Sipaydi ye Yardım lütfen

her doktor çok önemsemiyor ondan didim. söylemezsen yapmıyor
bakalım ilk kez gideceğim bu doktora, ama herkes çok iyi olduğunu söylüyor. Özel hastanede çalışmasına rağmen en erken 2 hafta sonrasına randevu alabildim. Benim birlikte çalıştığım doktor arkadaşımın da arkadaşıymış, onun referansıyla gidiyorum. O önemsemezse ben önemsetirim :KK9:

ebelere kim niye laf atti simdi :KK1::KK1::KK1:
ne çekti ebelerde ya, vasfiye teyze bi el atsa yakindir onunla ilgilide bi konusma yapar elbet :KK53::KK53::KK53:

hımmm, kan için ne kadar daha bekleyeceksin peki? varsa eğer testte çıkmasa bile kanda çıkar zaten şuanda bile :KK34:

mutlu haftalar canım :KK54:
1 mayıs bizde de tatil de, 8-9-10 mayısı anlayamadım, onlar niçin tatil size?
yaa ben tatilimden memnunum da, bugün çok yorgundum, bugün tatil olsa daha iyi gelirdi bana demek istemiştim :KK1:
yani 1 gün ,işe gel sonra yine tatil yap,öolmuyor yani:KK20::KK9:

8-9 buranin resmi tatili bende 10'u alarak hafta sonuna birlestirdim canim.. hatta fransizca köprü yapmak deniyor, köprü yaptim :KK53:
ee ne guzel iste bugun calismazsiniz az cok yarin is yok diye :21:
yarinda mini haftasonu olcak oh daha ne olsun :21:
naaptin haftasonu sen niye yoruldun bakim :nazar:

yalnış söyledim 4 mayıs işte :KK1::KK1:
sonra 1 mayıs var çarşambaya denk geliyor :KK1:

kan testinde varsa eğer regl öncesi bile çıkıyor :KK34: ama idrar testinde çıkmadığı için önemsemiyorum valla.

dün gidecektik aslında ama kadın doğum doktoru yokmuş. bu akşam gidelim dedik , eşimin dişi çok ağrıyor şuanda hastaneye gitti iyi olursa belki gideriz iş çıkışı yanıma gelecek zaten

geçmis olsun esine canim, gidinde bizede haber verin merak edioruz artik :KK76:

ay aklıma ne getirdiniz benim çok yakın arkadaşım kadın doğumcu sölemişimdir

kadının biri gelmiş çocuk istiyomuş 3. çocugunu istiyormuş izmirin bi köyünde yaşıyomuş gençten biriydi erken evlenmiş dedi arkadaşım

demiş ki doktor hanım ben oğlanları doğuralı 15sene oldu benim adam bidane daha yapalım emme önce sen git bi görün takımlaa taklavatlar yerindemi bi baktır demiş

deryaW sende abla gibi git bi baktır takım taklavat yerinde mi diye :KK9::KK9:

bakalım ilk kez gideceğim bu doktora, ama herkes çok iyi olduğunu söylüyor. Özel hastanede çalışmasına rağmen en erken 2 hafta sonrasına randevu alabildim. Benim birlikte çalıştığım doktor arkadaşımın da arkadaşıymış, onun referansıyla gidiyorum. O önemsemezse ben önemsetirim :KK9:

baskı yap zorla koluna iğne sok mesela kanat kan testi yapın de :KK1::KK1::KK1:

ne çekti ebelerde ya, vasfiye teyze bi el atsa yakindir onunla ilgilide bi konusma yapar elbet :KK53::KK53::KK53:

8-9 buranin resmi tatili bende 10'u alarak hafta sonuna birlestirdim canim.. hatta fransizca köprü yapmak deniyor, köprü yaptim :KK53:

sağol canım. bu akşm zor gibi hala hastaneyi arayıp hangi doktor var diye soracağım :KK17:

kadının biri gelmiş çocuk istiyomuş 3. çocugunu istiyormuş izmirin bi köyünde yaşıyomuş gençten biriydi erken evlenmiş dedi arkadaşım

demiş ki doktor hanım ben oğlanları doğuralı 15sene oldu benim adam bidane daha yapalım emme önce sen git bi görün takımlaa taklavatlar yerindemi bi baktır demiş

takım taklavat için erkek gitmeli kadın onu da mı bilmiyormuş.

ben ebeler haftasını kutladım ebe arkadaşlarımın, sipaydi de kulaklarını çınlattı işte, olay öyle patlak verdi :KK1:
ben de köprü yapacaktım bugün aslında ama bitirmem gereken işlerim vardı, o yüzden geldim :26:
hatta eve de iş götürcem bu akşam, yarın evde çalışırım:KK43:
taa perşembeden başladı yorgunluğum, taşınacak ayıklanacak eşyalar vardı, perşembe gecesi onları taşıdık geç saate kadar... haftasonu misafirliğe gittik cuma akşamı, cumartesi akşamı bize misafir geldi o yüzden gündüz pasta börek bişiler yaptım, süpürdüm sildim ortalığı, pazar günü de şehirlerarası yolculuk yaptık, gezmeye gittik, pestilim çıktı yani:KK53:
bugün tatil olaydı dinlenirdim azcuk :KK53:

ahahah :KK1::KK1::KK1: sipaydinin dedigi gibi kocasini göstertseydi o onun için :KK1:

sağol canım. bu akşm zor gibi hala hastaneyi arayıp hangi doktor var diye soracağım :KK17:

ara mutlaka ihmal etme canim esinde doktora gittiyse hafiflemistir agrisi gelir seninle iste :KK31:

:KK60::KK60::KK60:
bende takım taklavat yok diye biliodum ama, ona da baktırırız ayıpsın :KK60:

hahaha :KK60: hatta kendi kanımı kendim alayım enjektörle götüreyim fln bakın buna iyice bi tahlil edin diyim :KK9:

sen rahatsın evde muayene ettirirsin kendini :KK1::KK1:

evet doğurcağım zmn ztn direk ondayım :KK1:

ama mesela şuan adetim düzensiz başka doktora gidiom :KK1: ona kalsa bana doğum kontrol hapı varmış bi yasmin mi ne dio ona başlatcak hemen ama ben istemiom öle hap fln içmek çok zararlı sonuçta düzene sokayım derken düzenden çıkartıyor bence ben daha doğal şekilde halletmeye çalışıom oda kızar bana bu konuda iyi ozaman lokman hekime git die :KK1:

evet doğurcağım zmn ztn direk ondayım :KK1:

ama mesela şuan adetim düzensiz başka doktora gidiom :KK1: ona kalsa bana doğum kontrol hapı varmış bi yasmin mi ne dio ona başlatcak hemen ama ben istemiom öle hap fln içmek çok zararlı sonuçta düzene sokayım derken düzenden çıkartıyor bence ben daha doğal şekilde halletmeye çalışıom oda kızar bana bu konuda iyi ozaman lokman hekime git die :KK1:

gerekli ise kullanman lazım canım. evli olmayan kişiler de kullanıyor

ne sorunluyum dimi bi gidiyim diyorum bi gitmeyim hahahahah :KK70:

Son düzenleme:
Bence gerçekten her doktorun uzmanlık alanı çok önemli kadın doğumcu diyip geçmemek lazım

kimi doğum için
kimi tüp bebek
kimi kist - rahim fln
kimi adet- pko

bence araştırıp gitmek gerek mesela ben bu arkdşıma doğum için çok güvenirim kendini ona adadı resmen :KK34:

gerekli ise kullanman lazım canım. evli olmayan kişiler de kullanıyor

ne sorunluyum dimi bi gidiyim diyorum bi gitmeyim hahahahah :KK70:

evet kullanıolar ama bizimki gün içinde çok fazla hastalık fln gördüğü için benimki sıradan gelio başından savmak için al bi yasmin başla dio :KK9: ondan başka doktora gidiorum bende onun arkadaşı o buldu ztn :KK1: enazından ultrasondan fln bakıo kist fln var mı de tahlil yapıo onun sonucunda derse iç die ozaman içerim :KK34: ama çok şükür demedi :KK34:

Son düzenleme:
evet kullanıolar ama bizimki gün içinde çok fazla hastalık fln gördüğü için benimki sıradan gelio başından savmak için al bi yasmin başla dio :KK9: ondan başka doktora gidiorum bende onun arkadaşı o buldu ztn :KK1: enazından ultrasondan fln bakıo kist fln var mı de tahlil yapıo onun sonucunda derse iç die ozaman içerim :KK34: ama çok şükür demedi :KK34:

anladım canım :KK54: uzmanı daha iyi bilir tabi

Bence gerçekten her doktorun uzmanlık alanı çok önemli kadın doğumcu diyip geçmemek lazım

kimi doğum için
kimi tüp bebek
kimi kist - rahim fln
kimi adet- pko

bence araştırıp gitmek gerek mesela ben bu arkdşıma doğum için çok güvenirim kendini ona adadı resmen :KK34:
tabiki mutlucum, her uzman doktorun ayrıca yoğunlaştığı bazı konular vardır. her doktor herşeyi bilecek diye birşey yok. Bence de herşeyden azar azar bileceğine, tek bir konuyu en iyi şekilde bilmesi daha iyidir bazen :KK34:
mesela her genel cerrah her cerrahi ameliyatı yapmamalı bence.
meme cerrahisi üzerine yoğunlaşan meme ameliyatı yapmalı, sindirim sistemi organları üzerinde çalışmaları olan cerrahlar da kendi bildiklerini yapmalılar.. mesela tanıdığım çok iyi bir genel cerrah abim vardır, sadece meme ve guatr hastalıklarına yoğunlaşmış.. gidip de hemoroid ameliyatı yapmıyo :KK34:

Son düzenleme:
X