Sipaydi ye Yardım lütfen

ay canimm nasil güzel heyecandir o öyle eminim :KK1: ayni ev yerlestirme gibi heyecanla bebisinin odasini yerlestirirsin ne güzel :KK16:

evet sen uyuyordun ilk baslarda, hadi o normalde, simdi bu kadar enerjik olman normal mi bilemedim :KK9::KK9:

inşallah sorunsuz yerleşebiliriz kasımda gelecek ev desen bildiğin göçebe gibi :2:

ilk aylar uyudum enerji topladım şimdi de harcıyorum :KK1:

iyiyim deryam sen nasilsin :KK54:

aslinda öksürükle bogusuyorum geçen hafta hastaydim hala geçmedi :26:

ne var ne yok sende nasil gecti haftasonun :KK31:
ben de iyiyim canım, çok geçmiş olsun, üşüttün heralde. Burada havalar çok soğuk, kar fln yağdı :26: orada nasıl?:18:
Haftasonum iş bakımından çok verimsiz, aşk bakımından çok verimli geçti çok şükür :KK23: :KK1:
senin nasıl geçti?
macera ormanı fln, iyi geçmişe benziyor :KK34:

selam canım :KK3:
nasılsın?
hayırdır haftasonu yoruldun mu?

arada böyle oluyorum ama sanırım bu kez yorgunluktan

cumartesi yazlık kışlık işlerimizi hallettim.
pazar günü de teyzemin evini temizledik bayramdan sonra doğuma gidecek bebeğin eşyalarını ütüledim
1 gün daha evde olsam harika olabilirdi :KK4:

arada böyle oluyorum ama sanırım bu kez yorgunluktan

cumartesi yazlık kışlık işlerimizi hallettim.
pazar günü de teyzemin evini temizledik bayramdan sonra doğuma gidecek bebeğin eşyalarını ütüledim
1 gün daha evde olsam harika olabilirdi :KK4:
eneeee :KK53: teyzenin doğum zamanı geldi miii:26:
daha dün hamilelik haberini almıştık sanki :KK1:
ben de biraz yaprım o yazlık kışlık işlerini, ama daha o kadar çok iş var ki evde, korkuyorum eve gitmeye:18:

aaaaa bir yeni gelin gördüm sanki :KK1: :123:

eneeee :KK53: teyzenin doğum zamanı geldi miii:26:
daha dün hamilelik haberini almıştık sanki :KK1:
ben de biraz yaprım o yazlık kışlık işlerini, ama daha o kadar çok iş var ki evde, korkuyorum eve gitmeye:18:

:

GELDİ valla ya şaka gibi :KK1::KK1: bayram sonrasına gün verecek işte doktor :KK31:
başlladın mı bitiyor ben bu halde tek başıma yaptım valla :KK24: ve düşündüğümden kolay oldu ( gazlıyorum )

neredesin sen =?

ben de iyiyim canım, çok geçmiş olsun, üşüttün heralde. Burada havalar çok soğuk, kar fln yağdı :26: orada nasıl?:18:
Haftasonum iş bakımından çok verimsiz, aşk bakımından çok verimli geçti çok şükür :KK23: :KK1:
senin nasıl geçti?
macera ormanı fln, iyi geçmişe benziyor :KK34:

neeeee kar mi yagdi :KK53::KK53::KK53: Bismillah daha ekimdeyiz noluyo yaa :KK53:

Ohhhhh ASKINIZ bol olsun :KK16::KK16::KK16: neler yaptiniz bakim cok özel degilse :KK17: :KK37:

macera ormani cok güzeldi ya esimin isyeri düzenlemis böyle bi yeri, is arkadaslariyla gittik yani cok eglendik gerçekten..

Agaçtan agaca uçuyorduk bi ipe bagli bi sekilde diger agaca kayiyorduk falan cok zevkliydi :KK52:

Pazar günü heryerim hamlamisti ama yinede evimizi temizledim, aksamda eltimlerle görümcemlerle yemege ciktik, eltimlerinde 1 yili doldu onu kutladik, sonrada bize gectik cay ictik oturduk falan pazartesi oldu iste cabucak :KK51:

:KK48::KK48::KK48: Selam.

öyle bir uykum var ki resmen savaşıyorum :KK45:

Selam canim aksam erken uyu dicem ama ne mümkün dogumgünü bebelerine gitceksiniz dimi :KK1:

ay ne güzel teyzenin herseyi hazir simdi insallah saglikla kucaginada alir bebisini canim :KK31:

ne renk yapti o odasini ?

aaaa gelincik geldi :KK9: napiyosun yeni gelin :KK31:

:KK53: :KK53: ben geldim sankiiii :KK9: :KK9:

yeni gelinliğim kalmadı amaaa :2: :2:

derya dün çok soğuktu bursa yaaa
donduk dondukkk
inegöl e soğuk diyoruz ama
ilk kez tam tersi oldu

speddy isyannnnn ediorum ben :KK1:
kafam kütük gibi oldu
telefona sarj dayanmıyor
resmen 2 kulağımda 2 telefon modundayım :KK30: :KK30: :KK30:

kedicikkkkk :KK16: :KK16:

Selam canim aksam erken uyu dicem ama ne mümkün dogumgünü bebelerine gitceksiniz dimi :KK1:

ay ne güzel teyzenin herseyi hazir simdi insallah saglikla kucaginada alir bebisini canim :KK31:

aynen akşam oraya gidicez yarında annemin teyzesi almanyaya dönüyr ona gideriz. dinlenme yok bana.

odasına sadece beşik aldı teyzem gardolabı yok bi ara gittiğim de çekerim resmini denizci temalı oluyr ya ondan aldı

donduk dondukkk
ilk kez tam tersi oldu

kafam kütük gibi oldu
telefona sarj dayanmıyor

anam bu ne yoğunluk azcık fırsat versnler sana ev mi iş mi karışacaksın
bayramda dinlenirsin diyeceğim ama ilk bayram mecburi koşturma ile geçer yine

Son düzenleme:
aynen akşam oraya gidicez yarında annemin teyzesi almanyaya dönüyr ona gideriz. dinlenme yok bana.

odasına sadece beşik aldı teyzem gardolabı yok bi ara gittiğim de çekerim resmini denizci temalı oluyr ya ondan aldı

ayy cok severim denizci temali seyleri :KK16:
Eminim güzel olmustur güle güle kullansinlar :KK31:

hakkaten dinlenmek yok sana, Allahtan bayram tatiliniz var :KK31:

ayy cok severim denizci temali seyleri :KK16:
Eminim güzel olmustur güle güle kullansinlar :KK31:

hakkaten dinlenmek yok sana, Allahtan bayram tatiliniz var :KK31:

bunun tek beşiği işte aynısı :KK34:

$indir.jpg

buda bu haftaki resmimiz bloga yazısını da yazdım

Eki Görüntüle 824974

bayramda inşallah dinlenebilirim olmadı sonrasında artık

GELDİ valla ya şaka gibi :KK1::KK1: bayram sonrasına gün verecek işte doktor :KK31:
başlladın mı bitiyor ben bu halde tek başıma yaptım valla :KK24: ve düşündüğümden kolay oldu ( gazlıyorum )

neredesin sen =?
maşallah yaa, hayırlısıyla kucağına alsın inşallah :KK16:
cidden iyi bir gaza ihtiyacım var. kışlıkların bir kısmını çıkarıp yıkadım, yazlıkları kaldırdım, ama daha yıkanacaklar var...
sonra mutfağı indirdim komple, dolap içleri, örtüler, perdeler fln yıkandı, bu akşam da yerleşecekler inşallah :KK53:
sonra geriye kalan diğer 5 odama bakıcam kısmetse :KK53:

neeeee kar mi yagdi :KK53::KK53::KK53: Bismillah daha ekimdeyiz noluyo yaa :KK53:

Ohhhhh ASKINIZ bol olsun :KK16::KK16::KK16: neler yaptiniz bakim cok özel degilse :KK17: :KK37:

macera ormani cok güzeldi ya esimin isyeri düzenlemis böyle bi yeri, is arkadaslariyla gittik yani cok eglendik gerçekten..

Agaçtan agaca uçuyorduk bi ipe bagli bi sekilde diger agaca kayiyorduk falan cok zevkliydi :KK52:

Pazar günü heryerim hamlamisti ama yinede evimizi temizledim, aksamda eltimlerle görümcemlerle yemege ciktik, eltimlerinde 1 yili doldu onu kutladik, sonrada bize gectik cay ictik oturduk falan pazartesi oldu iste cabucak :KK51:

aaaa gelincik geldi :KK9: napiyosun yeni gelin :KK31:
walla anlamadım ne bu soğuk, noluyor fln :26: sanki ocak ayında gibiyiz resmen...
evimizin biraz üst tarafı bembeyaz kar. tabi biz de soğuğunu ayazını çekiyoruz:KK50::18:
walla cumartesi biraz dışarı çıktık, işlerimiz hallettik dolaştık.
sonra bi girdik eve, taaa bu sabah işe giderken çıktık :KK1:
ne zamandır evde böyle doyasıya vakit geçirememiştik, jenga fln oynadık, tv izledik, mum ışığında bişeyler yedik, sonrası malum :KK1:

donduk dondukkk
ilk kez tam tersi oldu

kafam kütük gibi oldu
telefona sarj dayanmıyor

evet tatlım yaa, bursa bu sene rekorunu kırıyor sanırım, ekimin başında ocak-şubat gibi yaşıyoruz. hele bizim buraları bilirsin, yüksekteyiz ya, acayip soğuk, kar fln yağdı. tv de de söyledi zaten uludağa yılın ilk karı yapğdı diye :18:
nerelere gittiniz bursada bu soğukta :KK34:

X