- 11 Mart 2008
- 56.600
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.141
ay canimm nasil güzel heyecandir o öyle eminimayni ev yerlestirme gibi heyecanla bebisinin odasini yerlestirirsin ne güzel
evet sen uyuyordun ilk baslarda, hadi o normalde, simdi bu kadar enerjik olman normal mi bilemedim
inşallah sorunsuz yerleşebiliriz kasımda gelecek ev desen bildiğin göçebe gibi :2:
ilk aylar uyudum enerji topladım şimdi de harcıyorum
yerlesirsiniz canim yardim edenin cok olur bence stres yapma onun için
aynen oyle harca bakalim simdilik bi ara dinlenir dogum yapinca yeniden enerjik olursun
heheheheHokuuuuuuus pokuuuuuuus canlan topik canlan :97:
hehehehe
arada bi el atmak gerekiyor topiğe di mi
nasılsın kedicim ?
ben de iyiyim canım, çok geçmiş olsun, üşüttün heralde. Burada havalar çok soğuk, kar fln yağdı :26: orada nasıl?:18:iyiyim deryam sen nasilsin
aslinda öksürükle bogusuyorum geçen hafta hastaydim hala geçmedi :26:
ne var ne yok sende nasil gecti haftasonun
selam canımSelam.
öyle bir uykum var ki resmen savaşıyorum
selam canım
nasılsın?
hayırdır haftasonu yoruldun mu?
eneeeearada böyle oluyorum ama sanırım bu kez yorgunluktan
cumartesi yazlık kışlık işlerimizi hallettim.
pazar günü de teyzemin evini temizledik bayramdan sonra doğuma gidecek bebeğin eşyalarını ütüledim
1 gün daha evde olsam harika olabilirdi
aaaaa bir yeni gelin gördüm sanki
eneeeeteyzenin doğum zamanı geldi miii:26:
daha dün hamilelik haberini almıştık sanki
ben de biraz yaprım o yazlık kışlık işlerini, ama daha o kadar çok iş var ki evde, korkuyorum eve gitmeye:18:
:
ben de iyiyim canım, çok geçmiş olsun, üşüttün heralde. Burada havalar çok soğuk, kar fln yağdı :26: orada nasıl?:18:
Haftasonum iş bakımından çok verimsiz, aşk bakımından çok verimli geçti çok şükür
senin nasıl geçti?
macera ormanı fln, iyi geçmişe benziyor
Selam.
öyle bir uykum var ki resmen savaşıyorum
Selam canim aksam erken uyu dicem ama ne mümkün dogumgünü bebelerine gitceksiniz dimi
ay ne güzel teyzenin herseyi hazir simdi insallah saglikla kucaginada alir bebisini canim
ne renk yapti o odasini ?
ben geldim sankiiii
yeni gelinliğim kalmadı amaaa :2: :2:
derya dün çok soğuktu bursa yaaa
donduk dondukkk
inegöl e soğuk diyoruz ama
ilk kez tam tersi oldu
speddy isyannnnn ediorum ben
kafam kütük gibi oldu
telefona sarj dayanmıyor
resmen 2 kulağımda 2 telefon modundayım
kedicikkkkk
aynen akşam oraya gidicez yarında annemin teyzesi almanyaya dönüyr ona gideriz. dinlenme yok bana.
odasına sadece beşik aldı teyzem gardolabı yok bi ara gittiğim de çekerim resmini denizci temalı oluyr ya ondan aldı
ayy cok severim denizci temali seyleri
Eminim güzel olmustur güle güle kullansinlar
hakkaten dinlenmek yok sana, Allahtan bayram tatiliniz var
maşallah yaa, hayırlısıyla kucağına alsın inşallahGELDİ valla ya şaka gibibayram sonrasına gün verecek işte doktor
başlladın mı bitiyor ben bu halde tek başıma yaptım vallave düşündüğümden kolay oldu ( gazlıyorum )
neredesin sen =?
walla anlamadım ne bu soğuk, noluyor fln :26: sanki ocak ayında gibiyiz resmen...neeeee kar mi yagdiBismillah daha ekimdeyiz noluyo yaa
Ohhhhh ASKINIZ bol olsunneler yaptiniz bakim cok özel degilse
macera ormani cok güzeldi ya esimin isyeri düzenlemis böyle bi yeri, is arkadaslariyla gittik yani cok eglendik gerçekten..
Agaçtan agaca uçuyorduk bi ipe bagli bi sekilde diger agaca kayiyorduk falan cok zevkliydi
Pazar günü heryerim hamlamisti ama yinede evimizi temizledim, aksamda eltimlerle görümcemlerle yemege ciktik, eltimlerinde 1 yili doldu onu kutladik, sonrada bize gectik cay ictik oturduk falan pazartesi oldu iste cabucak
Selam canim aksam erken uyu dicem ama ne mümkün dogumgünü bebelerine gitceksiniz dimi
ay ne güzel teyzenin herseyi hazir simdi insallah saglikla kucaginada alir bebisini canim
ne renk yapti o odasini ?
aaaa gelincik geldinapiyosun yeni gelin
evet tatlım yaa, bursa bu sene rekorunu kırıyor sanırım, ekimin başında ocak-şubat gibi yaşıyoruz. hele bizim buraları bilirsin, yüksekteyiz ya, acayip soğuk, kar fln yağdı. tv de de söyledi zaten uludağa yılın ilk karı yapğdı diye :18:ben geldim sankiiii
yeni gelinliğim kalmadı amaaa :2: :2:
derya dün çok soğuktu bursa yaaa
donduk dondukkk
inegöl e soğuk diyoruz ama
ilk kez tam tersi oldu
speddy isyannnnn ediorum ben
kafam kütük gibi oldu
telefona sarj dayanmıyor
resmen 2 kulağımda 2 telefon modundayım
kedicikkkkk