Sipaydi ye Yardım lütfen

Benim aklimda bitek Belinay var, bebek karnima düsene kadarda baska isimlere bakmayim diyorum :18: ne zor aslinda isim secmek :KK31:
tek Duru olsa nolur ki :26:

hiç güzel bişey bulamazsam tek duru olacak sanırım
kesinlikle zor ya aklıma bir sürü isim geliyor ama kızıma yakıştıramıyorum nedense :2:

hangi anlamı olduğu nerede kullanıldığı bile önemli isimler öyle çok çarpıtılıyorki

Son düzenleme:
hiç güzel bişey bulamazsam tek duru olacak sanırım
kesinlikle zor ya aklıma bir sürü isim geliyor ama kızıma yakıştıramıyorum nedense :2:

hangi anlamı olduğu nerede kullanıldığı bile önemli isimler öyle çok çarpıtılıyorki

hep sen korkuttun benide baska anlamlarida olabilir diye diye :KK17:
Belinay'in bile anlami kötüydü bi ara demistin sanirim :26: iyice arastirmak lazim.. kitapevlerinde isimler sözlügü falan var onlardan arastir birazda aslinda :26:

hep sen korkuttun benide baska anlamlarida olabilir diye diye :KK17:
Belinay'in bile anlami kötüydü bi ara demistin sanirim :26: iyice arastirmak lazim.. kitapevlerinde isimler sözlügü falan var onlardan arastir birazda aslinda :26:

seçtiğin isim için diyanet ve türk dil kurumunun sitesine bak en güzeli öyle

çoğu isimde garip garip anlamlar çıkıyor ondan dikkat etmek lazım

seçtiğin isim için diyanet ve türk dil kurumunun sitesine bak en güzeli öyle

çoğu isimde garip garip anlamlar çıkıyor ondan dikkat etmek lazım

evet cok dikkat etmek lazim :26:
begendigin tümmmm isimleri bi liste yap iyi / kötü
sonrada anlamlarina göre eleme yoluyla bulursun belki :KK31:

sipaydicim sadece duru olsun, çok güzel bir isim duru :KK16:

tatlıkedicim selamm:KK3:

selam deryacimmmmmm nasilsin napiyosun :KK16::KK16::KK16:

sipaydicim sadece duru olsun, çok güzel bir isim duru :KK16:

tatlıkedicim selamm:KK3:

duru saf temiz demek ama yanına bir isim daha bulsak fena olmayacak

aslında aden duru olacaktı ama adenin anlamının kötü olduğunu duyunca mecbur değiştiridk :2:

:

şu güzel dediğim isim olmadı daha bi Hira dedik ama bakalım ailelerde bulur şimdi sunar bize bakarız

selam deryacimmmmmm nasilsin napiyosun :KK16::KK16::KK16:
iyiyim canım sen nasılsın? işten çıkmama dakikalar kaldı, heyecanlı ve mutluyum :KK52::KK76:

duru saf temiz demek ama yanına bir isim daha bulsak fena olmayacak

aslında aden duru olacaktı ama adenin anlamının kötü olduğunu duyunca mecbur değiştiridk :2:

şu güzel dediğim isim olmadı daha bi Hira dedik ama bakalım ailelerde bulur şimdi sunar bize bakarız
bence çok beğenip de acaba bu ismi de koysak mı dediğin bir isim yoksa sadece duru daha iyi olur. iki isim olayını çok sevmiyorum ben. he iki isim arasında kararsız kalır seçemezsin, ikisini birden koyarsın , o olabilir bak :KK34:

bence çok beğenip de acaba bu ismi de koysak mı dediğin bir isim yoksa sadece duru daha iyi olur. iki isim olayını çok sevmiyorum ben. he iki isim arasında kararsız kalır seçemezsin, ikisini birden koyarsın , o olabilir bak :KK34:

bakalım 4 ayımız var kesin karar vercez artık.

iki isim olursa ikisini de kullanmaktan yanayız birisi sadece nufusta gözükmeyecek yani

bende iyiyim canimcim, resimlerinizi gördüm cok tatli cikmissiniz, masallah Allah bozmasin :KK54:

oh sen simdi isten cikmissindir banada son 50 dakika :KK16:
Teşekkür ederim canım ya, ama farkettim ki evlendikten sonra resim çekinmeyi bırakmışız. İkimizin birarada olduğu resim miktarı evlenmeden önceye göre azalmış. Halbuki evlenmeden önce ne çok foto çekinirdik, ahh ahhh :KK31::KK9:

günaydın herkese
günaydınlarrr :KK54:

Günaydinnnnnnnn :KK16:

Teşekkür ederim canım ya, ama farkettim ki evlendikten sonra resim çekinmeyi bırakmışız. İkimizin birarada olduğu resim miktarı evlenmeden önceye göre azalmış. Halbuki evlenmeden önce ne çok foto çekinirdik, ahh ahhh :KK31::KK9:

günaydınlarrr :KK54:

Deryam o bizde de var yaa hiç sevmiyorum bu durumu ama malesef nasilsa hep dibimizde oldugu icin ka$ina gözüne canli canli bakmakla yetiniyoruz :KK1:
fotograf en güzel hatiralar valla iyiki evlenmeden önce bi sürü cekilmisiz simdi onlarla hasret gideriyorum :KK52: ama yinede elimden geldigince ani yakalamayi severim :KK16:

Günaydinnnnnnnn :KK16:

Deryam o bizde de var yaa hiç sevmiyorum bu durumu ama malesef nasilsa hep dibimizde oldugu icin ka$ina gözüne canli canli bakmakla yetiniyoruz :KK1:
fotograf en güzel hatiralar valla iyiki evlenmeden önce bi sürü cekilmisiz simdi onlarla hasret gideriyorum :KK52: ama yinede elimden geldigince ani yakalamayi severim :KK16:
aynen, bişey olup bitiyor, sonra tühhh niye o anda foto çekinmedik diyorum .
Şimdi hep dipdibeyiz diye çekinmiyoruz ama ileride çok güzel hatıralar olacak, yaşlanınca bakıp bakıp gençliğimize iç geçireceğiz fln :KK31:

aynen, bişey olup bitiyor, sonra tühhh niye o anda foto çekinmedik diyorum .
Şimdi hep dipdibeyiz diye çekinmiyoruz ama ileride çok güzel hatıralar olacak, yaşlanınca bakıp bakıp gençliğimize iç geçireceğiz fln :KK31:

kesinlikle canim, ileriyi düsünerekten cok cok foto cekinelim en iyisi :KK34:

Dün aksam temizligimi yaptiktan sonra sabahtan cikardigim kiyma duruyordu..
Kalktim sulu köfte için pirincle yogurdum sonrada kocami cagirdim birazda nazlandim belim agridi yardim edermisin diye, saolsun geldi benle köfte yuvarladi :KK1: o anin fotosunu cekmeyi cok isterdim mesela ilerde çocuklarima göstermek için :KK1:

X