Sipaydi ye Yardım lütfen

iyilik canim pek moral yok bu aralar, bu ay yumurtalarim iyi gelisti diye sevinirken catlama olmadi :KK14:
bi sonraki aya kaldi umutlarim ama ben simdiden yoruldum artik :KK25:
Bi sonraki aya catlatma ignesi kullanicam, onuda denedikten sonra sanirim oluruna birakicam artik :KK50:
Hakkimizda hayirlisi bakalim :KK31:

ne zaman belli oldu çatlama olmadığı..
strese sokma kendini boşyere Allah bilir ne zaman geleceğini :KK20:
bu ay deneseydiniz keşke çatlatma iğnesini de

kesinlikle en keyifli zamanındayım şuanda

Son düzenleme:
ne zaman belli oldu çatlama olmadığı..
strese sokma kendini boşyere Allah bilir ne zaman geleceğini :KK20:
bu ay deneseydiniz keşke çatlatma iğnesini de

kesinlikle en keyifli zamanındayım şuanda

Kaç gündür ovulasyon testi yapiyorum pozitif ama catlamadi..
Onuda ates ölçme yönteminden anliyorum.. Her sabah yataktan kalkar kalkmaz ates ölcüyorum 1 aydir ve bu ara derecem hiç yükselmedi kaç gündür.. yani catlamadi :26:

yok stres degilim ya azcik üzüldüm normal olarak :26:
Catlatma icin doktor bu ay kendi catlicakmi diye bakmak istedi o yuzden kullandirmadi :KK31:

Bu arada senin kizin kova burcu olcak insallah yaaa :KK16: hehe burçdas olcaz onunla :KK52:
Bakarsin dogumgünlerimizde tutar 21 ocak :KK9:

Kaç gündür ovulasyon testi yapiyorum pozitif ama catlamadi..
Onuda ates ölçme yönteminden anliyorum.. Her sabah yataktan kalkar kalkmaz ates ölcüyorum 1 aydir ve bu ara derecem hiç yükselmedi kaç gündür.. yani catlamadi :26:

yok stres degilim ya azcik üzüldüm normal olarak :26:
Catlatma icin doktor bu ay kendi catlicakmi diye bakmak istedi o yuzden kullandirmadi :KK31:

Bu arada senin kizin kova burcu olcak insallah yaaa :KK16: hehe burçdas olcaz onunla :KK52:
Bakarsin dogumgünlerimizde tutar 21 ocak :KK9:

ya peki o yaptıkların % 100 doğru mu ovulasyın testi falan bana pek inandırıcı gelmiyor
sen yine de kaybetme umudunu ne olacağı belli olmaz :KK1::KK1: :KK54:

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık mutlaka bir zamanı vardır geleceği sağlıkla gelsin yeter :KK54::KK54:

Evet kova olacak ocak 20 sonrası bekliyorum kızımı belki denk gelir belli mi olur :KK1:
önümüzdeki yıl birlikte kutlarız artık :KK49::KK16:

ya peki o yaptıkların % 100 doğru mu ovulasyın testi falan bana pek inandırıcı gelmiyor
sen yine de kaybetme umudunu ne olacağı belli olmaz :KK1::KK1: :KK54:

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık mutlaka bir zamanı vardır geleceği sağlıkla gelsin yeter :KK54::KK54:

Evet kova olacak ocak 20 sonrası bekliyorum kızımı belki denk gelir belli mi olur :KK1:
önümüzdeki yıl birlikte kutlarız artık :KK49::KK16:

bende inanmazdim ama bilmem belki dogruluk payi vardir..
Artik hesaplamicam zaten bi sonraki ayda gecsinde.. Dedigin gibi önümüzdeki maçlara kalmis artik :KK52:

Insallah denk gelir dogumgünlerimiz süper olur valla :KK16:

galiba canım şuan bile rahat vermiyr bi sağ bi sol yürüyş yapıor sanırım içeride :KK1:

Nisa Duru kısmetse :nazar:
hehehe bak sen yaramaza :KK1: doğup da yürümeye başladığında canına okuyacak senin sanırım :KK1: Çocuk sahibi olanların klişe lafı "Bunlar iyi günlerin, bi doğsun da gör bak" :KK9:
İşyerinde bi arkadaşın Duru ve Duygu adında ikizleri, bir de oğlu var. toplam 3 çocuk :KK53: Onun bir lafı var; "En iyi bebek, intrauterin bebektir" diye :KK60:
*intrauterin bebek: anne karnındaki bebek :KK9: :emir_bebek:

hehehe bak sen yaramaza :KK1: doğup da yürümeye başladığında canına okuyacak senin sanırım :KK1: Çocuk sahibi olanların klişe lafı "Bunlar iyi günlerin, bi doğsun da gör bak" :KK9:
İşyerinde bi arkadaşın Duru ve Duygu adında ikizleri, bir de oğlu var. toplam 3 çocuk :KK53: Onun bir lafı var; "En iyi bebek, intrauterin bebektir" diye :KK60:
*intrauterin bebek: anne karnındaki bebek :KK9: :emir_bebek:

aynen doğduğunda başlayacak canıma okumaya yürümesini beklemez bence :KK1:
bir anneye göre geçirdiği her evre en iyi günüdür bence :KK1::KK1:

hamile kalsın ay doğsa der
doğsun aman büyüse der
byüsün ah bide yürüse der ama mutlaka ekler ve geriye döner yürümeden önce ne rahattım , ilk doğduğunda ne güzel hep uyuyordu falan filan. gülü seven dikenine katlanıyor.
ilk 4 ay hamilelikten nefret etmem rağmen şimdi sanki hiç o günleri yaşamamış gibiyim :KK1:
uyutmayacaksa da kızım uyutmasın otururuz ana kız napalım :KK1:

ama anne karnındaki bebek en iyidir kısmı doğru ne yersen onu yer nereye istersen oraya gider oh mis gibi :KK52:

aynen doğduğunda başlayacak canıma okumaya yürümesini beklemez bence :KK1:
bir anneye göre geçirdiği her evre en iyi günüdür bence :KK1::KK1:

hamile kalsın ay doğsa der
doğsun aman büyüse der
byüsün ah bide yürüse der ama mutlaka ekler ve geriye döner yürümeden önce ne rahattım , ilk doğduğunda ne güzel hep uyuyordu falan filan. gülü seven dikenine katlanıyor.
ilk 4 ay hamilelikten nefret etmem rağmen şimdi sanki hiç o günleri yaşamamış gibiyim :KK1:
uyutmayacaksa da kızım uyutmasın otururuz ana kız napalım :KK1:

ama anne karnındaki bebek en iyidir kısmı doğru ne yersen onu yer nereye istersen oraya gider oh mis gibi :KK52:
evet hep bir adım ötesi var bu durumun :KK1: annelere ohh demek yok :KK9:

inşallah uslu bir kız olur da, doğduktan sonra da sen ne verirsen onu yer, sen nereye dersen oraya gelir :KK34:

X