Sipaydi ye Yardım lütfen

tam bitmedi ama sonuçları da gösterince artık başlarız heralde :KK1:
noldu sana, sen geçen hafta da bişeye kızmıştın, facede yazmışsın, hayırdır canım?

iyi hadi bakalım son 2 hafta birlikte olalım ne güzel olur beraber büyütürüz de uzaktan destek ile :KK54::KK54:
arad oluyor canım ya insanlara kızmamak mümkün mü :KK54:

iyi hadi bakalım son 2 hafta birlikte olalım ne güzel olur beraber büyütürüz de uzaktan destek ile :KK54::KK54:
arad oluyor canım ya insanlara kızmamak mümkün mü :KK54:
evet beraber büyütme ihtimalimiz hala var :KK9: :emir_bebek:
evet oluyor illaki kızdıranlar. Dün de beni hastanede çok kızdırdılar, oradaki sekreter kendini bilmezin tekiydi de:KK47:

aynen sipaydim aynen :KK54:
yaa bir kaç gündür içimde dayanılmaz bir bebek özlemi var, hatta o kadar ki şu 2 hafta beklemek bile çok zor geliyor :KK69:

ya onun için bişeyler yapmak bile insanı aşka getiriyor
biz mesela evet olsun artık diyene kadar bebek bir istiyordum bir aman yok boşver diyordum :2:

kadınların %25 ilk ayda hamile kalırmış diğerleri ilk 4 ayda yada 6. aya kadar :KK54:
buna hazırlıklı ol yani ilk aydan olmayabileceğine olmasının mucize olacağına :KK54:

ya onun için bişeyler yapmak bile insanı aşka getiriyor
biz mesela evet olsun artık diyene kadar bebek bir istiyordum bir aman yok boşver diyordum :2:

kadınların %25 ilk ayda hamile kalırmış diğerleri ilk 4 ayda yada 6. aya kadar :KK54:
buna hazırlıklı ol yani ilk aydan olmayabileceğine olmasının mucize olacağına :KK54:
evet onun için bu hastane koşturmacaları, sinir bzucu insanların kahırlarını çekmek fln.. hep onun için :KK69:
evet biliyorum canım, zaten hemen olmama ihtimali yüzünden bu kadar erken başlıyoruz çalışmalar.. yoksa evleneli 1 sene bile olmadan başlamayı hiç düşünmemiştim şimdiye kadar.. ama yaş geçtikçe ihtimal de azalıyor, o yüzden beklemeyelim artık diyoruz:KK31:
Bakalım göreceğiz biz hangi % dilimi içindeyiz :KK51:

evet onun için bu hastane koşturmacaları, sinir bzucu insanların kahırlarını çekmek fln.. hep onun için :KK69:
evet biliyorum canım, zaten hemen olmama ihtimali yüzünden bu kadar erken başlıyoruz çalışmalar.. yoksa evleneli 1 sene bile olmadan başlamayı hiç düşünmemiştim şimdiye kadar.. ama yaş geçtikçe ihtimal de azalıyor, o yüzden beklemeyelim artık diyoruz:KK31:
Bakalım göreceğiz biz hangi % dilimi içindeyiz :KK51:

siz niye 2 hafta sonraki raporu bekliyorsunuz ki başlayın.
zaten merak etme 2 hafta da tutma ihtimal % 1 ihtimal falan :KK3:

inşallah o % 25 e girersin sen hemen olur :KK51: dişçiyi de ihmaletme :KK55:

siz niye 2 hafta sonraki raporu bekliyorsunuz ki başlayın.
zaten merak etme 2 hafta da tutma ihtimal % 1 ihtimal falan :KK3:

inşallah o % 25 e girersin sen hemen olur :KK51: dişçiyi de ihmaletme :KK55:
yani bilmiyorum aslında, ya olursa ve belki de taşıyıcı olmaması için yapılacak bişeyler varsa ve biz yapmadan hamile kalırsam diye tereddüt ediyorum sanırım...
Dişçiye gittim aslında ama 1 tane daha problemli dolgum var, idare eder mi emin değilim, onu da göstersem iyi olacak :KK34:

bosverın o zaman
bebıs calısmaları yapıyosnz bakıyorum ne ka guzell ne ka guzel
bn teyze olcem bu durumda dımı
evet, bakalım kısmetse biz de başlayacağız canım, ama henüz başlamadık:emir_bebek:

bosverın o zaman
bebıs calısmaları yapıyosnz bakıyorum ne ka guzell ne ka guzel
bn teyze olcem bu durumda dımı

evet hazırlan sende teyze olmaya :KK1:

yani bilmiyorum aslında, ya olursa ve belki de taşıyıcı olmaması için yapılacak bişeyler varsa ve biz yapmadan hamile kalırsam diye tereddüt ediyorum sanırım...
Dişçiye gittim aslında ama 1 tane daha problemli dolgum var, idare eder mi emin değilim, onu da göstersem iyi olacak :KK34:

evet, bakalım kısmetse biz de başlayacağız canım, ama henüz başlamadık:emir_bebek:

bende hallettim hatta dişçiye söyledim bebek zamanı sorun çıkartmayacak dişlerime abk diye inşallah o zaman sıkıntı da olmaz :KK34:

olmaz inşallah sipaydicim :KK54:
şimdi doğmamış bebeğe don biçmiş gibi olacak ama sana bi sorum var :KK52:
sen nasıl doğum yapmak istersin?

bunların hepsine kafadan karar veriyorsun zaten.
öncelikle dayanabilir miyim bilmem doktor daha iyi bilir çatı rahim falan bakıyorlar ya NORMAL istiyorum.
ama ağrısı sızısı derken epidural normal bile olabilir az ağrı ile rahat doğum.
buda olmazsa mecbur epidural sezeryan istiyorum.

bunların hiç birisi olmaz ise tutabildiğim yere kadar tutarım içimde çıkartmam :KK16::KK16:

bunların hepsine kafadan karar veriyorsun zaten.
öncelikle dayanabilir miyim bilmem doktor daha iyi bilir çatı rahim falan bakıyorlar ya NORMAL istiyorum.
ama ağrısı sızısı derken epidural normal bile olabilir az ağrı ile rahat doğum.
buda olmazsa mecbur epidural sezeryan istiyorum.

bunların hiç birisi olmaz ise tutabildiğim yere kadar tutarım içimde çıkartmam :KK16::KK16:
hahahahaha :KK60:
seninle aynı fikirdeyim sipaydim, ben de epidural normal, olmazsa epidural sezeryan diyorum, ama ya dayanamazsam sezeryana diyorum :26: kısacası her türlüsünden korkuyorum:KK17:
yok mu bunun daha kolay şekli yaa:26: bide ben çok doğum gördüm, insan bilince daha bi korkuyor olacaklardan :18::18:

hahahahaha :KK60:
seninle aynı fikirdeyim sipaydim, ben de epidural normal, olmazsa epidural sezeryan diyorum, ama ya dayanamazsam sezeryana diyorum :26: kısacası her türlüsünden korkuyorum:KK17:
yok mu bunun daha kolay şekli yaa:26: bide ben çok doğum gördüm, insan bilince daha bi korkuyor olacaklardan :18::18:

BENİMDE şaka gibi sezeryandan korkuyorum. çevremde herkes sezeryan yaptı sonrasında olumsuz şeyler gördüm ondan tırsıyorum.
annem mesela laf arasında asla normal yapma diyor beni doğururken kadın çok çekmiş en iyisi sezeryan falan diyor :KK9::KK9:

BENİMDE şaka gibi sezeryandan korkuyorum. çevremde herkes sezeryan yaptı sonrasında olumsuz şeyler gördüm ondan tırsıyorum.
annem mesela laf arasında asla normal yapma diyor beni doğururken kadın çok çekmiş en iyisi sezeryan falan diyor :KK9::KK9:
Normal doğumdan sonra anne rahat oluyor ama anne de bebek de yorgun oluyor, bu kesin. Çekilen sancılar acılar da cabası:18:
Epidural sezeryanda anne de bebek de doğum sonrası daha dinç oluyor, ama ya kestiklerini hissedersem diye de korkuyorum:18:

X