- 11 Mart 2008
- 56.600
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.421
evet kendimi doktorumun ellerine bırakacağım, ne gerekiyorsa bak hepsine, hatta gerekmeyenlere de bak diyeceğim
her doktor çok önemsemiyor ondan didim. söylemezsen yapmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kendimi doktorumun ellerine bırakacağım, ne gerekiyorsa bak hepsine, hatta gerekmeyenlere de bak diyeceğim
bakalım ilk kez gideceğim bu doktora, ama herkes çok iyi olduğunu söylüyor. Özel hastanede çalışmasına rağmen en erken 2 hafta sonrasına randevu alabildim. Benim birlikte çalıştığım doktor arkadaşımın da arkadaşıymış, onun referansıyla gidiyorum. O önemsemezse ben önemsetirimher doktor çok önemsemiyor ondan didim. söylemezsen yapmıyor
hımmm, kan için ne kadar daha bekleyeceksin peki? varsa eğer testte çıkmasa bile kanda çıkar zaten şuanda bile
mutlu haftalar canım
1 mayıs bizde de tatil de, 8-9-10 mayısı anlayamadım, onlar niçin tatil size?
yaa ben tatilimden memnunum da, bugün çok yorgundum, bugün tatil olsa daha iyi gelirdi bana demek istemiştim
yani 1 gün ,işe gel sonra yine tatil yap,öolmuyor yani
yalnış söyledim 4 mayıs işte
sonra 1 mayıs var çarşambaya denk geliyor
kan testinde varsa eğer regl öncesi bile çıkıyor ama idrar testinde çıkmadığı için önemsemiyorum valla.
dün gidecektik aslında ama kadın doğum doktoru yokmuş. bu akşam gidelim dedik , eşimin dişi çok ağrıyor şuanda hastaneye gitti iyi olursa belki gideriz iş çıkışı yanıma gelecek zaten
bakalım ilk kez gideceğim bu doktora, ama herkes çok iyi olduğunu söylüyor. Özel hastanede çalışmasına rağmen en erken 2 hafta sonrasına randevu alabildim. Benim birlikte çalıştığım doktor arkadaşımın da arkadaşıymış, onun referansıyla gidiyorum. O önemsemezse ben önemsetirim
ebelere kim niye laf atti simdi
ne çekti ebelerde ya, vasfiye teyze bi el atsa yakindir onunla ilgilide bi konusma yapar elbet
8-9 buranin resmi tatili bende 10'u alarak hafta sonuna birlestirdim canim.. hatta fransizca köprü yapmak deniyor, köprü yaptim
ee ne guzel iste bugun calismazsiniz az cok yarin is yok diye
yarinda mini haftasonu olcak oh daha ne olsun
naaptin haftasonu sen niye yoruldun bakim
geçmis olsun esine canim, gidinde bizede haber verin merak edioruz artik
ay aklıma ne getirdiniz benim çok yakın arkadaşım kadın doğumcu sölemişimdir
kadının biri gelmiş çocuk istiyomuş 3. çocugunu istiyormuş izmirin bi köyünde yaşıyomuş gençten biriydi erken evlenmiş dedi arkadaşım
demiş ki doktor hanım ben oğlanları doğuralı 15sene oldu benim adam bidane daha yapalım emme önce sen git bi görün takımlaa taklavatlar yerindemi bi baktır demiş
deryaW sende abla gibi git bi baktır takım taklavat yerinde mi diye
takım taklavat için erkek gitmeli kadın onu da mı bilmiyormuş.
hahaa nebilim bilim artık kimin gitmesi lazım öyle demiş
ben ebeler haftasını kutladım ebe arkadaşlarımın, sipaydi de kulaklarını çınlattı işte, olay öyle patlak verdiebelere kim niye laf atti simdi
ne çekti ebelerde ya, vasfiye teyze bi el atsa yakindir onunla ilgilide bi konusma yapar elbet
8-9 buranin resmi tatili bende 10'u alarak hafta sonuna birlestirdim canim.. hatta fransizca köprü yapmak deniyor, köprü yaptim
ee ne guzel iste bugun calismazsiniz az cok yarin is yok diye
yarinda mini haftasonu olcak oh daha ne olsun
naaptin haftasonu sen niye yoruldun bakim
geçmis olsun esine canim, gidinde bizede haber verin merak edioruz artik
kadının biri gelmiş çocuk istiyomuş 3. çocugunu istiyormuş izmirin bi köyünde yaşıyomuş gençten biriydi erken evlenmiş dedi arkadaşım
demiş ki doktor hanım ben oğlanları doğuralı 15sene oldu benim adam bidane daha yapalım emme önce sen git bi görün takımlaa taklavatlar yerindemi bi baktır demiş
baskı yap zorla koluna iğne sok mesela kanat kan testi yapın de
sağol canım. bu akşm zor gibi hala hastaneyi arayıp hangi doktor var diye soracağım
hahaha hatta kendi kanımı kendim alayım enjektörle götüreyim fln bakın buna iyice bi tahlil edin diyimbaskı yap zorla koluna iğne sok mesela kanat kan testi yapın de
sağol canım. bu akşm zor gibi hala hastaneyi arayıp hangi doktor var diye soracağım
sen rahatsın evde muayene ettirirsin kendini
ara mutlaka ihmal etme canim esinde doktora gittiyse hafiflemistir agrisi gelir seninle iste
evet doğurcağım zmn ztn direk ondayım
ama mesela şuan adetim düzensiz başka doktora gidiom ona kalsa bana doğum kontrol hapı varmış bi yasmin mi ne dio ona başlatcak hemen ama ben istemiom öle hap fln içmek çok zararlı sonuçta düzene sokayım derken düzenden çıkartıyor bence ben daha doğal şekilde halletmeye çalışıom oda kızar bana bu konuda iyi ozaman lokman hekime git die
gerekli ise kullanman lazım canım. evli olmayan kişiler de kullanıyor
ne sorunluyum dimi bi gidiyim diyorum bi gitmeyim hahahahah
evet kullanıolar ama bizimki gün içinde çok fazla hastalık fln gördüğü için benimki sıradan gelio başından savmak için al bi yasmin başla dio ondan başka doktora gidiorum bende onun arkadaşı o buldu ztn enazından ultrasondan fln bakıo kist fln var mı de tahlil yapıo onun sonucunda derse iç die ozaman içerim ama çok şükür demedi
tabiki mutlucum, her uzman doktorun ayrıca yoğunlaştığı bazı konular vardır. her doktor herşeyi bilecek diye birşey yok. Bence de herşeyden azar azar bileceğine, tek bir konuyu en iyi şekilde bilmesi daha iyidir bazenBence gerçekten her doktorun uzmanlık alanı çok önemli kadın doğumcu diyip geçmemek lazım
kimi doğum için
kimi tüp bebek
kimi kist - rahim fln
kimi adet- pko
bence araştırıp gitmek gerek mesela ben bu arkdşıma doğum için çok güvenirim kendini ona adadı resmen
YARIN bizde çalışıyoruz