- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.301
sealm söyle canım böcüğe, gelsin arada...
aslında düzensizlik de denmez, düzenli ama kürtajdan önce 30 günde mutlaka olurken şimdi 34 günde bir fln oluyor
Kürtaj hormonal dengeyi bozmaz diyor doktorlar, ama bilemiyorum.. Ben doktora gideli 1 ay anca oldu, genel muayenemi oldum, sıkıntı yok dedi. Ama stresten ötürü hemen olmayabilir dedi. Bu ay ilk kez denemeye başladık, ama eğer olmazsa ben doktorumu arayacağım ve yumurta takibi isticem.
İnşallah gerekmez tabi. Walla kan sulandırıcı iğnelere başlamak için bile sabırsızlanıyorum resmen
Evet ek işe başlıcam bu gidişle, gündüz burda, akşamları evde çalışırım artık
Ben senden bu ay ümitliyim canım, inşallah olacak
inşallah canım benim yaa, ama ben ovulasyon testlerinden dolayı biraz umutsuzluğa düştüm dünInsallah ikimiz içinde olur bu ay canim bakalim bekleyelim görelim
Belkide dedigi gibi stres yapiyorsun kendine, bu seferde ayni olmasindan korktugun için olabilir canim :26:
Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah !!!
Cekilen cileye bile raziyiz baksana sabirsizlaniyorsun igneler için
Hayirli cumalar kizlar, Rabbim dualarimizi kabul eylesin insAllah
Mutlu yıllar canım benimmmmKizlarrrr
Mutlu yillaryeni yilda gönlünüzden ne geçiyorsa sizle olsun insAllah, tabi hayirli bi biçimde
Nasilsiniz ne var ne yok
Mutlu yıllar canım benimmmm
2014 bize sağlık, mutluluk, aşk, bol para, huzur ve bebişlerimizi getirsin inşallahhh
ben iyiyim, işe adapte olamadan günü bitirdim, e yarın da malum cuma, yine tatil modu
çok saçma bi hafta oldu benim için
sen nasılsın tatlım? nasıl geçti tatilin?
selam
bunalımlı hamile geldi hepinize iyi yıllar
selammm, iyi yıllar depresif anneselam
bunalımlı hamile geldi hepinize iyi yıllar
canımmmm, ben de seni seviyorummm yaaDeryam seviyorum seni yaaaaaaAmin amin amin amin insallah saglikli bebislerimiz olsun ya karnimizda ya kucagimizda sene sonuna kadar
Bende bugün is basi yaptim aaa yarin cuma miii ne güzel modundayimcidden hiç çalismadim bugün kk yi özlemisim
hahahah heryerden costun speedy bunalimin gitmistir artik
selammm, iyi yıllar depresif anne
hayırdır, hormonların horon mu tepiyor
canımmmm, ben de seni seviyorummm yaa
İnşallah sene sonun kadar kucaklarımızda olurlar
Dün hiç çalışmadım, bugün dünden birazcık daha fazla çalıştım , yarın da tatil zaten ohhh missshadi kutlayalım
evet elimizi çabuk tutalımhobaaa kutlayalim deryam bugün cumaaaa
insallah insallah kucagimizda olsun saglicakla
elimizi cabuk tutmamiz gerekiyor maksimum subatta ögrenmeliyiz hamile oldugumuzu
benimde ovülasyon günlerim basliyor artikinher ay bekleye bekleye zaman geçiyor he ne çabuk geçti 7 ay oldu tedaviye baslayali
evet elimizi çabuk tutalım
benim tahmini ovulasyon günlerime 5-6 gün var, iyi değerlendirmemiz lazım
hadi yaa 7 oldu mu bee, sanki daha yeni başladın gibi geliyor bana:26:
Gerçi ben kürtaj olalı bile 4,5 ay olmuş, şimdi sayınca farkettim
inşallah ikimizin de tutar yaaasagi yukari ayni zamana denk gelmis canim ovulasyon günlerimizAy insallah ikimizdede tutar
tam 7 degilde olcak iste ay sonundaben baya önden gittim galiba
kuzum benim insallah kürtaji unutturcak bi hediyen olur yakin zamandahayirlisiyla
son 2 saat kaldi napsak zaman da geçmiyor is yok pek
inşallah ikimizin de tutar yaane güzel olur birlikte beklemek di mi
senin bat ne zaman kuzum?
benim çıkmama az kaldı, 25 dk sonra çıkıyoruuummm
Her yerden bulurum sizi gece gece telden giriyorum. .hahahah heryerden costun speedy bunalimin gitmistir artik
selammm, iyi yıllar depresif anne
hayırdır, hormonların horon mu tepiyor
Benim Bat'ım tam belli değil ama 25-30 Ocak arası herhangi bir günhemde ne harika olur canim yaaa insALLAH denk gelir
Benim bat normalde 23 ocak ama yumurtalarin büyüyüp büyümemesine bagli. Eger hersey yolundaysa adet söktürücü ilaci 11 ocakta alcam. 23'ünede olurum. Pazartesi kontrole gidicem doktor ne dicek bakalim insallah güzel büyümüstür
Senin bat ne zaman?
Sen simdi cikmissindir ne güzelBana son 1 saat 15 dk
Hadi iyi haftasonlari olsun kizlar
Neyse ki az kaldıHer yerden bulurum sizi gece gece telden giriyorum. .
Horonu biraktik kol bastı falan yapıyoruz artık.
Yarin kizimi gorucem mutluyum.
Inşallah sizde subat ayinda güzel haberler alırsınız bizdr subat ayinda baslamistik simdi şubatta kizim kollarimda olacak Allahın izniyle
Her yerden bulurum sizi gece gece telden giriyorum. .
Horonu biraktik kol bastı falan yapıyoruz artık.
Yarin kizimi gorucem mutluyum.
Inşallah sizde subat ayinda güzel haberler alırsınız bizdr subat ayinda baslamistik simdi şubatta kizim kollarimda olacak Allahın izniyle
Benim Bat'ım tam belli değil ama 25-30 Ocak arası herhangi bir gün
Nede adet söktürücü ilaç alıcaksın ki anlamadım ben :26:
Bu arada günaydınlar, iyi haftalar
Neyse ki az kaldı
İnşallah canım inşallah...
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim, inşallah adet söktürücüye gerek kalmadan bebiş gelirinsallah canim insallah :)
sizede masallah ikinizde iyimissiniz görüsmenizde
Günaydinnnn :)
Asagi yukari ayni zamandayiz canim bakalim neler olcak :)
Ben kendi kendime adet göremiyorum malesef o yüzden söktürücü sart bana canim
bugün doktorda randevum var bakalim neler olmus yumurtaliklarimda bu ay :)
hayirli haberlerle gelirim insallah
Günaydınlar, iyi haftalar
Tatlıkedicimmm nasılsın? ne dedi doktor?
ben 11 gün erken adet oldum kuzum, detayları yarın anlatcam, görüşürüzGünaydin canim ben baya bi geç kalmisim iyi haftalar demeye yazini görmedim valla canim benim
Doktorda ne dedi, geçen hafta 6 tane yumurtalari büyütmek için igne verdi yinede cok süper büyümemisti
Catlatma ignesi yaptim birde ama kan sonucuna göre çatlamamis yumurtalar.. Yarin gidicem doktora bakalim
Bidahaki aya o çok sevdigim(!) baldan yicem çörek otu ve tarçinla. Yumurtlarin buyumesine yardim ediyormus
Sen nasilsin canim ovulasyon günlerimiz ayniydi biseyler belli olmustur sana :26:
ben 11 gün erken adet oldum kuzum, detayları yarın anlatcam, görüşürüz