Sipaydi ye Yardım lütfen

o ne canım ne oldun anlamadım ?
izin alsaydın keşke evde dinlenir kendine gelirdin bu havalar insanı yataktan çıkmaya zorluyor.
16 gün falan kaldı işte

o ne canım ne oldun anlamadım ?
izin alsaydın keşke evde dinlenir kendine gelirdin bu havalar insanı yataktan çıkmaya zorluyor.
16 gün falan kaldı işte
Bademcik iltihabı yani, pardon izin almak istemedim, ama böyle kötü olursam öğleden sonra alırım artık. İzin almak la da bitmiyor iş, eşimin gelip alması lazım beni burdan. Ulaşım zor...
iyi bari az kalmış

en iyisi sabahtan hiç gitmemek
bugün hava çok kötü benim de hiç çalışasım yok:2: zaten salladım işleri son 2 hafta diye

Selam canlar !

Nasilsiniz napiyorsunuz !

Hadi sipaydiyle nerdeyse hergün konusuyoruzda Derya'dan haber yok

Deryacim nabersin sesin solugun cikmiyor hiç özlettin kendini!
Ellerine saglik ne güzel seyler yapmissin öyle face'de gördüm

selam canımcım, iyiyim sen nasılsın?
Öyle kendimi oyalamak için bi uğraşlar buldum işte ama herkes çok beğendi, sipariş alıyor musun diyenler var
Onun haricinde gebelik topiklerinde ve facede takılıyorum işler yoğun olmadığında. Bugün buralardayım inşallah
Sen nasılsın, neler yapıyorsun? hakkaten özledim sizi yaa

sıkıldın mı benden

üffff hemde nasil sorma her gün bir çene bir çene, ellerim agriyor artik yazmaktan

cansin sen sıkılmadımda senden, artik kizini görmek istiyoruz birazda

Allah iyilik versin canim, bende iyiyim çok sükür! Bu ara isler yogundu baya ama rahatladim gibi artikin :)
Haftaya sali tatile giriyoruz buralarda noel falan varya! 2 ocaga kadar yokum

Gebelik topigindemisin, karsilasmadik hiç bende yazarim arada bi
Pazartesi yazismissiniz yeni gördüm valla, iyi degerlendirdiniz mi yumurtlama gününü bakim

Ayyy demeee kimmis o siparis aliyormusun diyen densiz Zaten kendine zar zor yaptin belki, hiç anlayis yok insanlarda he

üffff hemde nasil sorma her gün bir çene bir çene, ellerim agriyor artik yazmaktan

cansin sen sıkılmadımda senden, artik kizini görmek istiyoruz birazda

[/B]

Efsane yakında geliyor sinemalarda

bende kendimden sıkıldım ama yok gelmeye niyeti aralık ayını çıkarsın sonra her an beklemedeyiz.

Deryaw neler yapıyorsun ben neden görmedim nasıl kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…