- 11 Mart 2008
- 56.600
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.281
minik efsane gelsin bakalim saglicakla
o gelirken ayagini sürüsünde Derya'yla banada birer efsane bulastirsin
Ohhh ne güzel noel tatiliüffff hemde nasil sormaher gün bir çene bir çene, ellerim agriyor artik yazmaktan
cansin sen sıkılmadımda senden, artik kizini görmek istiyoruz birazda
Allah iyilik versin canim, bende iyiyim çok sükür! Bu ara isler yogundu baya ama rahatladim gibi artikin :)
Haftaya sali tatile giriyoruz buralarda noel falan varya! 2 ocaga kadar yokum
Gebelik topigindemisin, karsilasmadik hiç bende yazarim arada bi
Pazartesi yazismissiniz yeni gördüm valla, iyi degerlendirdiniz mi yumurtlama gününü bakim
Ayyy demeee kimmis o siparis aliyormusun diyen densizZaten kendine zar zor yaptin belki, hiç anlayis yok insanlarda he
cam dekupaj yapıyorum canım, kavanoz tabak ne bulursam boyuyorum daEfsane yakında geliyor sinemalarda
bende kendimden sıkıldım ama yok gelmeye niyeti aralık ayını çıkarsın sonra her an beklemedeyiz.
Deryaw neler yapıyorsun ben neden görmedim nasıl kaçırdım
cam dekupaj yapıyorum canım, kavanoz tabak ne bulursam boyuyorum daama sen beni facede silmişsin, o yüzden görememişsindir:26:
Ohhh ne güzel noel tatilikeşke biz de bu ara bi tatil yapsak, soğukta işe gelmek erkenden kalkmak fln çok zor geliyor
ya sabit bi topik de değilim aslında, bazen kan pıhtılaşması topiklerindeyim, bazen anne olmak isteyenler topiğindeyim, öyle gezinip duruyorum
Yumurtlama günüm ne zaman bi türlü karar veremedim, ovulasyon testlerine göre ben sanki sürekli yumurtluyorum :26: hiç net çift çizgi çıkmadı, kafam karışık, ama muhtemel gün dündü ve değerlendirdik
Sipariş olayını da bikaç arkadaşım sordu ... önce kendi evimi bi renklendireyim de, satış işine belki ilerde girebilirim
cam dekupaj yapıyorum canım, kavanoz tabak ne bulursam boyuyorum daama sen beni facede silmişsin, o yüzden görememişsindir:26:
gelmeden bekliyorum ben 2014 yılının başlarında falan işte
ona göre çalışın uğraşın
insallah canim, doktorum bu ay pek bi ümitlide ben sanmiyorum ümidim yok :26: hayirlisi insAllah
sen doktordan daha fazla ümitli ol canım
bu bebekler kendini fazla naza çekiyor çok iste ki hemen gelsin
insAllah canim, Rabbim biliyor iste kalbimden geçeni, çok istekli olupta hayal kirikligida fena :26:
haftaya cuma kan testim var akla kara belli olcak
ben de diyorum sipaydi beni niye sildi:26: bi karışıklık oldu demek kihadi canım silmedim ki .. ama yoksan silinmişsin
eşim kendine face açınca onun arkadaşlaırnı yok ettim tanımadığım bir sürü kişi vardı ama seni silmedik diye hatırlıyorum.
Yok benim yaptığım testte biri silik olursa negatif, ama lh yükseldikçe silik olan koyulaşıyor. Ben nerdeyse 10 gündür yapıyorum test. En koyu dün ve eveli gün çıktı, bugün daha yapmadım. Kürtajdan sonra adetlerim de 33-35 günü bulmaya başladı. Dr. normal ama 35 günü aşarsa yumurtaların çatlamadığını düşünebiliriz dedi. Ben de o yüzden korktum da ovu testi aldım. Ama eğer sonuç alamazsam doktoruma gidicem bidahaki ay, belki bana da çatlatma iğnesi yapar. Canım sıkkın aslında bu adetimin bozulmasına ama napiyim işte, Allah beterinden saklasın. İnşallah bu ay çatlar seninkiler de, gelir bebiş canım
Canim ya Allah kolaylik versin, buralarda sogumaya basliyor artik gerçekten sicacik evden çikmak ne zor
hahahaay ne güldüm hergün yumurtluyorum demene
Benim aldigim testte ikisi birden silik yada ikisi birden net çikarsa sonuç pozitiftir! Ama birinden biri silik çikarsa negatif... o yüzden belki ikisininde silik olmasi yumurtlaman demektir.. gerçi testten teste fark var :26: iyi oku bakalim kagidinda ne diyor :26: birde idrarinda LH tespit ettiyse 24/36 saat devam eder pozitifligi, ne zaman yaptin sen?
Ben bi tutturamadim yumurtlama testlerini en sonunda ovitrelle çatlatma ignesi kullandirdi doktorum, çatlamiyormus benimkiler megersem
Siparis olayini ben sormustum kiz kendimeydi o laflar
Ekledim canım sanırım tekrardan
bana gelmedi ama istek, başka birine göndermiş olabilir misin?:26: Ben B.T.
Kızlar merhaba.Uğur böceği vardı bu sayfada.Epeydir girmiyor galiba.Merak ettim iyidir inşallah.Haberi olan var mı?
Evet aynı şeyi ben de düşündüm bugün yaa, böcük napıyor nerelerde, sen bilirsin sipaydi?Kızlar merhaba.Uğur böceği vardı bu sayfada.Epeydir girmiyor galiba.Merak ettim iyidir inşallah.Haberi olan var mı?
Evet aynı şeyi ben de düşündüm bugün yaa, böcük napıyor nerelerde, sen bilirsin sipaydi?
iyi canım özelden görüşüyoruz annesinin yanına taşındı giremiyor fazla
Evet aynı şeyi ben de düşündüm bugün yaa, böcük napıyor nerelerde, sen bilirsin sipaydi?
Hakkında ne zaman hayırlı ise o zaman olsun canım tabi ki de keşke dediğim gibi çok istemekle olsa
Rabbim ol diyecek ki olacak inşallah ama bu cuma güzel haberini alırsın
ben de diyorum sipaydi beni niye sildi:26: bi karışıklık oldu demek ki
Yok benim yaptığım testte biri silik olursa negatif, ama lh yükseldikçe silik olan koyulaşıyor. Ben nerdeyse 10 gündür yapıyorum test. En koyu dün ve eveli gün çıktı, bugün daha yapmadım. Kürtajdan sonra adetlerim de 33-35 günü bulmaya başladı. Dr. normal ama 35 günü aşarsa yumurtaların çatlamadığını düşünebiliriz dedi. Ben de o yüzden korktum da ovu testi aldım. Ama eğer sonuç alamazsam doktoruma gidicem bidahaki ay, belki bana da çatlatma iğnesi yapar. Canım sıkkın aslında bu adetimin bozulmasına ama napiyim işte, Allah beterinden saklasın. İnşallah bu ay çatlar seninkiler de, gelir bebiş canım
Sipariş olayını senin sorduğunu da biliyorum da, bide özelden ciddi ciddi soranlar oldu kuzum, onları kastettim ben de
sealm söyle canım böcüğe, gelsin arada...annesinin yanına taşındı çalışıyor
aslında düzensizlik de denmez, düzenli ama kürtajdan önce 30 günde mutlaka olurken şimdi 34 günde bir fln oluyoriiiiiiiiiiinsAllah sipaydim
Aaa üzüldüm adetlerinin düzensizlestigine
doktorunu ihmal etme canim hatta simdiden git bak bakalim yumurtalarin güzel büyümüs mü catlamis mi falan?
ovul testi ben tek klomen kullandigim ay yaptim, pozitif gösterdi gösterdi catlamadi, sende de öyle bisey olmasin :26: ihmal etme git hemen baktir :26:
insallah tutturmusuzdur bu ay canim, doktorum kan testine bakti progesteron 1'in üstünde cikti yani catlamis dedi yumurtalarin.. Ama bakalim biz tutturabildik mi, igneden hemen 36 saat sonra catlamadi 2/3 günü buldu sanirim..
Bide benim PH degerim düsük cikti yani asitliymis vücudum, karbonatla vajinal dus yaptim ve yemeklerden sonra karbonatli su içtim PH degeri yükselsin diye, yoksa spermleri öldürüyormus iste, falan filan ne bileyim ya insallah tutmusturo kadar çok sey varki dikkat etmemiz gereken
Halimize sükür, Allah beterinden saklasin dedigin gibi !
Aaaaaözelden de mi aldin siparis ciddi ciddi düsün sen bu isi, ek para gelir fena mi