakim yaptim sonrasinda bi tas sehriye corbasiyla yumurta yapip cay ictikyine kolayca atlattik dünüde
Niye umudum yok dedinki canim ya? nerden çikti simdi, sonucta yumurtanin catladigini biliyoruz dimi progesterone baktirdin mi?
Rabbim insallah ummadigin zamanda verir hediyeni
Esim zaten bana katlanarak dahil oluyor yeterince, onunda testlere tedavilere dahil olmasi koyuyor bana nedense, istemeye hatta söylemeye bile utaniyorum sunu yapman lazim diye :26:
Hayirlisi insallah bakalim
FSH için kan verdim sabah, sonuç çikar öglene insallah iyidir ya :26:
Dün bi tane klomen aldim etkiler mi acaba sonucu bilmiyorum :44: Bu ay 5 klomen 5 gonal-f ignesi seklinde ilerlicem insallah büyür benim asi yumurtalarim
Offf onu bunu bosverde yine cumaaaaa gelmis yasasinnnnnnnnnnnnnnHAYIRLI CUMALAR canim benim, RABBIM tüm dualarini kabul eylesin insallah
yokk benim kocam da illa yemek diye tutturmaz, ama hamile kadın gibi aşermeleri vardışimdi bi hünkar beğendi olsa da yesek ya da şimdi bir patlıcan musakka olsa da yesek gibi istekleri olabiliyor ama o da haftasonları olur zaten, eğer evdeysek de yaparım
ama çoğu zaman ya annemlerde ya kvlerde yiyoruz
Bilmiyorum, umut etmekten yoruldum sanırım, negatifi görmekten fln.. o yüzden pek umudum yok tatlım. Hayırlısı tabi ki.
Eşinden utanma bu konuda, bu yükü tek başına taşımak zorunda değilsin, sakın öyle düşünme
FSH sonucun çıkınca yaz, merak ettim bak:18::18:
inşallah bu ay asi yumurtaların büyür ve çatlarlar canım benim.
Rabbim dualarımızı kabul etsin
hoşgeldiiiinnnnnBen geldimmmm
sonuçlarim çikmis canim 7 çikti FSH çok sükür iyi bir sonuçmus arastirmalarima görehamd olsun Rabbime gerçekten inanilmaz korkuyordum :18:
O asermeleri benimkide yapar canim merak etmeelimden gelen biseyse yapiyorum bende tabi
Bu son 3/4 haftadir makaron diye aseriyordu çok sükür doydu artik sanirim, iki kere 72 tane yaptim 1 hafta arayla
Bu arada hünkar begendiyi nasil yapiyorsun?
Hatirliyomusun bana terbiye tarifi vermistin sulu köfte için, senden ögrendigimden beri hep öyle yapiyorum hepte seni aniyorum bana terbiyesiz dedin diye
Canim bak çok sükür herseyin sapasaglam yumurtlamanda ve çatlamasinda sorun yok Allahta göstermesin. Insallah olcaktir sen kendini pozitif tut. Rabbim insallah tez zamanda nasip etsin.
insallah benimkiler buyur bu ayda bende heyecanla beklerim sonucu insallah
hoşgeldiiiinnnnniyi haberlerle geldin demek kiiiii
hadi gözün aydın canım, fsh normalinşallah yumyumların da büyüsün çatlasın da, bebişin gelsin hayırlısıyla benimkide gelir inşallah
ohh makarona tüm sülale doyar 72+72 ileafiyet olsun canım
hünkar beğendiyi şöyle yapıyorum, kuşbaşı eti soğan ve biberle kavuruyorum, bazen domates salça fln da koyuyorum bazen koymuyorum, yani b etli kısmı senin arzuna damak zevkine bağlı. Diğer tarafta da közlenmiş patlıcanlarımı kesme tahtasının üzerinde ince ince kıyıyorum, pişirdiğim beşamel sosun içine atıyorum, kaşar rendesi tuz ve karabiberi de ekleyip ocağı kapatıyorum. servis tabağına önce patlıcanlı beğendiden koyup, üzerine de et soteden koyuyorum ve yiyorumm
hehehe evet demek ki artık terbiyesizlikten vazgeçtin, yola geldinaferin sana
Aferin aferinnnhe valla yola geldim terbiyeyi seçtim bende sen bana kizinca
eee kolaymis bu hünkar begendiben daha zor bisey bekliyordum adi baya sofistike bisey oldugu için
ay denemek istiyorum canim saol tarif için ellerine saglik
anlasilan kocan baya seviyor patlicanli yemeklerihep onlara aserdigi için
Makaronlari sorma sülale doyardi insallah benimki doymustur o yeter bana
Amin amin amin tum guzel dileklerine canimRabbim bize nasip etsin insallah evlatlarimizi kucagimiza almayi
Aferin aferinnn
evet çok zor değil canım, çok da lezzetli oluyor. Tabi beğendisinin de sıcak olması gerekiyor servis yaparken, önceden yapıp bekletmek çok hoş olmuyor.
Rica ederim tatlım, hadi bu haftasonu da bunu yap
Kocam bayılır patlıcana, herşeyine bayılır, imam bayıldısına, kızarmasına, oturtmasına, islim köftesine... patlıcanlı bişey olsun, gerisi boş onun için
işimi kolaylaştırıyor tabi bu durum
Hadi ben yavaştan çıkayım, güzel haftasonları diliyorum canımın içipazartesi görüşürüzzzzz
Ne guzell valla bol cesiti var patlicanin, cok sanslisin
peki patlicani nasil kozluyorsun canim bide onu sorayim.. mangal tadini bi yerde alamadigimdan evde yapmaya yanasamadim bi turlu
CANIM bende sana güzel mi güzel bir haftasonu diliyorum iyice dinlenin sevgiyle kalin canimmm benim
pardon tatlım yeni gördümçok hızlıyım
patlıcanı ocakta ya da fırında közlüyorum, tabiki kor ateşteki gibi olmuyor ama bu da idare ediyor
iyi haftalar dileyeyim ben de
sana süprizim varrrrr tatlımmmmtatlimmm günaydinnn
Dün telden bi programla baglanip denemek istedim mesajini gordum cvp yazamadim ise gelincede unuttum dolayisiyla :26:
tek hizli olan sen degilsin yani
Dün aksam patlican közledim tavada bugünde hünkar begendiyi yapicam bakalim kocamda begencek mi
nasilsin canim ??? atesin napiyor
iyi haftalar sanada surda cumaya ne kaldi zati
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı başına olsunnn, çok şükür benim oldu bu seferAYYY INANMIYORUM INANMIYORUM INANMIYORUMMMM
ALLAHIM SEN NE BUYUK BIR LUTUF VERDIN BOYLE MUHTESEMMMMMM
COK DUYGULANDIM BEN
DERYAM COK AMA COK COK COK SEVINDIM NE DIYECEGIMI BILEMIYORUM SONSUZ SUKURLER OLSUN RABBIME HAMD OLSUN
INSALLAH BU SEFER SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP EDER RABBIM INSALLAH
hehehe hadi yaa, nerden bu hisse kapıldınerkek geliyoooooo bence ilk hislerim bu yöndeee
18,72 çıktı tatlım, inşallah katlayarak artar da içim rahatlarkan testi sonucunu alinca yaz tatlim, Rabbim insallah sag salim kucagina almayi nasip eder Amiiiiiiiiiiiiiiiiin
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı başına olsunnn, çok şükür benim oldu bu sefer
yemin ederim her duamda senin de adın var, inşallah Rabbim sana da nasip etsin bu güzel duyguyu
Çok şükür Allah'ıma, inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma almayı da nasip eder Rabbim
hehehe hadi yaa, nerden bu hisse kapıldın
18,72 çıktı tatlım, inşallah katlayarak artar da içim rahatlardarısı tez vakitte başına inşallahhhh
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı başına olsunnn, çok şükür benim oldu bu sefer
yemin ederim her duamda senin de adın var, inşallah Rabbim sana da nasip etsin bu güzel duyguyu
Çok şükür Allah'ıma, inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma almayı da nasip eder Rabbim
hehehe hadi yaa, nerden bu hisse kapıldın
18,72 çıktı tatlım, inşallah katlayarak artar da içim rahatlardarısı tez vakitte başına inşallahhhh
kuzuummm çiğdoşummmmmAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzum insallah Rabbim dualarini kabul etsin evladini sana bagislasin yanimda olsan simsiki sarilirdim sana ohhhh nasil sevindim cidden anlatamam kendim olsam belki bu kadar olurdu çok sükür yaaa
Valla bilmiyorum ki birden oglan dogdu içime hayirli ve saglikli evlat olur insallah
çok sükür tuttu yaaasenin için inanilmaz mutluyum anlatamam yani bu duygulari, ama beni yalniz birakiyosun bu yolda hain derya
saka bi yana masallah Rabbim nazarlardan korusun saklasin sizi...
Ay daha çok yeni sanirim, masallah insallah katlana katlana büyürrrrr
Aleykümselam tatlım, sen de selam söyle, inşallah sağlıkla kavuşurum yavrumaBizim kizlara haber verdim sipaydinin selami var "Saglikla kavussun insallah" diyor canim
topraaaaammmm baya bir geç gördüm yaa pardon, zaten başka topikten haberleştiktoprammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yoksaaaaaaaaaaaaaaaaa yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kuzuummm çiğdoşummmmm
Ben seni yalnız bırakır mıyım hiçççç? hem sen de bana yetişeceksin, öyle hissediyorumHadi yetiş arkamdannn
Keşke yanımda olsaydın da sarılarak kutlasaydık bu haberi canım benim
Sağlıklı sıhhatli doğsun da, cinsiyeti hiççç önemli değil, tek derdim sağlığı:18:
Evet daha çok yeni, adetime 5-6 gün fln vardı işte düncumartesi bir daha baktırayım kanıma diyorum, bakalım
Aleykümselam tatlım, sen de selam söyle, inşallah sağlıkla kavuşurum yavrumaSipaydiye söyle, Nisa Duru'ya kardeş yetiştirdim
Şİmdi sıra sende çiğdoş
topraaaaammmm baya bir geç gördüm yaa pardon, zaten başka topikten haberleştik
günaydın tatlımmmGünaydin kuzummm hehehe insallah bende yetisirim sana canim benim
Seninki saglicakla büyüsünde tek dilegimiz duamiz o simdilik, bi keseyi görelim kalp atisini duyalim insallahofff zamanda geçmez simdi
O zaman Allahin izniyle Kasim - Aralik bebisi olcak insallahoyyy yerim ben onu yaa cidden gözümde pamuklara sarili bi bebis canlandi
a.s söylerim canim sipaydiye