- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.121
hehehe evet güzel bir kare olurdu gerçekten ama eller kıymalıyken çekemedin tabikesinlikle canim, ileriyi düsünerekten cok cok foto cekinelim en iyisi
Dün aksam temizligimi yaptiktan sonra sabahtan cikardigim kiyma duruyordu..
Kalktim sulu köfte için pirincle yogurdum sonrada kocami cagirdim birazda nazlandim belim agridi yardim edermisin diye, saolsun geldi benle köfte yuvarladio anin fotosunu cekmeyi cok isterdim mesela ilerde çocuklarima göstermek için
hehehe evet güzel bir kare olurdu gerçekten ama eller kıymalıyken çekemedin tabi
sulu köftenin suyunu nasıl hazırlıyorsun canım sen? terbiyeli mi yapıosun?
Ben salçalı ve terbiyeli yapıyorum ama bizim işyerinde beyaz terbiyeli su yapıolar ve içine patates de koyuyorlar. Ben patates pek koymuyorum.
seni terbiyesiz seniiiiyok ben terbiyesiz yapiyorumhahaha çok terbiyesiz benim köftelerim
ya saka bi yana cidden terbiyeli yapmiyorum, sogani salcayi kavurup suyu koyuyorum icine et suyu atiyorum, havuç patates dogruyorum ve köfteleri koyuyorum bu kadar
o beyaz soslu (yogurttan dolayi büyük bi ihtimal ) ve eksimsi yapilani bende merak ediyorum aslinda bi dahakine öyle denemek isterim çok lezzetli olur.
Senin yaptigin hem salçali hem terbiyeli nasil oluyor acaba ? Terbiye nedir kiçok duyarim ama ne oldugunu bilmem
seni terbiyesiz seniiii
soğanlı salçalı suyu yapıp köfteleri atıyorum, bazen böyle pişiriyorum bazen de en son pişmesine yakın, bi kasede limon suyu ve 1 yumurta sarısını iyice karıştırıyorum, yemeğin suyundan bir kepçe kadar alıp bu karışıma ilave ediyorum. Karıştırıp pişmekte olan tencereye ekliyorum. Hafif ekşili oluyor yani, biz buna terbiyeli diyoruz. Sizin gibi terbiyesiz edepsiz köfte yapmıyoruz bizBiz çokkk terbiyeli köfte yaparız kerevizi de bu şekilde pişiriyorum ben
ne terbiyesizsiniz yahu
tavuk suyu çorbasını da terbiyeli yaparım sulu köfte ilgi alanıma girmiyor
heh işte bizim fabrikada aynı böyle oluyor görüntüsü, demek ki suyuna un koyuyorlarDerya bak senden farkli olarak un ve sarimsak ekliyor terbiyesine
Ekşili Terbiyeli Köfte | Lezzet Yolu
Ben yogurtla yapiliyor saniyordum, öyleside var hatta eminim annem yapmisti bi kere :44:
çok terbiyesiziz biz ama tatlıkedi daha terbiyesiz bakne terbiyesizsiniz yahu
tavuk suyu çorbasını da terbiyeli yaparım sulu köfte ilgi alanıma girmiyor
heh işte bizim fabrikada aynı böyle oluyor görüntüsü, demek ki suyuna un koyuyorlar
ben terbiyesine un koymuyorum çünkü köfteleri suya atmadan önce uy serptiğim tepsinin içinde iyice yuvarlayıp una buluyorum.
çok terbiyesiziz biz ama tatlıkedi daha terbiyesiz bak
yok canımmm satar mıyım hiç senihemende sattin beni hain deryaeltimin adida derya dedik bagrimiza bastik ama yooook terbiyesiz diye hakaret et sen
aynen canim un koyuyorlar terbiyesinin içine, yogurtta koyup yapan varmis dün buldum öylede denemek isterim
günaydın sipaydicim, iyi haftalarGünaydın kızlar hayırlı haftalar
Günaydın kızlar hayırlı haftalar
yok canımmm satar mıyım hiç seni
aaa eltinin adı da mı deryaaaiyi anlaşabiliyor musunuz bari
günaydın sipaydicim, iyi haftalar
Günaydinnnnnnnnnnn kizlar
Günaydin canim hayirli haftalar olsun sanada
nasil oldun geçti mi biraz hastaligin?
Dügün nasil geçti naptiniz? Fotolarini gördüm masallah çok tatli olmustun yine
daha iyiyim haftasonu yoktun sen naptın asıl watsupta da yoksun.
düğün güzeldi geldi ve geçti
ya whatsappi acmak aklima gelmedi biliyo musun, yeni sistem iOS 7 cikti ya, telefonumu güncelledim baya bi degisti görüntüler, uygulamalar falan o yüzden whatsapp bildirimlerimde kapanmis yeniden actim simdi
haftasonuda cuma aksami sinema yaptik kocamla
cumartesi öglen ciktik bana bi kitaplik aldik eve geldik onu kurduk kitaplarimi falan dizdim cok guzel oldu ya,cocukluktan beri hayalimdir tüm kitaplarimi böyle dizmek hala baktikca gözlerim doluyor; ne kitap aski bendekide ya
neysem cumartesi aksamida arkadaslarla ciktik dondurma falan yedik iste sonra onlara gittik film izledik oyle gecti gitti
gece gec donunce pazar sabahida gec kalktik tabi, evin icinde ugrastik evi falan temizledik pazarda oyle bitti, bu haftasonu kendi kendimizeydik
su anda annem ucakta olmali buraya geliyor aksam annemlere gidicez heyecanliyim özledim anacigimi
canım aslında gerçek adım derya, ötekisi gerçek değilGünaydinnnnnnnnnnn kizlar
Günaydin canim hayirli haftalar olsun sanada
nasil oldun geçti mi biraz hastaligin?
Dügün nasil geçti naptiniz? Fotolarini gördüm masallah çok tatli olmustun yine
evet canim o da derya :) hos senin gerçek adin degil ama niyeyse derya ismini daha cok yakistiriyorum sana
valla eltimle iyi anlasiriz ama hep kendimden ödün veriyorum gibi hissediyorum, yaninda hiç dogal olamiyorum, kendim gibi olamiyorum gibi nedense, halbuki kizi gerçekten çok seviyorum ama o baya soguk bi yapisi var yani ne bileyim yavas yavas aciliyoruz ama baya yavas ilerliyoruz
hatta bugün dogum günü onun, ne hediye alsammutfakta kullanacagi bisey mi yoksa kendine bisey mi alsam bilemiyorum, öglen cikip dolasayim bari :26:
ee naptiniz haftasonunuz nasildi
bende çok giremedim
kitaplığı falan gördüm güle güle kullan bende seviyorum aldık ama şimdi nereye koyacağımı düşünüyorum
bizde cumartesi günü ıkea ya gitik sonra tophaneye
pazar günü de evi temizledim yarına kek kurabiye yaptım falan
canım aslında gerçek adım derya, ötekisi gerçek değilKendin gibi olduğunda acaba anlaşabilirmiydiniz ben hiç eltim olmasını istemezdim, 10 tane görümcem olsun ama 1 tane eltim olmasın derdim çok şükür yok hatta kayınvalidem bazen dalga geçer benle, bi oğlan doğurayım da elti gelsin sana diye
Bence kendisine bi hediye al, senden hatıra olur. ama tabi mutfağına bişey beğenirsen de o da olabilir yaniönemli olan hatırlamak
kıskançlık fesatlık gördüm ben hep annemin eltisinden, teyzemin eltilerinden, kv min eltilerinden fln, ben iyi elti hiç görmedim çevremde de o yüzden canım yaaaaa öyle miiii ben gerçek adin degil saniyordum iyimineyse sana daha cok yakisiyo derya zaten
valla elti iyidir yaa, seninle ayni konumda aileye karsi o yüzden iyidir, tabi kiskanclik fesatlik olmamali arada
hediye icin dolastim ama bulamadim biseyler, neyse yarin bakarim haftasonuna kadar vaktim var nasilsa
siz ne zaman korunmayi birakcaksiniz artik deryam :26:
saol canim, darisi senin kurup yerlestirmene olsun
oo baya ugrasmissin sende pazar günü
anneleriniz yarin mi gelicekler? valla iyi ugrasiyorsun o halinleben yatardim paso heralde
su an bile hic misafir gelmesin istiyorum
kıskançlık fesatlık gördüm ben hep annemin eltisinden, teyzemin eltilerinden, kv min eltilerinden fln, ben iyi elti hiç görmedim çevremde de o yüzden canım yaaAllah sizin aranızı bozmasın maşallah, hep iyi geçinin
Biz bikaç gün içinde üniversite hastanesine gidip genetik test yaptıracağız, heralde 1 ay içinde çıkar sonuçlar. Ehh bayramı ve 2. reglimi de geçmiş olur zaten, o zaman korunmayı bırakırız heralde artık tatlım ya. Hayırlısıyla inşallah bu sefer herşey yolunda gider de :26:
senin klomen nasıl gidiyor, var mı bi faaliyet
ay inşallah şimdiden gözümde büyüyor nasıl yapıcam ben diye bebeğin mobilyaları gelsin iyice karışacak ev
bende ilk başlarda kuala gibi uyuyordum biliyorsun
şimdi tam tersi her saniye bişeyler yapmak istiyorum
bu aylarda normalmiş 7. aydan sonra yine bir ağır başlılık gelir bana