Sipaydi ye Yardım lütfen

Bahar temizligi he :KK1: adim adim gidersen kolay olur :KK34:
yazarak heveslenmissin bile :KK23:

bende mayis sonu yada haziran ortasi gibi yapmak istiyorum bakalim :KK16:
kuzenim gelmeye temiz olsun evim ki bide tatilde onla ugrasmayim :KK76:

yildönümüne ne yapicaksin buldun mu biseyler :KK1:

$Çilek-Dolmasý-Tarifi.jpg

çok güzele benziyor ya hazir çilek varken denemek lazim :KK1::KK1:

hadi yaa bakim hemen ozaman :KK9:

bende kaydetip sonra düzenliyorum, telefondan yazip pc'de düzenlemesi güzel oluyor :KK1:

evet canım bende aklıma gelenleri yazıyorum böyle bi ara telden yolluyorum. :KK1::KK1::KK1:

Bahar temizligi he :KK1: adim adim gidersen kolay olur :KK34:
yazarak heveslenmissin bile :KK23:

bende mayis sonu yada haziran ortasi gibi yapmak istiyorum bakalim :KK16:
kuzenim gelmeye temiz olsun evim ki bide tatilde onla ugrasmayim :KK76:

yildönümüne ne yapicaksin buldun mu biseyler :KK1:
Evet canım mayıs başında başlayım diyorum ama hava hala serin bundan sonra sıcaklar geleck diyorlar ama hayırlısı :KK5:

yok canım ya. :KK34: henüz hiç planım yok benim :KK17:

Eki Görüntüle 693220

çok güzele benziyor ya hazir çilek varken denemek lazim :KK1::KK1:

güzelmiş krema herhalde içindeki :KK54:

evet canım bende aklıma gelenleri yazıyorum böyle bi ara telden yolluyorum. :KK1::KK1::KK1:

Evet canım mayıs başında başlayım diyorum ama hava hala serin bundan sonra sıcaklar geleck diyorlar ama hayırlısı :KK5:

yok canım ya. :KK34: henüz hiç planım yok benim :KK17:

güzelmiş krema herhalde içindeki :KK54:

kremada olur ama burdaki o degilmis...

Yarım kilo iri çilek
200 gram labne peynir
3-4 yemek kaşığı pudra şekeri
1 çay kaşığı Vanilya
Fındık kırıntısı veya antep fıstığı veya kraker kırıntısı

Yapılışı:

Çilekler yıkanır ve üst tarafları kesilir. İçine dolum yapabilmek için gerekirse bıçakla bir miktar oyulur.

Labne peynir, pudra şekeri ve vanilyayı mikser ile krema kıvamına gelene kadar çırpılır. Dolum malzemesi olarak kullanılacak.

Çilekler, hazırlanan krema ile doldurulur ve içinde fındık kırıntıları bulunan bir kaba batırılarak servis yapın.

--

Burdada persembeden sonra kötülescek havalar ya :KK43: yaz gec gelicek anlasilan :KK5:
aynen canim benimde hala kesin bisey yok surekli karar degisiyorum napicagimi sasirdim pazara geliyor isin kötüsü 7/24 yanimda olcak :KK25: napsam bilmiyorum...
oturup dvd mizi mi izlesek sadece acaba :KK1::KK1: hahah o günü yeniden yasama adina :KK1::KK1::KK1:

kremada olur ama burdaki o degilmis...

Yarım kilo iri çilek
200 gram labne peynir
3-4 yemek kaşığı pudra şekeri
1 çay kaşığı Vanilya
Fındık kırıntısı veya antep fıstığı veya kraker kırıntısı

Yapılışı:

Çilekler yıkanır ve üst tarafları kesilir. İçine dolum yapabilmek için gerekirse bıçakla bir miktar oyulur.

Labne peynir, pudra şekeri ve vanilyayı mikser ile krema kıvamına gelene kadar çırpılır. Dolum malzemesi olarak kullanılacak.

Çilekler, hazırlanan krema ile doldurulur ve içinde fındık kırıntıları bulunan bir kaba batırılarak servis yapın.

--

Burdada persembeden sonra kötülescek havalar ya :KK43: yaz gec gelicek anlasilan :KK5:
aynen canim benimde hala kesin bisey yok surekli karar degisiyorum napicagimi sasirdim pazara geliyor isin kötüsü 7/24 yanimda olcak :KK25: napsam bilmiyorum...
oturup dvd mizi mi izlesek sadece acaba :KK1::KK1: hahah o günü yeniden yasama adina :KK1::KK1::KK1:

Labne ile güzelmiş denemek lazım.. gerçi benim koca yyiemiyor bir süre daha püreye devam :KK1::KK1:

bizim çarşamba gününe geliyor ama aklımın ucunda hiç plan yok valla :emir_bebek: :KK53:

günaydinnnn mutlu bayramlar En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

bende varim calisan :KK1:

çalışkan arkadaşlarım benımm:KK1:

sipidim diğer fılmıde ızledım 3 saat imş:KK53:cok uzun ama ızledım sonunda müge yıde ızledım tabı patron geldıkcede çalıştım
ama bu aralar kıtaba baya ara verdım
bıraz kıtap okusam ıyı olacak 2 günde okuncak kıtabı 6 gündür yarı yapmışım:KK53:yazıklar olsun bana

Labne ile güzelmiş denemek lazım.. gerçi benim koca yyiemiyor bir süre daha püreye devam :KK1::KK1:

bizim çarşamba gününe geliyor ama aklımın ucunda hiç plan yok valla :emir_bebek: :KK53:

evet deneyelim bakalim :KK9:

en azindan meyveden alsin gidasini.. patates püreside yapabilirsin tek yiyebilirse :KK31:

sipidim diğer fılmıde ızledım 3 saat imş:KK53:cok uzun ama ızledım sonunda müge yıde ızledım tabı patron geldıkcede çalıştım
bıraz kıtap okusam ıyı olacak 2 günde okuncak kıtabı 6 gündür yarı yapmışım:KK53:yazıklar olsun bana

böcük sana yakismiyor hiç kitap bu kadar sürünür mü :KK1::KK1::KK1:

sana diyorum ama 2 haftadir falan john verdon'un gözlerini sımsıkı kapat kitabi elimde.. gerçi bu daha kalinmis ilkine göre :KK53:
çok güzel bu ikinciside yaaa :KK31:

ohh ne ala sonra çalışıyorum de dimi :KK1::KK1: keyif yapıyorsun :KK53:

evet deneyelim bakalim :KK9:

en azindan meyveden alsin gidasini.. patates püreside yapabilirsin tek yiyebilirse :KK31:

patates püresi mi 3 gündür midem bulandı şansıma öğlen de gelmiş püre :KK37:

meyveyi bile rondodan geçiriyorum

böcük sana yakismiyor hiç kitap bu kadar sürünür mü :KK1::KK1::KK1:

sana diyorum ama 2 haftadir falan john verdon'un gözlerini sımsıkı kapat kitabi elimde.. gerçi bu daha kalinmis ilkine göre :KK53:
çok güzel bu ikinciside yaaa :KK31:

valla yakışmıyoo
nazara mı geldım ne:KK37:otobuste okuyorum ya bazıları dıo nasıl okuyon sabahın köründe akşamın yorgunluğunda kesın nazar değdıler bana:KK1:

şaka bı yana bundan öncekı kıtabımıda okuyamadım yarım bıraktım:KK37:babilde ölüm ıstanbul da aşk ı cok sıkılmıştım şimdı bu bıtsın ınş.ona baştan konsantre olarak denıycem okumayı

bana dıon ama kendıne bak 2 haftada ben 3 kıtap okurum
:KK53:
ohh ne ala sonra çalışıyorum de dimi :KK1::KK1: keyif yapıyorsun :KK53:

çalışıyorumda ama
dün bankaya gıttım bı sıra vardıkı sorma patronu aradım dedım cok beklerız boşver olmaz dedı bekle
tamda mügenın en heycanlı yerı yenıde başlamıştı öğlen geldım
hemen tekrarını ızledım:KK1:
öğlene kadar çalıştım yanı o da yeter ona:KK1:

x ın(adını bılıyomda dememı ıstemezsın belkı):KK1:
dişi ıle ılgılı sorun ne cnm

pazar annemlerın orda bı arkadaşımı gördum 6 7 yıldır görmuyordum öküz bana dıokı evlılık nasıl gıdıyo ıyı dedım cocuk var mı yok dedım o zaman kötü gıdıyodur demesın mı gerçekten mutlu musun demesın mı
yok dedım yarın boşanma davası açcam tövbbe yaa bıde bana dıo gel konuşalım manyak msın nesın dedım yaa öküzzzz

çalışıyorumda ama
dün bankaya gıttım bı sıra vardıkı sorma patronu aradım dedım cok beklerız boşver olmaz dedı bekle
tamda mügenın en heycanlı yerı yenıde başlamıştı öğlen geldım
hemen tekrarını ızledım:KK1:
öğlene kadar çalıştım yanı o da yeter ona:KK1:

x ın(adını bılıyomda dememı ıstemezsın belkı):KK1:
dişi ıle ılgılı sorun ne cnm

çalış çalış yada patrona deseydin müge anlı var diye :KK1::KK1::KK1:

20 lik dişiini çektirdi şimdide ağrısı devam ediyor ama bugün daha iyi ders çalışmaya başlamış

çalış çalış yada patrona deseydin müge anlı var diye :KK1::KK1::KK1:

20 lik dişiini çektirdi şimdide ağrısı devam ediyor ama bugün daha iyi ders çalışmaya başlamış

demedım nasılsa sonra seyrederım dıye ama bazen gelıo dalmış oluyorum ızlıyorum hıc kapatmıyorum o da bakıo bu ne dıye bende olayları kısaca anlatıyorum sonra kendını kaptrcam dıye korkup cıkıyo:KK1:yada içinden bana bişiler dıyo

uuu cok zordur yaaa gecmıs olsun cnm cokkkkk

patates püresi mi 3 gündür midem bulandı şansıma öğlen de gelmiş püre :KK37:

meyveyi bile rondodan geçiriyorum

$aka gibi :KK1::KK1::KK1:
bi ara kremali patatese sardigimiz gibi bu arada püre mevsimi heralde :KK53::KK53:
neyse idare etsin bi kac gune normal besinlere gecersiniz :KK1:

valla yakışmıyoo
nazara mı geldım ne:KK37:otobuste okuyorum ya bazıları dıo nasıl okuyon sabahın köründe akşamın yorgunluğunda kesın nazar değdıler bana:KK1:

şaka bı yana bundan öncekı kıtabımıda okuyamadım yarım bıraktım:KK37:babilde ölüm ıstanbul da aşk ı cok sıkılmıştım şimdı bu bıtsın ınş.ona baştan konsantre olarak denıycem okumayı

bana dıon ama kendıne bak 2 haftada ben 3 kıtap okurum
:KK53:

valla bende de bi konsantrasyon bozuklugu var bu ara, okuyamiyorum uzun süre napim, afakanlar basiyo :KK53:

nazar degdi kesin sana al boncugunu tak hep :nazar::nazar::nazar:

pazar annemlerın orda bı arkadaşımı gördum 6 7 yıldır görmuyordum öküz bana dıokı evlılık nasıl gıdıyo ıyı dedım cocuk var mı yok dedım o zaman kötü gıdıyodur demesın mı gerçekten mutlu musun demesın mı
yok dedım yarın boşanma davası açcam tövbbe yaa bıde bana dıo gel konuşalım manyak msın nesın dedım yaa öküzzzz

deli midir nedir ya :KK53: töbe töbe her cocugu olmayanin evliligi kötü demekki vay be kadin zeka ileriliginden komaya gircek :KK53:

$aka gibi :KK1::KK1::KK1:
bi ara kremali patatese sardigimiz gibi bu arada püre mevsimi heralde :KK53::KK53:
neyse idare etsin bi kac gune normal besinlere gecersiniz :KK1:

valla bende de bi konsantrasyon bozuklugu var bu ara, okuyamiyorum uzun süre napim, afakanlar basiyo :KK53:

deli midir nedir ya :KK53: töbe töbe her cocugu olmayanin evliligi kötü demekki vay be kadin zeka ileriliginden komaya gircek :KK53:
AYNEN öyle belki o konuştuğumzdan beri kremalı patates yapmıyorum :KK1:
şimdi püredeyiz hem de rondodan geçirilmiş :KK17:

AYNEN öyle belki o konuştuğumzdan beri kremalı patates yapmıyorum :KK1:
şimdi püredeyiz hem de rondodan geçirilmiş :KK17:

hahah inanirmisin bende yapmiyorum bak düsündümde simdi :KK1::KK1::KK1:

püre dedinde bende su tupperware'in süper sefiyle smoothies yapmayi düsünüyordum bu aralar yine bazi seyler denk geliyor hayirdir insallah :KK52:
yapacagim ev partisinde smoothies yapip dagiticam misafirlerime onlara yapmadan önce bi deneme yapmam lazim :KK1:

hahah inanirmisin bende yapmiyorum bak düsündümde simdi :KK1::KK1::KK1:

püre dedinde bende su tupperware'in süper sefiyle smoothies yapmayi düsünüyordum bu aralar yine bazi seyler denk geliyor hayirdir insallah :KK52:
yapacagim ev partisinde smoothies yapip dagiticam misafirlerime onlara yapmadan önce bi deneme yapmam lazim :KK1:

o ne kız sigara gibi smoker :KK1:
akşama yemeğimde var

ezogelin çorbası
patlıcan kavurma yoğurtlu
püre

ama eşim sadece püre ve çorba içebiliyor

bende domates salatalık yemek istiyorum. :KK1: belki bide havuçlu yoğurtlu salata yaparım havuçlar biter haha

o ne kız sigara gibi smoker :KK1:
akşama yemeğimde var

ezogelin çorbası
patlıcan kavurma yoğurtlu
püre

ama eşim sadece püre ve çorba içebiliyor

bende domates salatalık yemek istiyorum. :KK1: belki bide havuçlu yoğurtlu salata yaparım havuçlar biter haha

ezogelinin içine ne koydun sipaydim anlatsana sana bi zahmet :KK54:

smoothies meyve püresi iste ama biraz daha civik olup içilebilir versiyonunda bardaktan lüp lüp götürüyosun :KK56:

menün güzelmis, bendede bi porsiyonluk firinda yaptigim besamel soslu patlican oturtmasi var ama esim 2 gündür yiyor hayatta yemez onu bugün :KK1:
bende dün aksam kuru patlican doldurdum. bu aksam pisircem..
kendime de roka var havucla senin gibi yogurtlu rokali salata yapabilirim :KK53:

ay gülmekten öldüm taze patlican, kuru patlican yiye yiye patlican olcaz :KK52::KK52::KK52::KK52: bide menümüz kismen benziyor ne güldüm ya valla :KK9::KK9::KK9:

ezogelinin içine ne koydun sipaydim anlatsana sana bi zahmet :KK54:

smoothies meyve püresi iste ama biraz daha civik olup içilebilir versiyonunda bardaktan lüp lüp götürüyosun :KK56:

menün güzelmis, bendede bi porsiyonluk firinda yaptigim besamel soslu patlican oturtmasi var ama esim 2 gündür yiyor hayatta yemez onu bugün :KK1:
bende dün aksam kuru patlican doldurdum. bu aksam pisircem..
kendime de roka var havucla senin gibi yogurtlu rokali salata yapabilirim :KK53:

ay gülmekten öldüm taze patlican, kuru patlican yiye yiye patlican olcaz :KK52::KK52::KK52::KK52: bide menümüz kismen benziyor ne güldüm ya valla :KK9::KK9::KK9:

patlıcanları eşim aldı ama zavallı yiyemiyor.
akşama roka alsam ne güzel olur ya ohh limonlu mis gibi yerim. :KK54:

ezogelin tarifini veriyorum.
4 bardak su 1 paket ezogelin çorba :KK1: ben hiç sevmem de :KK54: hazır yapıyorum :KK1:

ben çıkıyorum artık watsuptan yazarsın iyi akşamlar :KK52:

mesvımden mı acep:26:ama ben temızlıktı sonra annemlerın gelce heycandı derken aksattım düzelcem ınş.genede takam:nazar:
pazar günü annemler dönuyo köye en erken kışın görcem:KK5:yazın gıderım ınş.

kadın değil:KK37:erkek namıssız bende gözü vardı bunun bıde abımlerın arkadaşı oluo varmadım ona ya ondan böle dıo namıssız

X