Sipaydi ye Yardım lütfen

Ben de iyi olmaya çalışıyorum canım, tonsillit oldum, halsizim biraz. Bir de üşüyorum. Zoraki duruyorum yani bugün işyerinde..:KK5:
Evde yorgan altında yatmak vardı şimdi :KK31: senin izne çıkmana az kalmıştır artık

o ne canım ne oldun anlamadım ?
izin alsaydın keşke evde dinlenir kendine gelirdin bu havalar insanı yataktan çıkmaya zorluyor.
16 gün falan kaldı işte:KK37:

o ne canım ne oldun anlamadım ?
izin alsaydın keşke evde dinlenir kendine gelirdin bu havalar insanı yataktan çıkmaya zorluyor.
16 gün falan kaldı işte:KK37:
Bademcik iltihabı yani, pardon :KK1: izin almak istemedim, ama böyle kötü olursam öğleden sonra alırım artık. İzin almak la da bitmiyor iş, eşimin gelip alması lazım beni burdan. Ulaşım zor...
iyi bari az kalmış

Bademcik iltihabı yani, pardon :KK1: izin almak istemedim, ama böyle kötü olursam öğleden sonra alırım artık. İzin almak la da bitmiyor iş, eşimin gelip alması lazım beni burdan. Ulaşım zor...
iyi bari az kalmış

en iyisi sabahtan hiç gitmemek :KK1:
bugün hava çok kötü benim de hiç çalışasım yok:2: zaten salladım işleri:KK9: son 2 hafta diye:KK14:

Selam canlar !

Nasilsiniz napiyorsunuz !

Hadi sipaydiyle nerdeyse hergün konusuyoruzda Derya'dan haber yok :KK9:

Deryacim nabersin sesin solugun cikmiyor hiç özlettin kendini!
Ellerine saglik ne güzel seyler yapmissin öyle face'de gördüm :KK34:

Selam canlar !

Nasilsiniz napiyorsunuz !

Hadi sipaydiyle nerdeyse hergün konusuyoruzda Derya'dan haber yok :KK9:

Deryacim nabersin sesin solugun cikmiyor hiç özlettin kendini!
Ellerine saglik ne güzel seyler yapmissin öyle face'de gördüm :KK34:
selam canımcım, iyiyim sen nasılsın?
Öyle kendimi oyalamak için bi uğraşlar buldum işte :KK1: ama herkes çok beğendi, sipariş alıyor musun diyenler var :KK9:
Onun haricinde gebelik topiklerinde ve facede takılıyorum işler yoğun olmadığında. Bugün buralardayım inşallah :KK16:
Sen nasılsın, neler yapıyorsun? hakkaten özledim sizi yaa :KK69:

sıkıldın mı benden :KK1::KK1: :KK54:

üffff hemde nasil sorma :KK1: her gün bir çene bir çene, ellerim agriyor artik yazmaktan :KK37:

:KK54::KK54::KK54: cansin sen sıkılmadımda senden, artik kizini görmek istiyoruz birazda :KK52:

selam canımcım, iyiyim sen nasılsın?
Öyle kendimi oyalamak için bi uğraşlar buldum işte :KK1: ama herkes çok beğendi, sipariş alıyor musun diyenler var :KK9:
Onun haricinde gebelik topiklerinde ve facede takılıyorum işler yoğun olmadığında. Bugün buralardayım inşallah :KK16:
Sen nasılsın, neler yapıyorsun? hakkaten özledim sizi yaa :KK69:

Allah iyilik versin canim, bende iyiyim çok sükür! Bu ara isler yogundu baya ama rahatladim gibi artikin :)
Haftaya sali tatile giriyoruz buralarda noel falan varya! 2 ocaga kadar yokum :KK53:

Gebelik topigindemisin, karsilasmadik hiç bende yazarim arada bi :KK1:
Pazartesi yazismissiniz yeni gördüm valla, iyi degerlendirdiniz mi yumurtlama gününü bakim :KK52:

Ayyy demeee kimmis o siparis aliyormusun diyen densiz :KK53::KK53::KK53: Zaten kendine zar zor yaptin belki, hiç anlayis yok insanlarda he :KK37:

üffff hemde nasil sorma :KK1: her gün bir çene bir çene, ellerim agriyor artik yazmaktan :KK37:

:KK54::KK54::KK54: cansin sen sıkılmadımda senden, artik kizini görmek istiyoruz birazda :KK52:

[/B]

Efsane yakında geliyor sinemalarda :KK1::KK1:

bende kendimden sıkıldım ama yok gelmeye niyeti aralık ayını çıkarsın sonra her an beklemedeyiz.

Deryaw neler yapıyorsun ben neden görmedim nasıl kaçırdım :KK30:

X