Sipaydi ye Yardım lütfen

bunun tek beşiği işte aynısı :KK34:

Eki Görüntüle 824973

buda bu haftaki resmimiz bloga yazısını da yazdım

Eki Görüntüle 824974

bayramda inşallah dinlenebilirim olmadı sonrasında artık

hey masallah canim cok tatli olmussunuz :nazar::nazar::nazar:

oda takimi süpermis :KK16:

maşallah yaa, hayırlısıyla kucağına alsın inşallah :KK16:
cidden iyi bir gaza ihtiyacım var. kışlıkların bir kısmını çıkarıp yıkadım, yazlıkları kaldırdım, ama daha yıkanacaklar var...
sonra mutfağı indirdim komple, dolap içleri, örtüler, perdeler fln yıkandı, bu akşam da yerleşecekler inşallah :KK53:
sonra geriye kalan diğer 5 odama bakıcam kısmetse :KK53:

walla anlamadım ne bu soğuk, noluyor fln :26: sanki ocak ayında gibiyiz resmen...
evimizin biraz üst tarafı bembeyaz kar. tabi biz de soğuğunu ayazını çekiyoruz:KK50::18:
walla cumartesi biraz dışarı çıktık, işlerimiz hallettik dolaştık.
sonra bi girdik eve, taaa bu sabah işe giderken çıktık :KK1:
ne zamandır evde böyle doyasıya vakit geçirememiştik, jenga fln oynadık, tv izledik, mum ışığında bişeyler yedik, sonrası malum :KK1:

evet tatlım yaa, bursa bu sene rekorunu kırıyor sanırım, ekimin başında ocak-şubat gibi yaşıyoruz. hele bizim buraları bilirsin, yüksekteyiz ya, acayip soğuk, kar fln yağdı. tv de de söyledi zaten uludağa yılın ilk karı yapğdı diye :18:
nerelere gittiniz bursada bu soğukta :KK34:

oyy sende büyük temizlige mi giristin :KK53: Allah kolaylik versin canim, bitirince uzun bi süre rahat eder için iyi olur :KK31:

aman soguklara dikkat ozaman hasta falan olmayin hic cekilmiyor :KK43:

ne güzelde zaman gecirmissiniz romantik romantik masallah size :KK69::KK69::KK69:

oyy sende büyük temizlige mi giristin :KK53: Allah kolaylik versin canim, bitirince uzun bi süre rahat eder için iyi olur :KK31:

aman soguklara dikkat ozaman hasta falan olmayin hic cekilmiyor :KK43:

ne güzelde zaman gecirmissiniz romantik romantik masallah size :KK69::KK69::KK69:
evet canım ya, deriiiiiiiin bi temizliğe giriştim bakalım. Bayrama kadar hepsini bitirebilirim inşallah, yoksa ortalığı dağıtıp da toparlayamazsam kötü olur :26:
şimdi bekleme sürecindeyken herşeyimi yapayım halledeyim de, test sonuçlarım çıkınca tekrar bebek çalışmalarına başlayacağız. O zaman süpürge bile yapmayacağım walla :KK53:
Size de maşallah canım ya, çok tatlı bir çiftsiniz :nazar:

maşallah yaa, hayırlısıyla kucağına alsın inşallah :KK16:
cidden iyi bir gaza ihtiyacım var. kışlıkların bir kısmını çıkarıp yıkadım, yazlıkları kaldırdım, ama daha yıkanacaklar var...
sonra mutfağı indirdim komple, dolap içleri, örtüler, perdeler fln yıkandı, bu akşam da yerleşecekler inşallah :KK53:
sonra geriye kalan diğer 5 odama bakıcam kısmetse :KK53:

benim yaptığımın yanında seninkiler oooo bir sürü
daha temizlik falan yok bende malsef :KK1: yapacak birisini arıyoruz :KK19:

sağol cnaım :KK54:

ben de yapacak birisini bulsam süper olurdu, gerçekten yardıma çok ihtiyacım var. bakalım :26:
sana yardımcı bi abla gelmişti, çağırsana onu yine :KK34:

kadın hasta sürekli hastaneye gidiyor sağolsun çağırsam kırmaz gelir ama biraz daha iyi olsun diyorum.
bide doğuma yakın alırım evim de temiz olur 3 ay daha pis oturasım yok o ayrı ona çözüm bulamadım :KK1: belki arada 1 kerelik başka kadın alırım

evet canım ya, deriiiiiiiin bi temizliğe giriştim bakalım. Bayrama kadar hepsini bitirebilirim inşallah, yoksa ortalığı dağıtıp da toparlayamazsam kötü olur :26:
şimdi bekleme sürecindeyken herşeyimi yapayım halledeyim de, test sonuçlarım çıkınca tekrar bebek çalışmalarına başlayacağız. O zaman süpürge bile yapmayacağım walla :KK53:
Size de maşallah canım ya, çok tatlı bir çiftsiniz :nazar:

Bitirirsin canim ya her aksam bi yeri halletsen yaparsin..

Ben en son haziranda aynen böyle bi temizlik yaptim dip köse :21:
Bi gün isten gidince yatak odasini hallettim giymediklerimizi sectim; dolabi, cekmeceleri, konsolu, her yeri bosaltip bosaltip temizleyip geri yerlestirdim
Ertesi aksam mutfagi yaptim dolaplarin ici, buzdolabinin ici, her yeri sifirdan yerlestiriyordum temizleyip.
En son günde cam sildim evi dip köse bi güzel temizledim toplam 3 aksamda halletmistim bütün evi..

Simdi bi aksam gidip bi saatlik klasik temizlige üseniyorum :KK30:
yine bi gaz lazim banada ama bu ara imkansiz :KK31:

yani ben yaptiysam sen coktan yaparsin 1 haftan var üstelik arifede calismiyosunuzdur dimi :26:

Tesekkür ederim canim benim azcik nazar degdi o çifte dün aksam :KK1:
yedik birbirimizi afiyetle :KK9:

tatlı kedi ; gitti mi telefonun

bugün biter mi acaba ? diye düşünüyorum bu hafta hiç çalışasım yok arkadaş izne çıktı işler birikti de birikti

tatlı kedi ; gitti mi telefonun

bugün biter mi acaba ? diye düşünüyorum bu hafta hiç çalışasım yok arkadaş izne çıktı işler birikti de birikti

gitti canim sabah kocam evden cikarken götürdü o vericek arkadasina; aksama alirim normalde :KK31:

biter biter cabuk geciyor günler bana bu ara :26:

aksam ne yemek yapicaksiniz :KK14:
bende 3 minik biber dolmasi var yanina patates graten yapicam dün sunlardan 2 tane aldim, mini tencere kisisel olarak servis ediliyor.. deneyim bakim güzel olursa 12 ye tamamlarim misafirler için güzel olur :KK1:

$ori-mini-cocotte-ronde-marmiton-800_1509.jpg

aksama ütüm var bide bi sürü :26:

gitti canim sabah kocam evden cikarken götürdü o vericek arkadasina; aksama alirim normalde :KK31:

bende 3 minik biber dolmasi var yanina patates graten yapicam dün sunlardan 2 tane aldim, mini tencere kisisel olarak servis ediliyor.. deneyim bakim güzel olursa 12 ye tamamlarim misafirler için güzel olur :KK1:

Eki Görüntüle 825926

hemen gelecekmiş 1 gün telefonsuz kalmış olacaksın :KK34:

akşama yemek derdim yok annemin teyzesi yarın almanyaya gidiyor izni bitiyr 6 aydır neredeyse buradalar oraya gideriz:KK34:
şuanda karnım öyle çok acıktı ki yemek gelse de hemen yesem diye bekliyorum :125: :125:

minik minik güzelmiş ama bunda ne sunabilirsin ki ! misafir gelince tencere ile koyarsın önüne :KK1::KK1:

akşama yemek derdim yok annemin teyzesi yarın almanyaya gidiyor izni bitiyr 6 aydır neredeyse buradalar oraya gideriz:KK34:
şuanda karnım öyle çok acıktı ki yemek gelse de hemen yesem diye bekliyorum :125: :125:

minik minik güzelmiş ama bunda ne sunabilirsin ki ! misafir gelince tencere ile koyarsın önüne :KK1::KK1:

aa dogru rahatsin yine aksama :KK1: emekli mi oldular da öyle 6 ay orda 6 ay burda yapiyolar?

sahi dün nasil gecti annenlerle :KK31: kutladiniz mi dogum günlerini :KK31:

ne yemek gelcek simdi haberin varmi :KK56: bende aciktim ne yicem bilmiyorum daha :KK56:

minik tencerlerin amaci o zaten :KK1: tabagin yaninda tencereyle koyuyorsun hani tabak cok doluysa falan süper oluyor..

geçen arkadas mesela karnibahar yapmis besamel soslu ve kasarli bu tencerelerde.. cok sirin duruyodu bende alim dedim en kotu ihtimal bize yaparim birer porsiyonluk :KK1:

Son düzenleme:
aa dogru rahatsin yine aksama :KK1: emekli mi oldular da öyle 6 ay orda 6 ay burda yapiyolar?

sahi dün nasil gecti annenlerle :KK31: kutladiniz mi dogum günlerini :KK31:

ne yemek gelcek simdi haberin varmi :KK56: bende aciktim ne yicem bilmiyorum daha :KK56:

minik tencerlerin amaci o zaten :KK1: tabagin yaninda tencereyle koyuyorsun hani tabak cok doluysa falan süper oluyor..

geçen arkadas mesela karnibahar yapmis besamel soslu ve kasarli bu tencerelerde.. cok sirin duruyodu bende alim dedim en kotu ihtimal bize yaparim birer porsiyonluk :KK1:

emekli ikisi de rahat rahat takılıyorlar mayıs ayında geldiler işte şimdi dönüş vaktı yazlıkları falan var güzel oluyor.

dün araba ile geldi kocişko kv gittik bugün aydına gittiler , ayrıca d.günüydü onun da kutladık sonra anneme geçtik onunkini de kutladık

2 kez pasta yemiş oldum dikkat etmem lazım ama malesef :125: bu konuda çok mutsuzum. yürüyüş te yapamıyorum :KK43:

mantıklı özel misafir de az kişi olunca yanında olabilir :KK54::KK54:

emekli ikisi de rahat rahat takılıyorlar mayıs ayında geldiler işte şimdi dönüş vaktı yazlıkları falan var güzel oluyor.

dün araba ile geldi kocişko kv gittik bugün aydına gittiler , ayrıca d.günüydü onun da kutladık sonra anneme geçtik onunkini de kutladık

2 kez pasta yemiş oldum dikkat etmem lazım ama malesef :125: bu konuda çok mutsuzum. yürüyüş te yapamıyorum :KK43:

mantıklı özel misafir de az kişi olunca yanında olabilir :KK54::KK54:

ah ah darisi bize 6 ay orda 6 ay burda , hatta mümkünse her 6 ay orda :KK9:

is yeri arabasi mi var kocanin?

sasirdim valla annenle babanin denk gelmesi zaten mucize bide annenle kayinvaliden denk gelmis :KK9::KK9::KK9:

hepsinede hayirli ya$lar olsun insallah :KK31: afiyet olsun duru hanimda yararlandi pastadan fena mi :KK53: aslinda yürüyüs yapsan cok iyi olur canim son aylarina yaklasiyorsun iyi olur senin icin :26:

ah ah darisi bize 6 ay orda 6 ay burda , hatta mümkünse her 6 ay orda :KK9:

is yeri arabasi mi var kocanin?

sasirdim valla annenle babanin denk gelmesi zaten mucize bide annenle kayinvaliden denk gelmis :KK9::KK9::KK9:

hepsinede hayirli ya$lar olsun insallah :KK31: afiyet olsun duru hanimda yararlandi pastadan fena mi :KK53: aslinda yürüyüs yapsan cok iyi olur canim son aylarina yaklasiyorsun iyi olur senin icin :26:

inşallah siz temelli gelirsiniz ne güzel olur valla ama bize yakın olun sürekli görüşelim :KK1::KK1::KK1:

işyeri arabası var ama her zaman alamıyor sabah müşteriye gidecek diye aldı denk gelmiş oldu işte :KK34: keşke hep verseler
maddi durum iyi olsa valla araba alsak ne güzel olur :44::44::44:

annemle babam 7 ekim kv 8 ekim ya bizim herşey böyle denk ki

mesela babamla annemin evlilik yıldönümünde kp doğum günü

nisan ayı 2 görümce 1 ben doğum günümüz ağustos aynı gün abimin d.günü kp ile kv evlilk yıldönümü :KK1::KK1::KK1:

amin canım nisa durumuz da yararlandı valla yedi ama onun için pek faydalı değil işte :2::2: yemese daha güzel olurdu :KK30::KK30:

yürüyüş içinde akşam eve gitmeden yürümem lazım yoksa işten gelece 8:30 da çık yürü falan zor oluyor hava da soğuk :44:

inşallah siz temelli gelirsiniz ne güzel olur valla ama bize yakın olun sürekli görüşelim :KK1::KK1::KK1:

işyeri arabası var ama her zaman alamıyor sabah müşteriye gidecek diye aldı denk gelmiş oldu işte :KK34: keşke hep verseler
maddi durum iyi olsa valla araba alsak ne güzel olur :44::44::44:

annemle babam 7 ekim kv 8 ekim ya bizim herşey böyle denk ki

mesela babamla annemin evlilik yıldönümünde kp doğum günü

nisan ayı 2 görümce 1 ben doğum günümüz ağustos aynı gün abimin d.günü kp ile kv evlilk yıldönümü :KK1::KK1::KK1:

amin canım nisa durumuz da yararlandı valla yedi ama onun için pek faydalı değil işte :2::2: yemese daha güzel olurdu :KK30::KK30:

yürüyüş içinde akşam eve gitmeden yürümem lazım yoksa işten gelece 8:30 da çık yürü falan zor oluyor hava da soğuk :44:

saka gibi yaaa su denk gelme olayiniz süper valla :KK9:
bütçe olarak zorluyordur bi ara ama ondan sonra rahatsiniz sene boyunca :KK53:

Aslinda araba hem sart hem degil , ulasim olarak kolaylik var heryere ama simdi cocukla kontrole falan giderken surunmemen icin iyi olurdu bi arabanizin olmasi :26: hayirlisi insallah alabilirsiniz bi piyango vurursa :26:

ayy keske temelli gelebilsek ya :KK31: :KK31: :KK31:

saka gibi yaaa su denk gelme olayiniz süper valla :KK9:
bütçe olarak zorluyordur bi ara ama ondan sonra rahatsiniz sene boyunca :KK53:

Aslinda araba hem sart hem degil , ulasim olarak kolaylik var heryere ama simdi cocukla kontrole falan giderken surunmemen icin iyi olurdu bi arabanizin olmasi :26: hayirlisi insallah alabilirsiniz bi piyango vurursa :26:

ayy keske temelli gelebilsek ya :KK31: :KK31: :KK31:

aynen çocuk olunca daha çok lazım olacak

kötü yanı istanbul trafiğin de çekilmiyor fazla :KK17: dün ikimizde sıkıldık eve geldik gece park edecek yer yok falan :KK24:

biraz hafifletirsek alabilirz belki Allah büyük bakalım bu halimize de şükür napalım tüm sarı arabalar bizim :KK9::KK9::KK9:

inşallah inşallah gelin :KK54::KK54:

aynen çocuk olunca daha çok lazım olacak

kötü yanı istanbul trafiğin de çekilmiyor fazla :KK17: dün ikimizde sıkıldık eve geldik gece park edecek yer yok falan :KK24:

biraz hafifletirsek alabilirz belki Allah büyük bakalım bu halimize de şükür napalım tüm sarı arabalar bizim :KK9::KK9::KK9:

inşallah inşallah gelin :KK54::KK54:

hahah dogru valla bi sürü sari arabaniz var :KK34::KK34:

yaa iste hem olumlu hem olumsuz arabanin olmasi.. yinede halimizede sükür canim :KK31:

:KK54:

Bitirirsin canim ya her aksam bi yeri halletsen yaparsin..

Ben en son haziranda aynen böyle bi temizlik yaptim dip köse :21:
Bi gün isten gidince yatak odasini hallettim giymediklerimizi sectim; dolabi, cekmeceleri, konsolu, her yeri bosaltip bosaltip temizleyip geri yerlestirdim
Ertesi aksam mutfagi yaptim dolaplarin ici, buzdolabinin ici, her yeri sifirdan yerlestiriyordum temizleyip.
En son günde cam sildim evi dip köse bi güzel temizledim toplam 3 aksamda halletmistim bütün evi..

Simdi bi aksam gidip bi saatlik klasik temizlige üseniyorum :KK30:
yine bi gaz lazim banada ama bu ara imkansiz :KK31:

yani ben yaptiysam sen coktan yaparsin 1 haftan var üstelik arifede calismiyosunuzdur dimi :26:

Tesekkür ederim canim benim azcik nazar degdi o çifte dün aksam :KK1:
yedik birbirimizi afiyetle :KK9:
bu hafta bir de her akşam biyere gidicez, yapamam heralde, bi tek perşembe boş olabilir belki:26: arefe çalışma durumu daha belli değil ama inşallah çalışmayız:KK76:
bide benim evi biliyorsundur belki, fotolarını gördüysen baya büyük, 3 gün yetmeyebilir ama yettiği kadar yaparım napiyim artık:26:
bu arada bize de nazar değdi, baya bi yedik birbirimizi dün gece :KK47:

Eki Görüntüle 825926

biz bu akşam dışarda yeriz heralde, eve gitmeden dişçiye gidicez çünkü :18:

minik tencereler çok hoş, sebze graten, fırın karnabahar fln yapılabilir bunlarla, çok hoş :KK16:

bu hafta bir de her akşam biyere gidicez, yapamam heralde, bi tek perşembe boş olabilir belki:26: arefe çalışma durumu daha belli değil ama inşallah çalışmayız:KK76:
bide benim evi biliyorsundur belki, fotolarını gördüysen baya büyük, 3 gün yetmeyebilir ama yettiği kadar yaparım napiyim artık:26:
bu arada bize de nazar değdi, baya bi yedik birbirimizi dün gece :KK47:

biz bu akşam dışarda yeriz heralde, eve gitmeden dişçiye gidicez çünkü :18:

minik tencereler çok hoş, sebze graten, fırın karnabahar fln yapılabilir bunlarla, çok hoş :KK16:

oyy yandin o zaman canim haftasonu tabana kuvvet yapip iki gün full calisman gerek, yada durumun varsa al bi yardimci yanina bi günde biter isin :26:
yorma kendini yinede sagligindan önemli degil temizlik :26:

hay Allah ya size noldu :KK30::KK30:

atlatilmicak tartismalar olmasinda, kucuk kavgalar iyidir canim :KK23:

aynen tatlıkedi halimize şükür :KK1::KK1::KK1:

deryaw _ nasılsın _?
iyiyim sipaydicim sen nasılsın? günü bitirdik, birazdan dişçiye gideceğim:18:

oyy yandin o zaman canim haftasonu tabana kuvvet yapip iki gün full calisman gerek, yada durumun varsa al bi yardimci yanina bi günde biter isin :26:
yorma kendini yinede sagligindan önemli degil temizlik :26:

hay Allah ya size noldu :KK30::KK30:

atlatilmicak tartismalar olmasinda, kucuk kavgalar iyidir canim :KK23:
evet yandım, bayram üstü yardımcı bayan bulmak da problem, o yüzden heralde ben yapıcam yine :KK50:
ayy aman sorma, kızdırdı beni işte, bende küsüm şuanda ona:KK19:
illaki atlatılır ama, işte tartışınca bana dünyanın sonuymuş gibi geliyor. Ağlamaktan gözlerim kurbağa gibi oldu :KK14: :KK1:
siz ne durumdasınız peki?

X